FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 23 jun 2023, 18:26

Istinasamo123 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:46
nokee je napisao/la:
23 jun 2023, 17:39
Istinasamo123 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:32
Kao sto napisa napoleon, nikad ali bas nikad "SVI KAO JEDAN" i sto se mene tice slazem se sa tim.
Dzaba te romane pisete davno ste lice pokazali..
Kako ti volis da jedes vanago, to je cudo! A ko je pokazao lice? Kakvo to lice?
Sjedite kuci, dr.kate kite i dodjete ovdje da serete kako ko sta treba da radi, neko ko milione ulaze. Zamisli idiotizma? I nemoj mi patetike, predjenih kilometara za klub i slicnih basni! Sreca pa ne je.be zivu silu Ismir i ocito ga zaboli racku za stavove nekakvih ljudi koji se predstavljaju ko najveci navijaci fks.
Sto vam taj sjever dolazi na istok, 90% zato sto se ne slazu sa idiotnim razlozima za bojkot, iz cije je kuhinje isti napravljen? Manite se djecijeg posla ba
Pa haj da ima koristi od tog sto on milione ulaze pa bi rekli ok a ti u istoj situaciji kao i bez miliona. 4 na tabeli i nikakav pomak veliki od virsli do danas nije napravljen i za to je sve sjever kriv.
I ona standardna botovska poslije toga ugasili bi se bla bla nismo zada necemo no sada primjer je zeljo koji bez marke zavrsi ispted tebe i nece se nikada ugasiti...

A to da on ne **** zivu silu moze i druga strana poceti da ne **** zivu silu a ako je do inata znamo ko bi prvi odustao i kako bi zavrsilo da je druga strana htjela stetu njemu i klubu..
Mani se ti balavljenja i pusenja qita kako je zalizani i kurava tu od tada lajes po forumu ko cukica mali i pravis 3 profila da bi botovao.
Ti nastavi gdje si stao kada odu oni ides i ti...
Balavce mali. Post je prijavljen jer lajes bez ikakvog razloga, a pri tome iznosis lazi o tome kad sam se ja prijavio na pdf i sta o kome mislim.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 jun 2023, 18:28

Ja vjerujem da postoje objektivni razlozi da savez nama napise kaznu od 40 000 KM. Ipak "šef" zna najbolje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 23 jun 2023, 18:37

amypitar je napisao/la:
23 jun 2023, 17:59
DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:48
ado-hz je napisao/la:
23 jun 2023, 17:39
Volio bih da grupa izda saopstenje:

"SA AJLOM I MIRZOM CEMO SE OBRACUNATI MALO KASNIJE A SAD OBJAVLJUJEMO RAT VICI I SAVEZU "

Ajla i Mirza u ovom trenutku mogu malo sacekati al srpsko-balijskoj hobotnici iz Saveza se mora stati u kraj.
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!
:salut:

Za pocetak da grupa izda saopstenje da steta nije pocinjenja od navijaca Sarajeva !
Zalijepit slike kao ovdje na forumu sa gostovanja Hordi i gostovanja ubica.
Jer ako sutis.....vec si kriv....
Ima na ovom forumu pametnih ljudi i sposobnih yreba ovu energiju preusmjerit u nesto dobro i korisno !
Kako je pocelo nebi me cudilo da se pocnu lijepit letci po gradu Vico i kompanija odlazite !
Jer u kojem smijeru ovo ide mialim da ce nam glupa Ajla i Zalizanko bit naj manji problem !
Kakva crna grupa ljudi su u bojkotu.
Pa zar ovde momci sa sjevera (bar su se tako prestavljali) nisu rekli da ce domace bojkovati,a gostujuce ako treba da ce baklje bacati ( finansijski steti klubu) dok ne odstupe Ajla I Mirza.
Ne znam sto bi sad davali saopstenja.
Zato sto je ovo vece i od Ajle i od Mirze !!!!!
Zato sto je sjever predstavnik navijacke grupe Horde Zla !!!
I zato sto svaki njihov potez ispravan ili pogresan nosi veliku odgovornost kao ovaj bojkot sad koji je farsa svih bojkota do sad !

