FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

FoSte95
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FoSte95 » 23 jun 2023, 23:04

H8Z7 je napisao/la:
23 jun 2023, 19:37
FoSte95 je napisao/la:
23 jun 2023, 19:29
Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac

Samo neka mi ovo neko objasni, po čemu ovo pravilo ide na ruku Borcu a nama ne?
Zato jer borac dovodi većinom igrače iz srb, a mi smo se okrenuli J. Americi i drugim kontinentima.

Ako ćemo iskreno ovo pravilo nikom ne ide na ruku.
Jel shvataš da su ova pojačanja planirana i orije promjene pravila, znači pod težim uslovima gdje su i igrači ex-xu prostora bili stranci.
I naravno da mislim da je sasvim dovoljno da imaš tri jaka igrača iz južne amerike u strartnih 11 i eventualno još jednog za rotacije.
Pa nećemo valjda sada od 11 igrača da nam 7 bude iz južne amerike

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jun 2023, 23:04

izdzezveubrazil je napisao/la:
23 jun 2023, 23:00
ajdohordas je napisao/la:
23 jun 2023, 22:55
izdzezveubrazil je napisao/la:
23 jun 2023, 22:47
Nije istina. Klauzula u ugovoru je bila problem.
Pa jeste, klauzula u ugovoru vezana za platu. :mrgreen:
Nije za platu. :D
Možda je to jedan od problema, ali je plata bila srž svega. :mrgreen:
Ponuda je tri puta povećavana sve dok nisu prihvatili...

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jun 2023, 23:14

deda je napisao/la:
23 jun 2023, 22:58
Sta je sa novim dresovima, hoce li na skoru biti predstavljanje? Na kraju ko bi proizvodjac? U fan shopu od kad je snizenje dresova nije bilo svih velicna, a vidim odavno isto da je samo zeleni u prodaji? Nisu nabavljali nikako dresove, nego samo ovo sto je nekad naruceno da se isproda.
Prvog jula 2021 je mislim potpisan ugovor, a dan poslije bilo predstavljanje. Moguce da je ugovorom bilo 2 god potpisano kojo sad istice, a mozda je i duzi ugovor to ne znamo

Kako god, ostala Errea ili ne, logicno je da ce zalihe starih dresova rasprodati na kraju sezone
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 23 jun 2023, 23:19

JavierBosnia je napisao/la:
23 jun 2023, 23:14
deda je napisao/la:
Sta je sa novim dresovima, hoce li na skoru biti predstavljanje? Na kraju ko bi proizvodjac? U fan shopu od kad je snizenje dresova nije bilo svih velicna, a vidim odavno isto da je samo zeleni u prodaji? Nisu nabavljali nikako dresove, nego samo ovo sto je nekad naruceno da se isproda.
Prvog jula 2021 je mislim potpisan ugovor, a dan poslije bilo predstavljanje. Moguce da je ugovorom bilo 2 god potpisano kojo sad istice, a mozda je i duzi ugovor to ne znamo

Kako god, ostala Errea ili ne, logicno je da ce zalihe starih dresova rasprodati na kraju sezone
A zna li se otprilike kada će biti novi dresovi? Kojeg datuma su izašli prošle godine?

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 jun 2023, 23:25

Mislim da ne treba više riječi napisati nakon ovog. Ovo je jasan udar na FK Sarajevo kao klub i na navijače koje pokušavaju lažno teretiti.
Da li je moguća za ovo tužbu podijenti

P.S. kad nam dresove budu pravili neki iz Latino Amerike :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 jun 2023, 23:34

FoSte95 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:04
H8Z7 je napisao/la:
23 jun 2023, 19:37
FoSte95 je napisao/la:
23 jun 2023, 19:29
Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac

Samo neka mi ovo neko objasni, po čemu ovo pravilo ide na ruku Borcu a nama ne?
Zato jer borac dovodi većinom igrače iz srb, a mi smo se okrenuli J. Americi i drugim kontinentima.

Ako ćemo iskreno ovo pravilo nikom ne ide na ruku.
Jel shvataš da su ova pojačanja planirana i orije promjene pravila, znači pod težim uslovima gdje su i igrači ex-xu prostora bili stranci.
I naravno da mislim da je sasvim dovoljno da imaš tri jaka igrača iz južne amerike u strartnih 11 i eventualno još jednog za rotacije.
Pa nećemo valjda sada od 11 igrača da nam 7 bude iz južne amerike
Ako ćemo biti uspješni neka nam i 9 bude stranaca u ekipi nema veze. Jel shvataš da sa domaćim igračima neka šanse proći drugo pretkolo? Pogledaj Sheriff i njihov sastav i odakle dolaze. Trebamo se spustiti na zemlju nismo mi neka fudbalska nacija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 jun 2023, 23:36

bordobijelisampion je napisao/la:
23 jun 2023, 22:31
Pitaristok je napisao/la:
23 jun 2023, 22:25
Znaci Mulalic ide, dolazi Delac, pa ko ce onda bit u21, jedino ako misle na Alisana il mozda jovasevic, il mozda imaju plan za dovesti nekog zajebanog
Ma moraju nekoga dovesti ako dode Delač, Ališah dolazi sa povrede a za Jovaševića ne vjerujem jer smo doveli Durakovića...
Na Ališaha ne treba ozbiljno racunati do proljeca 2024

