FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

Edberg23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Edberg23 » 23 jun 2023, 22:11

FCUM je napisao/la:
23 jun 2023, 22:04
GalileoGalilei je napisao/la:
23 jun 2023, 21:50
Evo vam informacije iz prve ruku oko Mulalića..

Mirza se zakačio s Mulalićevim menadžerom i na prozivci mu rekao da mu nabije menadžera na qurac. Potom su htjeli da dobiju slobodne papire, ali nije Ajla dala, tako da ga sad planiraju prodati. Bila je na stolu i ponuda Rapida.

Što se tiče golmana, Ibro Hodžić gura Dizdarevića zato što mu je dobar s starcima, a Mirza je već od ranije dobar s Dizdarevićem. Šahinović je skroz zanemaren, a nije ni isključena opcija prodaje ako pristigne dobra opcija. Tome su pogodovale i greške Šahovića, iako je momak tek na početku, mlad je i logično je da će griješiti.
U tri lijepe odosmo . Ko je menadžer mulalicu?
Suljo Begic
Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 23 jun 2023, 22:14

spezial je napisao/la:
23 jun 2023, 22:02

Mirza se zakačio s Mulalićevim menadžerom i na prozivci mu rekao da mu nabije menadžera na qurac. Potom su htjeli da dobiju slobodne papire, ali nije Ajla dala, tako da ga sad planiraju prodati. Bila je na stolu i ponuda Rapida.

Što se tiče golmana, Ibro Hodžić gura Dizdarevića zato što mu je dobar s starcima, a Mirza je već od ranije dobar s Dizdarevićem. Šahinović je skroz zanemaren, a nije ni isključena opcija prodaje ako pristigne dobra opcija. Tome su pogodovale i greške Šahovića, iako je momak tek na početku, mlad je i logično je da će griješiti.
Mirza mi polako izrasta u jednog od najdrazih trenera sarajeva. Nije neki strucnjak, ali ocigledno je da s njim nema zajebancije. Dosta je vise bilo da se svaki poluigrac i polutalenat izivljava i radi sta hoce.
Top trener i covjek, ovako i po ulici raji koja su protiv njega je.be mater, prijeti i nabija na k.urac, što sam što preko svojih finih i uglednih prijatelja.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 jun 2023, 22:21

DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 18:37
amypitar je napisao/la:
23 jun 2023, 17:59
DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:48

:salut:

Za pocetak da grupa izda saopstenje da steta nije pocinjenja od navijaca Sarajeva !
Zalijepit slike kao ovdje na forumu sa gostovanja Hordi i gostovanja ubica.
Jer ako sutis.....vec si kriv....
Ima na ovom forumu pametnih ljudi i sposobnih yreba ovu energiju preusmjerit u nesto dobro i korisno !
Kako je pocelo nebi me cudilo da se pocnu lijepit letci po gradu Vico i kompanija odlazite !
Jer u kojem smijeru ovo ide mialim da ce nam glupa Ajla i Zalizanko bit naj manji problem !
Kakva crna grupa ljudi su u bojkotu.
Pa zar ovde momci sa sjevera (bar su se tako prestavljali) nisu rekli da ce domace bojkovati,a gostujuce ako treba da ce baklje bacati ( finansijski steti klubu) dok ne odstupe Ajla I Mirza.
Ne znam sto bi sad davali saopstenja.
Zato sto je ovo vece i od Ajle i od Mirze !!!!!
Zato sto je sjever predstavnik navijacke grupe Horde Zla !!!
I zato sto svaki njihov potez ispravan ili pogresan nosi veliku odgovornost kao ovaj bojkot sad koji je farsa svih bojkota do sad !

A blavci me ne zanimaju i ignorisem postove balavurdije koji spominju virsle, a u doba virsli gurali tutu u rikverc.
To je kao da ti 2000to godiste prica o ratu !
Ne mozes ti objasnit ljudima da ovo nisu vremena virsli i da plata nije 800km kao u vrijeme virsli pa dodje Celo pred derbi baci 4 milje maraka da se uzme Zeljo !!!

Ne konta on da se vecina zakona u sportu tad nije provodilo, da rezije niko placao nije i da klubovi nisu snosili posljedice.
Ne moze on shvatit da danas sve kosta pun k para i da je Sarajevo velik klub bez obzira sto rezultati to trenutno ne pokazuju.

