Izgleda Zrninjski zadovoljan sa Maricem hm
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja vam neki dan pisem da ako mi ne otjeramo Mirvica otjerace ga Vico i co. Skripari zapalili pola staze, zapalili onu veliku skpuzvu iza gola, jbt vatrogasci ulijetali i oni 10k mi 40k.
Ovo su sve ataci na klub kao i izmjena pravila 5 do 12 van svake pameti gdje si se zaholco sa strasnim pojacanjima, mora to neko sve zaustaviti. Vidjecete klanja od sudija...
I onda dodje dobri nas bosnjo i kaze nama je ovo bolje igrace nam Ikic ima pravo nastupa sad je domaci itd hahaha grohotom se smijem!
Al nek nam ne valja Mirza sa izjavama od prije 79 godina i quravela Ajla sa stramplicama..
Ovo su sve ataci na klub kao i izmjena pravila 5 do 12 van svake pameti gdje si se zaholco sa strasnim pojacanjima, mora to neko sve zaustaviti. Vidjecete klanja od sudija...
I onda dodje dobri nas bosnjo i kaze nama je ovo bolje igrace nam Ikic ima pravo nastupa sad je domaci itd hahaha grohotom se smijem!
Al nek nam ne valja Mirza sa izjavama od prije 79 godina i quravela Ajla sa stramplicama..
Samo zapamtite da Vico ovo ne može da radi bez balija prodanih
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac
Mi smo trenutno svima sol na ranu imamo dusmana more !
Molim vas otvorite oci i ujedinite se !!!!
Kakva ba crna Ajla i Mirza ????!!!!!
Sportski portali tj. Ovi kvazi novinari koji favoritizuju ovaj manji sadaka klub, nas blate gdje god stignu !
I najmanju glupost pretvaraju u veliku vijest samo da zatalasaju.
Trenutno jedina stvar koju imaju je bojkot i svi pokusavaju da taj raskol izmedju grupe i kluba jos dodatno povecaju !
Prozivaju nas da Mirvic pere pare da smo pijuni Mozzart kladionice itd ....
Mirvic ako uspije sastavit ovu ekipu i dovest zeljena pojacanja mi cemo biti favoriti slj. Sezone.
Zrinjski cebit standardno dobar i slj sezone ....
Znaci Borac mora imat fantasticnu ekipu a ostalo ce sudije zavrsit gdje bude skripalo....ove sezone im Zrinjski zabi 3 komada da su imali 5 sudija nebi im pomoglo.
Ovako ce im opet biti borba za evropu ako mi i Zrinjski budemo dominantni.
Mi smo svjedoci da to nije samo upumpaj par miliona i deri po ligi....
Prosle sezone se ozbiljan novac ulozio u Borac da nisu imali sudije ja ruku u vatru smijem stavit da bi bili 5ti ili mozda cak 6ti.
Niko ne voli gubit novac i u ljubavi i ratu nema pravila, poceli su prekrajat zakone i realno niko u ligi nema 5 stranaca i moras biti budala da ne vidis da su smanjili sa 5 na 3 da direktno ostete FK Sarajevo, nakon bombasticnih vijesti da dovodimo igrace sa drugih kontinenata !
I ova kazna zasto nije bila nakon utakmice nakon 10, 15 dana zasto sad ?
I neko kaze nema veze sa savezom ? ima sve veze !!!!
Jer taj savez stoji iza te kazne tj ako je ne platis gubis pravo nastupa !
MOLIM VAS PRESTANITE SE SVADJATI MEDJUSOBNO
SVI SMO OVDJE STO DISEMO BORDO
NEMA VELIKIH I MALIH NAVIJACA
MOLIM VAS VI KOJI IMATE IMALO UTJECAJA DA ZBIJEMO REDOVE I DA KONACNO DISEMO KO JEDAN !
Ovo je jedinstvena prilika i nesmijemo dopustiti da izgubimo Mirvica.... iole normalan covjek bi nakon sudijskih lakrdija prosle sezone otisao u drugu ligu i digao ruke od ove.
Njegove su pare dobrodosle svugdje.
Puno klubova bi ga docekalo rasirenih ruku.
Pored svih dusmana koji nas opstruiraju sa svih strana nemojte da mi sami sebi budemo najveci dusmani !!!
Glupost je reci ako dolazis na tekme da stojis iza Ajle i Mirze,
Ljudi dolaze zbog Sarajeva kao sto su dolazili i generacijama prije.
Ljudi navijaju za Sarajevo kao sto su navijali i prije Tana i za vrijeme Tana i Nama i Subrine i Ibrakovica i Dine svi se oni mjenjaju i ostaju samo ti ljudi koji su uvijek tu !
MI SMO JEDNO I MORAMO BITI JEDNO !
SAMO TAKO SMO JAKI !
Ne nasijedajte na price i gluposti kompromis se mora napraviti za vece dobro tj ZA KLUB !
Vidite da su svi protiv nas zasto da budemo i sami protiv sebe.
PODRZITE I STANITE IZA MIRVICA I KAO NAVIJACI I KAO GRUPA !
Jel vrijedna Ajla i zalizani debil da sve ovo izgubimo ?
Ne podrzavate njih vec klub i covjeka koji ocito zeli klub dici na veci nivo !