A blavci me ne zanimaju i ignorisem postove balavurdije koji spominju virsle, a u doba virsli gurali tutu u rikverc.
To je kao da ti 2000to godiste prica o ratu !
Ne mozes ti objasnit ljudima da ovo nisu vremena virsli i da plata nije 800km kao u vrijeme virsli pa dodje Celo pred derbi baci 4 milje maraka da se uzme Zeljo !!!

Ne konta on da se vecina zakona u sportu tad nije provodilo, da rezije niko placao nije i da klubovi nisu snosili posljedice.
Ne moze on shvatit da danas sve kosta pun k para i da je Sarajevo velik klub bez obzira sto rezultati to trenutno ne pokazuju.

Sarajevo ne moze samostalno finansirat ni prosjecnu ekipu.
Dusmane kakave imamo ugasili bi se u roku 6mj.
Al kako da ti balavcu opises koliko sve kosta i sta sve treba jer balavac ne placa ni kuci racune i nema percepcije koliko sta kosta !

Balavac nije bio na tribini u vrijeme virsli kad je Amar mrtvi bio Bog u ligi mlatio duple krune mi prosjek lige bili na virslama...savez i tata mu bili iza ledja....stimali tekme spasavali Leotar radili sta su htjeli !
Trebali su tada zavrsit u drugoj ligi zbog namjestanja!
Poredi nas sa njima mi ba ni svoj stadion nemamo !

Pljuju bordo prijatelje ljudi doveli i Tana i pokrenuli citavu pricu spasili nas bankrota.I oni da mi virsle spominju !?
Od tad smo osvojili nekih trofeja, prvu duplu krunu u historiji kluba to su za mene velike stvari.
Da se kralo da je bilo talova jeste.
Da se moglo vise uradit jeste ! Al moglo je bit i gore 100x
Evo borac milione skrkao prosle sezone pa kurcic da nema Vice ni u top 5 nebi bili.

Umjesto da stoji iza ovog sto sad imamo on pljuje sve i hoce sve da srusi da zavrsimo ko Celik.
Oni sad zavide nama kao sto smo mi njima i on Mirvicu **** mater i sta se ja trebam raspravljat sa balavcrm koji misli da je njih 300 Sarajevo ma daj molim te....i od tih 300...200 na istoku !
Eto sjever postoji od ove generacije ti sendvicari klosaru jedan su svi stajali na tom sjeveru skoro 40 godina prije tebe!

Kaze on pravi navijac ide na gostovanja pa 70% tog istoka je nekad bilo taj sjever i oni su bili to sto si ti sad i balavac sad pljuje po tim ljudima.
To kao da pljujes oca sto ne cijepa drva jer oh ti sad cijepas a ne razmisljas da ih je on cijepao 30 god dok ti narastao nisi....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Hamagara
Kontakt:

Post Postao/la Hamagara » 23 jun 2023, 18:44

DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 18:37
amypitar je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:

Za pocetak da grupa izda saopstenje da steta nije pocinjenja od navijaca Sarajeva !
Ima na ovom forumu pametnih ljudi i sposobnih yreba ovu energiju preusmjerit u nesto dobro i korisno !
Kako je pocelo nebi me cudilo da se pocnu lijepit letci po gradu Vico i kompanija odlazite !
Jer u kojem smijeru ovo ide mialim da ce nam glupa Ajla i Zalizanko bit naj manji problem !
Pa zar ovde momci sa sjevera (bar su se tako prestavljali) nisu rekli da ce domace bojkovati,a gostujuce ako treba da ce baklje bacati ( finansijski steti klubu) dok ne odstupe Ajla I Mirza.
I zato sto svaki njihov potez ispravan ili pogresan nosi veliku odgovornost kao ovaj bojkot sad koji je farsa svih bojkota do sad !