Sarajevo ne moze samostalno finansirat ni prosjecnu ekipu.
Dusmane kakave imamo ugasili bi se u roku 6mj.
Al kako da ti balavcu opises koliko sve kosta i sta sve treba jer balavac ne placa ni kuci racune i nema percepcije koliko sta kosta !

Balavac nije bio na tribini u vrijeme virsli kad je Amar mrtvi bio Bog u ligi mlatio duple krune mi prosjek lige bili na virslama...savez i tata mu bili iza ledja....stimali tekme spasavali Leotar radili sta su htjeli !
Trebali su tada zavrsit u drugoj ligi zbog namjestanja!
Poredi nas sa njima mi ba ni svoj stadion nemamo !

Pljuju bordo prijatelje ljudi doveli i Tana i pokrenuli citavu pricu spasili nas bankrota.I oni da mi virsle spominju !?
Od tad smo osvojili nekih trofeja, prvu duplu krunu u historiji kluba to su za mene velike stvari.
Da se kralo da je bilo talova jeste.
Da se moglo vise uradit jeste ! Al moglo je bit i gore 100x
Evo borac milione skrkao prosle sezone pa kurcic da nema Vice ni u top 5 nebi bili.

Umjesto da stoji iza ovog sto sad imamo on pljuje sve i hoce sve da srusi da zavrsimo ko Celik.
Oni sad zavide nama kao sto smo mi njima i on Mirvicu **** mater i sta se ja trebam raspravljat sa balavcrm koji misli da je njih 300 Sarajevo ma daj molim te....i od tih 300...200 na istoku !
Eto sjever postoji od ove generacije ti sendvicari klosaru jedan su svi stajali na tom sjeveru skoro 40 godina prije tebe!

Kaze on pravi navijac ide na gostovanja pa 70% tog istoka je nekad bilo taj sjever i oni su bili to sto si ti sad i balavac sad pljuje po tim ljudima.
To kao da pljujes oca sto ne cijepa drva jer oh ti sad cijepas a ne razmisljas da ih je on cijepao 30 god dok ti narastao nisi....
Prije spavanja i skole procitati ovo po par puta, dok napamet ne nauce, ova djecurlija pogotovo sa ultras furkom ispred sarajeva.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 jun 2023, 22:24

DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 22:01
NazorUso je napisao/la:
23 jun 2023, 20:10
Kad vas se skupi 6 000 na Kosevu kad je bojkot, tako se skupite i pred Savez. Sta ce vam Horde koje su stetocine i mrzitelji kluba.
Ako cemo tako, sto vi ultrasi ne uletite pa naglavacke ne izbacite glupacu ?
Sto svaki dan ne protestujete u titovoj dok ne ode i ona i trener ?
Prpa prijave jel?
Vidis da ti je prica bezveze !
I ja i ti znamo da od toga nema nista da nije realno ni ovo sto ti pises ni sta ja pisem....

Koliko je ljudi dosad otjerano parolama i grlima proteklih 15 god ?!
BRUKA ! I DA NAGLASIM USPIJESNO !!!!

Vi ste donijeli ishitrenu oduku skupilo se 10 ljudi i rekli idemo bojkotovat.
A to sto 95% navijaca nije za bojkot to nema veze ?!
Pola vam tribine na istoku bude onaj dio do juga.

Dodje vam multimilioner na noge da vas ispostuje da se zavrsi ova farsa....eno i onaj zalizani hoce da prica, da vam popusi qurac da se krene dalje .... sta hocete vise ???

Jok idemo u kost nasa zadnja ... nista kompromis !
Pa makar na stetu kluba !

Kume sta pricas ko je mrzitelj Sa ? Horde Zla jesu Sarajevo ! I niko nije vjetar u ledja veci od Sjevera....ovi sto seru za baklje, vecina njih snima bakljadu pa shareuje po Inst.fb. ....
Sad se i malo pali usporedjenju prije 10 15 god...

Nego ti si taj koji nije sekunde objektivan vec si sve svezo sa par istomisljenika i svi su debili koji se ne slazu sa vama.
Ima tebra svako pravo na svoje misljenje niko od nas ne zna sta nosi sutra. Mozda Mirvic bude ispala...mozda sa Varesanovicem grupe vidimo...mozda za mj ode....to niko ne zna !
On svakako nece dugo prvi kiks ode trener znas kako to u Bosni ide.

