Jeste, u utorak je gore na pripremama
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vasilije Terzić kojeg sam prije dvije godine spominjao kao dosta dobrog igrača iz podgoričke Budućnosti vidim u Borac prešao 
- belosevic23
- Kontakt:
Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?
Mogao si ostat naguzenVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Surreal je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:14Mogao si ostat naguzenVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.

Max Allegri
Ma halucinira frajer, ovaj decko ima 20 godina, kakvo crno dijete od 13, jos bijelo, presreo nekog turistuDadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.

To je bio Fudin momak.spezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:27Ma halucinira frajer, ovaj decko ima 20 godina, kakvo crno dijete od 13, jos bijelo, presreo nekog turistuDadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?![]()

spezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:27Ma halucinira frajer, ovaj decko ima 20 godina, kakvo crno dijete od 13, jos bijelo, presreo nekog turistuDadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Zna li neko je li fakat došao, ili su to samo moje želje, pa mi se priviđa od vreline i gladi, ko onoj đeci u Međugorju?![]()

Procitaj jos jednom post.
Od Mirze robu uzeospezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:27Ma halucinira frajer, ovaj decko ima 20 godina, kakvo crno dijete od 13, jos bijelo, presreo nekog turistuDadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neko od nas dvojice nije dobro pročitao ovaj postspezial je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:27Ma halucinira frajer, ovaj decko ima 20 godina, kakvo crno dijete od 13, jos bijelo, presreo nekog turistuDadox je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:16Ovaj je skroz kratko ošišan, skoro pa celavVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Možda je onaj Renanov što radi kod nas i njemu profil održava.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma nije on crnac a i uz to je jedno 160cmH8Z7 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 10:52Možda je onaj Renanov što radi kod nas i njemu profil održava.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.

Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.
-
- Kontakt:
MSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:08Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj čega si se ti brate sjetio, koji kraljMSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:08Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hajde Wagner nemoj stajati, da nam Amkec kofere spakuje i polako krene putem SlovenijeMSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2023, 11:08Sa Wagnerovim zauzimanjem gradova po Rusiji od jutros lijepo i mi možemo profitirati, a to su slobodni papiri za Amara Rahmanovića, jer lider grupe kreće po vlast u Rusiji. Nadam se da ćemo razumno reagovati i dovesti igrača koji saigrače pravi značajno boljima, a on bi bio lider ove grupe momaka. Sa druge strane ima li ko kakve informacije u vezi Andreja Kotnika jer nam jedan od dvojice navedenih treba.

Ma da može i Kotnik, odličan igrač.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ko zna šta bi bilo kad jaje od jaje udari. Možda bi se i on u čudu našo.Surreal je napisao/la: ↑24 jun 2023, 09:14Mogao si ostat naguzenVenamaHrabrih je napisao/la: ↑24 jun 2023, 08:17Jučer se vraćah s posla oko petice, kad u Kemal-begovoj, odmah do Konzuma, stoji onaj veliki džip Range Rover - crni. Izlazi iz njega neki visok garo u bordo majici. Reko', Kevin materemi... Provezem se pored njega lakapo i ko fol nešta mahnem. Mahnu i on, životami. Kontam nešta, ma dobaciću mu mu ko ga yebe:Tenkju for kaming! Kad priđe on, pruži ruku, razvuče osmjeh i reče: Sii ju. U to izađe nako dijete iz onog džipa, jedno 12-13 godina, blijedo me pogleda i otvori gepek, a onaj garavi poče vadit kofere. A dijete bijelo... Prođoh. Poslije gledam slike na netu; ma jel ovo on... Ko faca i jes', al ovaj što ga sretoh - kovrdžav, a na slikama ko ima nakav friz. Opet mislim, nema crnca da nije kovrdžav kad se malo ko zapusti. Morebit još nije udario zunzu. Ma kontam, ko zna koga si ti pozdravio, okle bijelo dijete iz onog džipa?! A opet kontam, što bi se on pozdravljo samnom, ak nije došo da igra, pa mu ko biva milo što ga prepoznaju i selame na ulici.
Kaže Mujo crncu, a tu je i Suljo; Hoš da te istovremeno nasmijem i rasplačem?
- Haj!
Šapnu mu nešta Mujo, a crnac se poče smijat. Onda se nešto promeškoljiše, a crnac poče plakat.
- Šta mu reče, alahati?
- Prvo sam mu reko da mi je veći nego njegov, a on umro od smijeha.
- Pa kako ga rasplaka?
- Pokazo sam mu svoj.
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8, Zagor i 34 gosta.