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jun 2023, 23:39

https://www.transfermarkt.com/ante-cori ... eler/96630

Ante Coric, zasto ga ne probati dovesti - u Romi nije imao nikakvu ulogu, ali ga je ipak doveo Monchi (bez obzira sto je urusio Romu), covjek je jedan od ozbiljnijih SD na svijetu.

Istice mu ugovor, igrao je za Olimpiju sto znaci da se sigurno ne bi zgrozio da dodje kod nas, opet relativno mlad. Realno lijepo pojacanje bi bio.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2023, 23:44

Surreal je napisao/la:
23 jun 2023, 23:39

Ante Coric, zasto ga ne probati dovesti - u Romi nije imao nikakvu ulogu, ali ga je ipak doveo Monchi (bez obzira sto je urusio Romu), covjek je jedan od ozbiljnijih SD na svijetu.

Istice mu ugovor, igrao je za Olimpiju sto znaci da se sigurno ne bi zgrozio da dodje kod nas, opet relativno mlad. Realno lijepo pojacanje bi bio.
Surreal je napisao/la:

Mamić 6 miliona uzeo Romi :bow: :D
On ti je jedan od onih sto je zelio sve preko noci kao i Halilovic i slicni. Glava problem odnosno blesavi roditelji i menageri

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 23 jun 2023, 23:45

Najvecu sansu od svih U21 koji su otisli na pripreme imaju Buljubasic i Nurkovic, barem po meni. Ima tu ostalih naravno al oni su mi najrealniji.

Takodjer ako neko ima neku info, zanima me sta ce biti sa Bijelonjom, Ramicem, Jovasevicem… ima li neka opcija da ih na posudbu posaljemo nekom sad.

Sa obzirom da oni vise nemaju pravo nastupa za akademiju bar mislim, nadam se da im nisamo samo tako ledja okrenuli.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 23 jun 2023, 23:48

Chony533 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:45
Najvecu sansu od svih U21 koji su otisli na pripreme imaju Buljubasic i Nurkovic, barem po meni. Ima tu ostalih naravno al oni su mi najrealniji.

Takodjer ako neko ima neku info, zanima me sta ce biti sa Bijelonjom, Ramicem, Jovasevicem… ima li neka opcija da ih na posudbu posaljemo nekom sad.

Sa obzirom da oni vise nemaju pravo nastupa za akademiju bar mislim, nadam se da im nisamo samo tako ledja okrenuli.
I taj Buljubasic je koliko znam imao ogromnu pauzu.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jun 2023, 23:51

I cekaj jel Delac zavrsen ili ne ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jun 2023, 23:52

bordobijelisampion je napisao/la:
23 jun 2023, 23:19

A zna li se otprilike kada će biti novi dresovi? Kojeg datuma su izašli prošle godine?
25.7.2022.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 jun 2023, 23:55

DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 22:01
NazorUso je napisao/la:
23 jun 2023, 20:10
Kad vas se skupi 6 000 na Kosevu kad je bojkot, tako se skupite i pred Savez. Sta ce vam Horde koje su stetocine i mrzitelji kluba.
Ako cemo tako, sto vi ultrasi ne uletite pa naglavacke ne izbacite glupacu ?
Sto svaki dan ne protestujete u titovoj dok ne ode i ona i trener ?
Prpa prijave jel?
Vidis da ti je prica bezveze !
I ja i ti znamo da od toga nema nista da nije realno ni ovo sto ti pises ni sta ja pisem....

Koliko je ljudi dosad otjerano parolama i grlima proteklih 15 god ?!
BRUKA ! I DA NAGLASIM USPIJESNO !!!!

Vi ste donijeli ishitrenu oduku skupilo se 10 ljudi i rekli idemo bojkotovat.
A to sto 95% navijaca nije za bojkot to nema veze ?!
Pola vam tribine na istoku bude onaj dio do juga.

Dodje vam multimilioner na noge da vas ispostuje da se zavrsi ova farsa....eno i onaj zalizani hoce da prica, da vam popusi qurac da se krene dalje .... sta hocete vise ???

Jok idemo u kost nasa zadnja ... nista kompromis !
Pa makar na stetu kluba !