A blavci me ne zanimaju i ignorisem postove balavurdije koji spominju virsle, a u doba virsli gurali tutu u rikverc.
Ne mozes ti objasnit ljudima da ovo nisu vremena virsli i da plata nije 800km kao u vrijeme virsli pa dodje Celo pred derbi baci 4 milje maraka da se uzme Zeljo !!!

Ne konta on da se vecina zakona u sportu tad nije provodilo, da rezije niko placao nije i da klubovi nisu snosili posljedice.
Ne moze on shvatit da danas sve kosta pun k para i da je Sarajevo velik klub bez obzira sto rezultati to trenutno ne pokazuju.

Al kako da ti balavcu opises koliko sve kosta i sta sve treba jer balavac ne placa ni kuci racune i nema percepcije koliko sta kosta !

Balavac nije bio na tribini u vrijeme virsli kad je Amar mrtvi bio Bog u ligi mlatio duple krune mi prosjek lige bili na virslama...savez i tata mu bili iza ledja....stimali tekme spasavali Leotar radili sta su htjeli !

Pljuju bordo prijatelje ljudi doveli i Tana i pokrenuli citavu pricu spasili nas bankrota.I oni da mi virsle spominju !?
Od tad smo osvojili nekih trofeja, prvu duplu krunu u historiji kluba to su za mene velike stvari.
Evo borac milione skrkao prosle sezone pa kurcic da nema Vice ni u top 5 nebi bili.

Umjesto da stoji iza ovog sto sad imamo on pljuje sve i hoce sve da srusi da zavrsimo ko Celik.
Oni sad zavide nama kao sto smo mi njima i on Mirvicu **** mater i sta se ja trebam raspravljat sa balavcrm koji misli da je njih 300 Sarajevo ma daj molim te....i od tih 300...200 na istoku !
Eto sjever postoji od ove generacije ti sendvicari klosaru jedan su svi stajali na tom sjeveru skoro 40 godina prije tebe!

Kaze on pravi navijac ide na gostovanja pa 70% tog istoka je nekad bilo taj sjever i oni su bili to sto si ti sad i balavac sad pljuje po tim ljudima.
To kao da pljujes oca sto ne cijepa drva jer oh ti sad cijepas a ne razmisljas da ih je on cijepao 30 god dok ti narastao nisi....
Ma bravo majstore :salut:

Upravo zbog ovakvih situacija navijači MORAJU stati uz klub. Ako misle da su navijači 😉
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jun 2023, 18:49

Nema gluplje price od ove koje bolji i veci navijac, isto djeca kad se prepiru cije babo jači :D.
Ja sam u jednom periodu isao gostovanja, europa domace sve Full ne osjecam sad manje da volim klub nego tada. Isto i sad volim klub samo vise obaveza ne mozes sve stici, takodje ona prica navijaci troše svoje novce idu na gostovanja je šuplja, ti kad ides na gostovanje ides i radi sebe uzivaš s rajom, cuga, zezanje, gledaš voljeni klub, milion je tu lijepi stvari nije to baš samo trošenje para i zivaca. UJEDINITE SE BORDO BRAĆO BIT CEMO PUNO JAĆI . Vamos Rajvosa

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 23 jun 2023, 19:03

Nadam se da ce klub ici u zastitu istog i da cemo krenuti iz svojih resova, pa prvo Hajru na sud poslati...

Sto ti ga "svoj" zna kvalitetno zabiti, ne moze ni najveci neprijatelj.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 jun 2023, 19:07

ExchangeOffice je napisao/la:
23 jun 2023, 19:03
Nadam se da ce klub ici u zastitu istog i da cemo krenuti iz svojih resova, pa prvo Hajru na sud poslati...

Sto ti ga "svoj" zna kvalitetno zabiti, ne moze ni najveci neprijatelj.
Hajro prvi. Poslije njega odmah **** direktorica, i sve one kurave koje je skupila oko sebe.
- FKS -

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 jun 2023, 19:09

Kod mene stari odmah kaze treba ugasiti horde hehe
Realno ovo sa kaznom iz Trebinja su jedva docekali neki koji brane Mirvica, Mirzu i Aylu
A Mirzi je ovo doslo ko budali samar

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 23 jun 2023, 19:11

DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 18:37
amypitar je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:

E aferim momčino na ovom postu, sve što si napisao potpisujem. Hvala Bogu još ima glasa razuma, pametnih i razumnih ljudi koji razmišljaju racionalno. :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 23 jun 2023, 19:14

nokee je napisao/la:
23 jun 2023, 17:34
DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:22
Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac

Mi smo trenutno svima sol na ranu imamo dusmana more !

