DBR1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 22:01
NazorUso je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:10
Kad vas se skupi 6 000 na Kosevu kad je bojkot, tako se skupite i pred Savez. Sta ce vam Horde koje su stetocine i mrzitelji kluba.
Ako cemo tako, sto vi ultrasi ne uletite pa naglavacke ne izbacite glupacu ?
Sto svaki dan ne protestujete u titovoj dok ne ode i ona i trener ?
Prpa prijave jel?
Vidis da ti je prica bezveze !
I ja i ti znamo da od toga nema nista da nije realno ni ovo sto ti pises ni sta ja pisem....
Koliko je ljudi dosad otjerano parolama i grlima proteklih 15 god ?!
BRUKA ! I DA NAGLASIM USPIJESNO !!!!
Vi ste donijeli ishitrenu oduku skupilo se 10 ljudi i rekli idemo bojkotovat.
A to sto 95% navijaca nije za bojkot to nema veze ?!
Pola vam tribine na istoku bude onaj dio do juga.
Dodje vam multimilioner na noge da vas ispostuje da se zavrsi ova farsa....eno i onaj zalizani hoce da prica, da vam popusi qurac da se krene dalje .... sta hocete vise ???
Jok idemo u kost nasa zadnja ... nista kompromis !
Pa makar na stetu kluba !
Kume sta pricas ko je mrzitelj Sa ? Horde Zla jesu Sarajevo ! I niko nije vjetar u ledja veci od Sjevera....ovi sto seru za baklje, vecina njih snima bakljadu pa shareuje po Inst.fb. ....
Sad se i malo pali usporedjenju prije 10 15 god...
Nego ti si taj koji nije sekunde objektivan vec si sve svezo sa par istomisljenika i svi su debili koji se ne slazu sa vama.
Ima tebra svako pravo na svoje misljenje niko od nas ne zna sta nosi sutra. Mozda Mirvic bude ispala...mozda sa Varesanovicem grupe vidimo...mozda za mj ode....to niko ne zna !
On svakako nece dugo prvi kiks ode trener znas kako to u Bosni ide.
Ne mozes rec da je zadnjih 7 god sve naopako rade se i dobre stvari nesto smo i osvojili itd.
Mirvic je relativno kratko tu, moju podrsku ima zasad pa cemo vidjeti. BOLJEG NEMAMO ja da sam on ja nebi marke nikad ulozio u nasu ligu gledajuci sa biznis strane !
Pogotovo u Sarajevo koje nema ni stadion ni nista !
Samo hocu da kazem trenutno su svi protiv nas i trebate klubu vise nego ikad !!!!