FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad’ jednom prodje sve...
Dobar golmanpitartz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:28https://sportsport.ba/fudbal/lovre-rogi ... evo/453352
Mnogo, mnogo bolja opcija od Čovića.

Bog Bosna i Bošnjaci
-
- Kontakt:
Bgm smo teška sredina. Svi imaju svoju neku pricu, imaš bordo prijatelje, hz, istok, simpatizere, legende, vlasnike, menagere svi imaju svoje neko vidjenje situacije na sve to imaš neuredjenu drzavu i kriminalce u savezu koji su politički zaštićeni. Ne mozemo podjeljeni nista napraviti, daj malo da skupimo redove hebeš podjele.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko vidim, Rogić fenomenalno penale brani. Hajde Lovre dođi, pa da nam između ostalog poslužiš i za penal serija u Europi 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nama na penalima ne bi ni Bono pomogao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2023, 20:43Koliko vidim, Rogić fenomenalno penale brani. Hajde Lovre dođi, pa da nam između ostalog poslužiš i za penal serija u Europi![]()
-
- Kontakt:
Mogu misliti jest Mirzi drago zbog ove namjestene previsoke kazne gdje su Hz ponovo glavni negativci. Mogu misliti njihovih komentara i nasladjivanja
Mislim da griješiš,prije je Mirza za pomirenje nego pola navijača,bez potrebe opet pokrećemo glupu raspravu a problema i dušmana imamo i previšeTatamata1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:21Mogu misliti jest Mirzi drago zbog ove namjestene previsoke kazne gdje su Hz ponovo glavni negativci. Mogu misliti njihovih komentara i nasladjivanja
Šta bi sa ovim Viverosom jeli stigo ?
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Delac (opet) zavrsen. 

E **** ga sad...
Mirvahu se ruka opustila

Veli kad mogu dati 40 milja za atletsku stazu,mogu i Dekiju pojacati ponudu

Ma nije on ni propao nego se ovi Danci čekali, hoće li ga pustit, neće li...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo vam informacije iz prve ruku oko Mulalića..
Mirza se zakačio s Mulalićevim menadžerom i na prozivci mu rekao da mu nabije menadžera na qurac. Potom su htjeli da dobiju slobodne papire, ali nije Ajla dala, tako da ga sad planiraju prodati. Bila je na stolu i ponuda Rapida.
Što se tiče golmana, Ibro Hodžić gura Dizdarevića zato što mu je dobar s starcima, a Mirza je već od ranije dobar s Dizdarevićem. Šahinović je skroz zanemaren, a nije ni isključena opcija prodaje ako pristigne dobra opcija. Tome su pogodovale i greške Šahovića, iako je momak tek na početku, mlad je i logično je da će griješiti.
Mirza se zakačio s Mulalićevim menadžerom i na prozivci mu rekao da mu nabije menadžera na qurac. Potom su htjeli da dobiju slobodne papire, ali nije Ajla dala, tako da ga sad planiraju prodati. Bila je na stolu i ponuda Rapida.
Što se tiče golmana, Ibro Hodžić gura Dizdarevića zato što mu je dobar s starcima, a Mirza je već od ranije dobar s Dizdarevićem. Šahinović je skroz zanemaren, a nije ni isključena opcija prodaje ako pristigne dobra opcija. Tome su pogodovale i greške Šahovića, iako je momak tek na početku, mlad je i logično je da će griješiti.
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Hajde de,ne bih imao ništa protiv da šarneBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:51Vidjet ces aBd.![]()
Potrebniji nam je trener golmana od samog golmana,nama sve neki treneri golmana budu trećerazredni golmani,zamisli da Ibro trenira nekog vrhunskog golmana
Nema to nikakve veze, kakav je ko bio golman i kakav je kao trener, ne kažem da je Ibro dobar jer ne znam
Ako cemo tako, sto vi ultrasi ne uletite pa naglavacke ne izbacite glupacu ?
Sto svaki dan ne protestujete u titovoj dok ne ode i ona i trener ?
Prpa prijave jel?
Vidis da ti je prica bezveze !
I ja i ti znamo da od toga nema nista da nije realno ni ovo sto ti pises ni sta ja pisem....
Koliko je ljudi dosad otjerano parolama i grlima proteklih 15 god ?!
BRUKA ! I DA NAGLASIM USPIJESNO !!!!
Vi ste donijeli ishitrenu oduku skupilo se 10 ljudi i rekli idemo bojkotovat.
A to sto 95% navijaca nije za bojkot to nema veze ?!
Pola vam tribine na istoku bude onaj dio do juga.
Dodje vam multimilioner na noge da vas ispostuje da se zavrsi ova farsa....eno i onaj zalizani hoce da prica, da vam popusi qurac da se krene dalje .... sta hocete vise ???
Jok idemo u kost nasa zadnja ... nista kompromis !
Pa makar na stetu kluba !
Kume sta pricas ko je mrzitelj Sa ? Horde Zla jesu Sarajevo ! I niko nije vjetar u ledja veci od Sjevera....ovi sto seru za baklje, vecina njih snima bakljadu pa shareuje po Inst.fb. ....
Sad se i malo pali usporedjenju prije 10 15 god...
Nego ti si taj koji nije sekunde objektivan vec si sve svezo sa par istomisljenika i svi su debili koji se ne slazu sa vama.
Ima tebra svako pravo na svoje misljenje niko od nas ne zna sta nosi sutra. Mozda Mirvic bude ispala...mozda sa Varesanovicem grupe vidimo...mozda za mj ode....to niko ne zna !
On svakako nece dugo prvi kiks ode trener znas kako to u Bosni ide.
Ne mozes rec da je zadnjih 7 god sve naopako rade se i dobre stvari nesto smo i osvojili itd.
Mirvic je relativno kratko tu, moju podrsku ima zasad pa cemo vidjeti. BOLJEG NEMAMO ja da sam on ja nebi marke nikad ulozio u nasu ligu gledajuci sa biznis strane !
Pogotovo u Sarajevo koje nema ni stadion ni nista !
Samo hocu da kazem trenutno su svi protiv nas i trebate klubu vise nego ikad !!!!
Zadnja izmjena: DBR1987, dana/u 23 jun 2023, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Mirza mi polako izrasta u jednog od najdrazih trenera sarajeva. Nije neki strucnjak, ali ocigledno je da s njim nema zajebancije. Dosta je vise bilo da se svaki poluigrac i polutalenat izivljava i radi sta hoce.GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:50Evo vam informacije iz prve ruku oko Mulalića..
U tri lijepe odosmo . Ko je menadžer mulalicu?GalileoGalilei je napisao/la: ↑23 jun 2023, 21:50Evo vam informacije iz prve ruku oko Mulalića..
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.