Molim vas otvorite oci i ujedinite se !!!!
Kakva ba crna Ajla i Mirza ????!!!!!

Sportski portali tj. Ovi kvazi novinari koji favoritizuju ovaj manji sadaka klub, nas blate gdje god stignu !
I najmanju glupost pretvaraju u veliku vijest samo da zatalasaju.
Trenutno jedina stvar koju imaju je bojkot i svi pokusavaju da taj raskol izmedju grupe i kluba jos dodatno povecaju !
Prozivaju nas da Mirvic pere pare da smo pijuni Mozzart kladionice itd ....

Mirvic ako uspije sastavit ovu ekipu i dovest zeljena pojacanja mi cemo biti favoriti slj. Sezone.
Zrinjski cebit standardno dobar i slj sezone ....
Znaci Borac mora imat fantasticnu ekipu a ostalo ce sudije zavrsit gdje bude skripalo....ove sezone im Zrinjski zabi 3 komada da su imali 5 sudija nebi im pomoglo.
Ovako ce im opet biti borba za evropu ako mi i Zrinjski budemo dominantni.

Mi smo svjedoci da to nije samo upumpaj par miliona i deri po ligi....
Prosle sezone se ozbiljan novac ulozio u Borac da nisu imali sudije ja ruku u vatru smijem stavit da bi bili 5ti ili mozda cak 6ti.

Niko ne voli gubit novac i u ljubavi i ratu nema pravila, poceli su prekrajat zakone i realno niko u ligi nema 5 stranaca i moras biti budala da ne vidis da su smanjili sa 5 na 3 da direktno ostete FK Sarajevo, nakon bombasticnih vijesti da dovodimo igrace sa drugih kontinenata !

I ova kazna zasto nije bila nakon utakmice nakon 10, 15 dana zasto sad ?
I neko kaze nema veze sa savezom ? ima sve veze !!!!
Jer taj savez stoji iza te kazne tj ako je ne platis gubis pravo nastupa !

MOLIM VAS PRESTANITE SE SVADJATI MEDJUSOBNO
SVI SMO OVDJE STO DISEMO BORDO
NEMA VELIKIH I MALIH NAVIJACA
MOLIM VAS VI KOJI IMATE IMALO UTJECAJA DA ZBIJEMO REDOVE I DA KONACNO DISEMO KO JEDAN !

Ovo je jedinstvena prilika i nesmijemo dopustiti da izgubimo Mirvica.... iole normalan covjek bi nakon sudijskih lakrdija prosle sezone otisao u drugu ligu i digao ruke od ove.
Njegove su pare dobrodosle svugdje.
Puno klubova bi ga docekalo rasirenih ruku.

Pored svih dusmana koji nas opstruiraju sa svih strana nemojte da mi sami sebi budemo najveci dusmani !!!
Glupost je reci ako dolazis na tekme da stojis iza Ajle i Mirze,
Ljudi dolaze zbog Sarajeva kao sto su dolazili i generacijama prije.
Ljudi navijaju za Sarajevo kao sto su navijali i prije Tana i za vrijeme Tana i Nama i Subrine i Ibrakovica i Dine svi se oni mjenjaju i ostaju samo ti ljudi koji su uvijek tu !

MI SMO JEDNO I MORAMO BITI JEDNO !
SAMO TAKO SMO JAKI !
Ne nasijedajte na price i gluposti kompromis se mora napraviti za vece dobro tj ZA KLUB !
Vidite da su svi protiv nas zasto da budemo i sami protiv sebe.