Ne mozes rec da je zadnjih 7 god sve naopako rade se i dobre stvari nesto smo i osvojili itd.
Mirvic je relativno kratko tu, moju podrsku ima zasad pa cemo vidjeti. BOLJEG NEMAMO ja da sam on ja nebi marke nikad ulozio u nasu ligu gledajuci sa biznis strane !
Pogotovo u Sarajevo koje nema ni stadion ni nista !

Samo hocu da kazem trenutno su svi protiv nas i trebate klubu vise nego ikad !!!!
Ziva istina,nikako da skontamo da je 21 vijek,da se nekom ko ulaze svoje pare nije normalno uslove postavljati,iako sam protiv Aylah i zalizanog.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jun 2023, 22:25

Znaci Mulalic ide, dolazi Delac, pa ko ce onda bit u21, jedino ako misle na Alisana il mozda jovasevic, il mozda imaju plan za dovesti nekog zajebanog

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 jun 2023, 22:30

Cuj slobodne papire,pa na sta mu licimo?

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 23 jun 2023, 22:31

Pitaristok je napisao/la:
23 jun 2023, 22:25
Znaci Mulalic ide, dolazi Delac, pa ko ce onda bit u21, jedino ako misle na Alisana il mozda jovasevic, il mozda imaju plan za dovesti nekog zajebanog
Ma moraju nekoga dovesti ako dode Delač, Ališah dolazi sa povrede a za Jovaševića ne vjerujem jer smo doveli Durakovića...

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 23 jun 2023, 22:32

Pitaristok je napisao/la:
23 jun 2023, 22:25
U21 igrači koji su otišli na pripreme
Muhamed Šahinović
Arman Šutković
Muharem Trako
Nidal Čelik
Bakir Nurković
Muhamed Buljubašić
Hamza Ljukovac
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jun 2023, 22:33

Jovasevic nije otisao na pripreme?
Izgleda da ce neko u vezu u-21.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 23 jun 2023, 22:35

This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jun 2023, 22:37

Delač je večeras konačno završen, uz astronomsku cifru na godišnjem nivou...
Mirvić ako sve ovo uspije izfinansirat bez štekanja i kašnjenja plata, qrac mu treba ispušit realno...

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 23 jun 2023, 22:42

Jbga Vico i naše ušlje iz saveza, žao mi što smo se morali riješiti Muse.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 23 jun 2023, 22:45

ajdohordas je napisao/la:
23 jun 2023, 22:37
Delač je večeras konačno završen, uz astronomsku cifru na godišnjem nivou...
Mirvić ako sve ovo uspije izfinansirat bez štekanja i kašnjenja plata, qrac mu treba ispušit realno...
Ja nisam nista pisao u vezi Delaca al info koji sam ja dobio je da je trazio bezobraznu platu za nase uslove zato su pregovori propali.
Ako su sad pregovori uspijesno okoncani znaci da je Mirvic kihnuo dobre pare !
Sad ako mene lazu lazem i ja tebe.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 23 jun 2023, 22:47

Nije istina. Klauzula u ugovoru je bila problem.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 23 jun 2023, 22:55

izdzezveubrazil je napisao/la:
23 jun 2023, 22:47
Pa jeste, klauzula u ugovoru vezana za platu. :mrgreen:

Bane
Kontakt:

Post Postao/la Bane » 23 jun 2023, 22:55

Bolje da su preusmjerili pare na nekog dobrog stopera sad kad Martinovic odlazi,a na mjesto golmana doveli nekog jeftinijeg koji ce se sa Sahom boriti za jedinicu,a i Delac nije vala neka pljacka sada,nekad je bio.

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 23 jun 2023, 22:58

Sta je sa novim dresovima, hoce li na skoru biti predstavljanje? Na kraju ko bi proizvodjac? U fan shopu od kad je snizenje dresova nije bilo svih velicna, a vidim odavno isto da je samo zeleni u prodaji? Nisu nabavljali nikako dresove, nego samo ovo sto je nekad naruceno da se isproda.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jun 2023, 22:59

Jedina istina je da je horsens zajeb.avo, nisu ga htjeli pustiti, kao zele brzi povratak u prvu ligu

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 23 jun 2023, 23:00

ajdohordas je napisao/la:
23 jun 2023, 22:55
izdzezveubrazil je napisao/la:
23 jun 2023, 22:47
Pa jeste, klauzula u ugovoru vezana za platu. :mrgreen:
Nije za platu. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2023, 23:02

Dužina ugovora
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, Tatamata1946 i 69 gostiju.