Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Suština je da ne izaberu nekog, pa koliko god da je stranac, ko vodi miki maus projekte i ko veze nema zapravo. Onaj Simeone kojeg su nekad predlagali je bio takav. Bojim se da će naći nekog takvog, tipa Dani Guindos ili Angel Lopez i tako to.
Hrvati imaju ok opcija i to bi generalno bilo zanimljivo. Bilić je nerealan svakako, a bio bi strašna varijanta.
Samo ne te Primorce i ostale jugose. Recimo taj Primorac je gori od Hadžibegića. On kad je vodio Hajduk, ono je bio bezobrazluk nad bezobrazlucima.
Hrvati imaju ok opcija i to bi generalno bilo zanimljivo. Bilić je nerealan svakako, a bio bi strašna varijanta.
Samo ne te Primorce i ostale jugose. Recimo taj Primorac je gori od Hadžibegića. On kad je vodio Hajduk, ono je bio bezobrazluk nad bezobrazlucima.
Valja preziviti jos jednom Sušića pa Barbareza i onda Halilhodzica na kraju karijere. Kad se zatvori taj krug mozda i dobijemo normalnog selektora.
Šteta samo za Ivajla, on je nas najbolji selektor ikada....
Šteta samo za Ivajla, on je nas najbolji selektor ikada....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Amar selektor, Husref pomoćni.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Od dva brata djeca

1921
Ta cetvorica zajedno izadju skuplji nego jedan kvalitetan trener.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Šta još niko Magata da spomene 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Zeljko Buvac je haver Vice ja mislim. Valjda nesto i zna kad je sjedio 20 godina pored Kloppa.
Buvac da nas vodi, i idemo na Euro. formacija 4-3-3
Vladan Kovacevic
Stevanovic - Sanicanin - Lazic - Subic
Krunic - Cimirot - Danilovic
N. Jovic - Bilbija - Bazdar
Vladan Kovacevic
- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić.https://****/clanak/245911/slaven-bi ... 9ZAIRLTKkc
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
KovačevićAmarinho je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:14Zeljko Buvac je haver Vice ja mislim. Valjda nesto i zna kad je sjedio 20 godina pored Kloppa.
Vladan Kovacevic
Gazibegovic Ahmedhodzic Hadzikadunic Kolasinac
Krunic Tahirovic Hadziahmetovic
Dedić Dzeko Demirović
Da imaju hrabrosti u savezu i pameti, sad bi fino sjeli u avion i na noge Tudoru. Za nekoliko dana je slobodan, lik u zivot vratio Kolasinca i mnoge druge fudbalere.
Kazu mu fino, plata toliko i ako se plasiramo na EP imas 2 miliona Eura
Kazu mu fino, plata toliko i ako se plasiramo na EP imas 2 miliona Eura
-
- Kontakt:
Pošto nisam nikada predložio niti jednog trenera, sada ću da predložim Nalića, i naravno da se i mali Nalić vrati u repku.. Adi može biti naš Grealish
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ante Cacic 

Nijedan ozbiljan selektor nije toliko puko da nas preuzme sada, dakle, sta mozemo ocekivati? Nekoga manje ili vise slicnim Hadzibegicu. Mozda Abdulah Ibrakovic, Meša ili Mersad uz neke igrace.
-
- Kontakt:
Ja bih prije gledao tandem Amar - Lalat...
Nemaju znanja, ali bi zato svaka pressica bila show, a i Lalat sa svojim ponasanjem uz aut liniju

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma s aspekta izazova i situacije, prihvatio bi poziciju svaki trener na dunjaluku. Ekipa ima izboren baraž, koji će biti relativno lagan (u svakom slučaju kompetitivni smo), ima par utakmica da uigra sve što želi za to. Plus, ekipa vrlo dobra, dosta potencijala. Ja sam i dalje siguran da bi pravi čovjek i dobar rad na klupi smjestili ovu reprezentaciju hladno u TOP 15 u Evropi u narednih par godina. Recimo da bih bez problema obećao četvrtfinale velikog takmičenja do 2030. godine
Ovdje su problem finansije. Ne možeš ti ozbiljnog trenera dovesti za 350.000KM godišnje. A to je investicija strašna. Evo Hadžibegić je kroz plate stajao NSBiH 350.000KM (bruto). Vjerovatno su dogovorili da mu plate još nešto za raskid ugovora. Bačene pare. Da su nekog platili i duplo, bar bi im se vratilo plasmanom na Euro.

Ovdje su problem finansije. Ne možeš ti ozbiljnog trenera dovesti za 350.000KM godišnje. A to je investicija strašna. Evo Hadžibegić je kroz plate stajao NSBiH 350.000KM (bruto). Vjerovatno su dogovorili da mu plate još nešto za raskid ugovora. Bačene pare. Da su nekog platili i duplo, bar bi im se vratilo plasmanom na Euro.
-
- Kontakt:
Amarinho je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:14Zeljko Buvac je haver Vice ja mislim. Valjda nesto i zna kad je sjedio 20 godina pored Kloppa.
Vladan Kovacevic

Formacija 4S
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vico sutra želimo čuti egzotična imena.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, denza, TefalTava i 47 gostiju.