PODRZITE I STANITE IZA MIRVICA I KAO NAVIJACI I KAO GRUPA !
Jel vrijedna Ajla i zalizani debil da sve ovo izgubimo ?
Ne podrzavate njih vec klub i covjeka koji ocito zeli klub dici na veci nivo !

Tako je brate. To je ono sto pisem od pocetka. Oko idiotnih stvari se mi djelimo i smeta nam svasta nesto umjesto da samo budemo vjetar u ledja.
Ako u sezonu ne udjemo ujedinjeni j.ebi ti nas!
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 23 jun 2023, 19:22

Kako znamo i umijemo moramo naći kompromis i biti svi na jednoj strani jer razjedinjeni ćemo biti lagan plijen ovim hijenama,šta god da je bilo može se naći rješenje,pa ljudi ratuju i ubijaju se pa se pomire

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 23 jun 2023, 19:23

TrofejiSuTu je napisao/la:
23 jun 2023, 19:14
nokee je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
23 jun 2023, 17:22
Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac

Mi smo trenutno svima sol na ranu imamo dusmana more !

Molim vas otvorite oci i ujedinite se !!!!
Kakva ba crna Ajla i Mirza ????!!!!!

Sportski portali tj. Ovi kvazi novinari koji favoritizuju ovaj manji sadaka klub, nas blate gdje god stignu !
I najmanju glupost pretvaraju u veliku vijest samo da zatalasaju.
Trenutno jedina stvar koju imaju je bojkot i svi pokusavaju da taj raskol izmedju grupe i kluba jos dodatno povecaju !
Prozivaju nas da Mirvic pere pare da smo pijuni Mozzart kladionice itd ....

Mirvic ako uspije sastavit ovu ekipu i dovest zeljena pojacanja mi cemo biti favoriti slj. Sezone.
Zrinjski cebit standardno dobar i slj sezone ....
Znaci Borac mora imat fantasticnu ekipu a ostalo ce sudije zavrsit gdje bude skripalo....ove sezone im Zrinjski zabi 3 komada da su imali 5 sudija nebi im pomoglo.
Ovako ce im opet biti borba za evropu ako mi i Zrinjski budemo dominantni.

Mi smo svjedoci da to nije samo upumpaj par miliona i deri po ligi....
Prosle sezone se ozbiljan novac ulozio u Borac da nisu imali sudije ja ruku u vatru smijem stavit da bi bili 5ti ili mozda cak 6ti.

Niko ne voli gubit novac i u ljubavi i ratu nema pravila, poceli su prekrajat zakone i realno niko u ligi nema 5 stranaca i moras biti budala da ne vidis da su smanjili sa 5 na 3 da direktno ostete FK Sarajevo, nakon bombasticnih vijesti da dovodimo igrace sa drugih kontinenata !

I ova kazna zasto nije bila nakon utakmice nakon 10, 15 dana zasto sad ?
I neko kaze nema veze sa savezom ? ima sve veze !!!!
Jer taj savez stoji iza te kazne tj ako je ne platis gubis pravo nastupa !

MOLIM VAS PRESTANITE SE SVADJATI MEDJUSOBNO
SVI SMO OVDJE STO DISEMO BORDO
NEMA VELIKIH I MALIH NAVIJACA
MOLIM VAS VI KOJI IMATE IMALO UTJECAJA DA ZBIJEMO REDOVE I DA KONACNO DISEMO KO JEDAN !

Ovo je jedinstvena prilika i nesmijemo dopustiti da izgubimo Mirvica.... iole normalan covjek bi nakon sudijskih lakrdija prosle sezone otisao u drugu ligu i digao ruke od ove.
Njegove su pare dobrodosle svugdje.
Puno klubova bi ga docekalo rasirenih ruku.

Pored svih dusmana koji nas opstruiraju sa svih strana nemojte da mi sami sebi budemo najveci dusmani !!!
Glupost je reci ako dolazis na tekme da stojis iza Ajle i Mirze,
Ljudi dolaze zbog Sarajeva kao sto su dolazili i generacijama prije.
Ljudi navijaju za Sarajevo kao sto su navijali i prije Tana i za vrijeme Tana i Nama i Subrine i Ibrakovica i Dine svi se oni mjenjaju i ostaju samo ti ljudi koji su uvijek tu !