Kume sta pricas ko je mrzitelj Sa ? Horde Zla jesu Sarajevo ! I niko nije vjetar u ledja veci od Sjevera....ovi sto seru za baklje, vecina njih snima bakljadu pa shareuje po Inst.fb. ....
Sad se i malo pali usporedjenju prije 10 15 god...

Nego ti si taj koji nije sekunde objektivan vec si sve svezo sa par istomisljenika i svi su debili koji se ne slazu sa vama.
Ima tebra svako pravo na svoje misljenje niko od nas ne zna sta nosi sutra. Mozda Mirvic bude ispala...mozda sa Varesanovicem grupe vidimo...mozda za mj ode....to niko ne zna !
On svakako nece dugo prvi kiks ode trener znas kako to u Bosni ide.

Ne mozes rec da je zadnjih 7 god sve naopako rade se i dobre stvari nesto smo i osvojili itd.
Mirvic je relativno kratko tu, moju podrsku ima zasad pa cemo vidjeti. BOLJEG NEMAMO ja da sam on ja nebi marke nikad ulozio u nasu ligu gledajuci sa biznis strane !
Pogotovo u Sarajevo koje nema ni stadion ni nista !

Samo hocu da kazem trenutno su svi protiv nas i trebate klubu vise nego ikad !!!!
Cemu odma pozivanje na izbacivanje naglavacke ? Jesam ja negdje rekao, izbacite Vicu naglavacke ? Kazem pred Savez, sto znaci protest, nikakvo nasilje.
Cuj 10 ljudi se skupilo, a puna sala bila. Da si bio, ne bi lagao i izmisljao.
Ti da je Mirvic nekoga ispostovao i to si slagao. Dva outa je dogovadao sastanke na koje NIJE DOSAO.
Previse si neistina nabacao da bi te shvatio ozbiljno...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 24 jun 2023, 00:04

Lucas je napisao/la:
23 jun 2023, 23:48
Chony533 je napisao/la:
23 jun 2023, 23:45

I taj Buljubasic je koliko znam imao ogromnu pauzu.
Tako je, povreda na derbiju kod kona, od aprila je igrao aktivno sa U19
COYG‼️

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 24 jun 2023, 00:11

Surreal je napisao/la:

Momak visi na odredjenim YT kanalima, gleda strimere do 4-5 ujutro, i onda kaze e mora da idem imam trening u 9...

Redovno se na kraju posvadja sa svakim pa onda objasnjava koliku platu ima u Romi iako ga ni na klupi nema, problem u glavi uglavnom.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 24 jun 2023, 00:12

deda je napisao/la:
Prvobitni ugovor koji je potpisan dok je Sabrina bila bio je na 4 godine sa Erreom, to je potvrdila i njihova zvanicna stranica.

Tokom prosle sezone, jedna instagram stranica koja podrzava rad Ajle je prilikom navodjenja "dobrih" stvari koje je uradila za klub, navela da je i navodno raskinut stetan ugovor sa Erreom i da ce Errea ostati samo do kraja sezone. Drugih informacija nismo imali i inace je ova info prosla ispod radara kod medija
Nedugo nakon toga kako se sezona priblizavala kraju, sva Errea oprema je stavljena na snizenje a dresovi su se postepeno snizavali pa su cak otisli i na 50% kako bi se rasprodalo sto vise asortimana.

E onda se pojavila prica o Adidasu jedno vrijeme pred kraj sezone i bila je bas aktuelna tema i po portalima i onda je i to vremenom utihnulo.
Dresovi se inace predstavljaju u julu pred pocetak Euro utakmica ili pred pocetak sezone
To je sva prica
90!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 24 jun 2023, 00:18

denimb je napisao/la:
24 jun 2023, 00:11
Surreal je napisao/la:

Momak visi na odredjenim YT kanalima, gleda strimere do 4-5 ujutro, i onda kaze e mora da idem imam trening u 9...

Redovno se na kraju posvadja sa svakim pa onda objasnjava koliku platu ima u Romi iako ga ni na klupi nema, problem u glavi uglavnom.
I takvi nam ne trebaju, bas kao sto je situacija sa onim Penarandom. Uhljupi osladilo im se, ne mare ni 2% posto za fudbalom.
COYG‼️

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 24 jun 2023, 00:21

Chony533 je napisao/la:
24 jun 2023, 00:18
denimb je napisao/la:
24 jun 2023, 00:11
Surreal je napisao/la:

I takvi nam ne trebaju, bas kao sto je situacija sa onim Penarandom. Uhljupi osladilo im se, ne mare ni 2% posto za fudbalom.
Upravo, nikakvo pojacanje ne bi bio, sa svojim ponasanjem samo bi probleme pravio.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 jun 2023, 01:23

Ima li ikakvih šansi da se stvari sa Mulalicem izglade ? Ja fakat ne vidim na kojoj drugoj poziciji može igrati U21 igrac.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”