MI SMO JEDNO I MORAMO BITI JEDNO !
SAMO TAKO SMO JAKI !
Ne nasijedajte na price i gluposti kompromis se mora napraviti za vece dobro tj ZA KLUB !
Vidite da su svi protiv nas zasto da budemo i sami protiv sebe.

PODRZITE I STANITE IZA MIRVICA I KAO NAVIJACI I KAO GRUPA !
Jel vrijedna Ajla i zalizani debil da sve ovo izgubimo ?
Ne podrzavate njih vec klub i covjeka koji ocito zeli klub dici na veci nivo !

Tako je brate. To je ono sto pisem od pocetka. Oko idiotnih stvari se mi djelimo i smeta nam svasta nesto umjesto da samo budemo vjetar u ledja.

Moja najveca zelja, vidjeti pun sjever i aBd svi zajedno, sami protiv neprijatelja naseg uspjeha!

Hz je mjesto na sjeveru Koseva, svi ostali su prolazni i mogu i bice zamjenjeni. :bih:
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 23 jun 2023, 19:25

Gdje su oni sto su ponosno pricali da su Vico i Ismir jarani? Na osnovu cega su to zakljucili i jel isto misle nakon ovih zadnjih desavanja i kazne i ogranicavanja broja stranaca.

Tjerat cemo i Ajlu i Mirzu jer im nije mjesto u Sarajevu, nisu dovoljno strucni za te pozicije, ali ajmo prvo da se pozabavimo neprijateljima oko nas.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 jun 2023, 19:28

Imamo li kakav pravni tim?

Ako na sve ovo objavimo samo jedan post na fejsbuku onda nek i plate kaznu, ko ih yebe ako se neće borit
ZZ

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 jun 2023, 19:29

Samo neka mi ovo neko objasni, po čemu ovo pravilo ide na ruku Borcu a nama ne?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jun 2023, 19:29

Renan u spicu, Viveros iza/pored njega, Ziljkic lijevo i Kevin desno. :ljepota:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 23 jun 2023, 19:30

betrezengorbachev je napisao/la:
23 jun 2023, 19:23
TrofejiSuTu je napisao/la:
23 jun 2023, 19:14
nokee je napisao/la:

Moja najveca zelja, vidjeti pun sjever i aBd svi zajedno, sami protiv neprijatelja naseg uspjeha!

Hz je mjesto na sjeveru Koseva, svi ostali su prolazni i mogu i bice zamjenjeni. :bih:
I aBd, da se vrati dobra stara: I kada teško je kad redaš poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje i kad ti budu svi leđa okrenuli uvijek ce sjever tvoj za tebe ginuti! :bow:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 jun 2023, 19:31

Pitanje za branioce uprave.. Zasto se nije na vrijeme odreagovalo, ZALBOM, na prvi dopis koji je stigao u klub, o kazni u ovoj cifri od 40K KM.

Ovo je pitanje za one koji jos stoje iza tvrdnje - Administracija kluba dobro radi svoj posao.
- FKS -

morensa

Post Postao/la morensa » 23 jun 2023, 19:35

Hajdeee je napisao/la:
23 jun 2023, 19:31
Pitanje za branioce uprave.. Zasto se nije na vrijeme odreagovalo, ZALBOM, na prvi dopis koji je stigao u klub, o kazni u ovoj cifri od 40K KM.

Ovo je pitanje za one koji jos stoje iza tvrdnje - Administracija kluba dobro radi svoj posao.
A ti znaš da nije ili samo konstatuješ?

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 23 jun 2023, 19:35

muhamedhulk je napisao/la:
23 jun 2023, 19:29
Renan u spicu, Viveros iza/pored njega, Ziljkic lijevo i Kevin desno. :ljepota:
Viveros i Kevin su isti igrac
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, keli, Pena, sekac, skoJaa i 65 gostiju.