Sportski portali tj. Ovi kvazi novinari koji favoritizuju ovaj manji sadaka klub, nas blate gdje god stignu !
Trenutno jedina stvar koju imaju je bojkot i svi pokusavaju da taj raskol izmedju grupe i kluba jos dodatno povecaju !
Mirvic ako uspije sastavit ovu ekipu i dovest zeljena pojacanja mi cemo biti favoriti slj. Sezone.
Znaci Borac mora imat fantasticnu ekipu a ostalo ce sudije zavrsit gdje bude skripalo....ove sezone im Zrinjski zabi 3 komada da su imali 5 sudija nebi im pomoglo.
Prosle sezone se ozbiljan novac ulozio u Borac da nisu imali sudije ja ruku u vatru smijem stavit da bi bili 5ti ili mozda cak 6ti.
Niko ne voli gubit novac i u ljubavi i ratu nema pravila, poceli su prekrajat zakone i realno niko u ligi nema 5 stranaca i moras biti budala da ne vidis da su smanjili sa 5 na 3 da direktno ostete FK Sarajevo, nakon bombasticnih vijesti da dovodimo igrace sa drugih kontinenata !
MOLIM VAS VI KOJI IMATE IMALO UTJECAJA DA ZBIJEMO REDOVE I DA KONACNO DISEMO KO JEDAN !
Ovo je jedinstvena prilika i nesmijemo dopustiti da izgubimo Mirvica.... iole normalan covjek bi nakon sudijskih lakrdija prosle sezone otisao u drugu ligu i digao ruke od ove.
Pored svih dusmana koji nas opstruiraju sa svih strana nemojte da mi sami sebi budemo najveci dusmani !!!
Ljudi navijaju za Sarajevo kao sto su navijali i prije Tana i za vrijeme Tana i Nama i Subrine i Ibrakovica i Dine svi se oni mjenjaju i ostaju samo ti ljudi koji su uvijek tu !
SAMO TAKO SMO JAKI !
Ne nasijedajte na price i gluposti kompromis se mora napraviti za vece dobro tj ZA KLUB !
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- ExchangeOffice
Postujte stav grupe.bordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:44Nažalost, tako je. Odvratno je kako se "dvije strane" vrijedaju umjesto da se jednostavno poštuje odluka grupe znajući da je to za bolju budućnost.napoleon72 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:32Nikad vise svi na istoj strani. Nikad. Pokazali ste se u ovom periodu za klub. Evo sad se vidi i ko ide na tekme a ko ne, ni na TVu sendvicari ne gledaju. Odmah poletjeli da napadnu na Horde. Kaze Djipke "moze li bez vrijedjanja", a njemu prva reakcija na ovo "zar se tako klub voli", pojma nema ni sta se desilo.![]()
![]()

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
Ova hajka na nas će stati samo kad neko izgubi glavu jer ovi kriminalci na drugi način ne odustaju
-
- Kontakt:
Dici hajku,tuzit savez dosta te je Vico vise. Prosla tekma u BL,protiv Sloge itd nezapamcene lakrdije. Savez i balijenderi ovo rade orkestrirano i prije i sad. Prije su nas uzeli na zub sa Husicem bili,sad nastavljaju na sve nacine da otjeraju investitore,ulaganje u sarajevski sport kao glavnog grada i predstavnika,teren ti namjerno osakate,sudije te ubiju,nakon 1 godine se vratis na svoj steren koji se jos radi i koji je nikakav,sad i ovo 40 milja,jel iko ikad pd ex yu klubova platio toliku cifru?
- ExchangeOffice
Nazalost, tesko na dva fronta se braniti.
Nadati se da oni kriminalci koji se krecu oko Mirvica da ce one pare koje dobiju bar nesta kvalitetno za klub uraditi. Makar nekom sudiji nogu slomiti
U savezu bez dogovora hrvata, bosnjak i srbina ne moze ni jedna odluka proci. Plati onda naseg covjeka u savezu, i budi mirniji po ovom pitanjima.
Zadnja izmjena: ExchangeOffice, dana/u 23 jun 2023, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa citava atletska ne kosta 40000.Kur.ac moj bi im ja dao,ovo nije ni 5k steta ali eto oni kontaju "Ma imaju ovi para sad,nece oni osjetiti to"
Da su granate bacali po atletskoj ne bi se napravila tolika steta
Koliko ljudi ide u Gruziju?
Da su granate bacali po atletskoj ne bi se napravila tolika steta
Koliko ljudi ide u Gruziju?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
To svi znamo Drug, te balije su ista vagno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Kao sto napisa napoleon, nikad ali bas nikad "SVI KAO JEDAN" i sto se mene tice slazem se sa tim.
Dzaba te romane pisete davno ste lice pokazali..
Kaznu ćemo morati platiti da nas četalji iz saveza ne suspenduju a onda angažovati najbolje pravnike i tužiti sve redom i našim i međunarodnim sudovima i Leotar i gicu i savez i balijsko smeće u istom jer nema boga da je legalno i ovo sa strancima i ovo sa kaznom.Preko sindikata se treba obratiti i uefi i svim sportskim sudovima
-
- Kontakt:
A kriminalaca i govana hahahaha ako su ono kriminalci i ti si hahahahaExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:31Nazalost, tesko na dva fronta se braniti.
Nadati se da oni kriminalci koji se krecu oko Mirvica da ce one pare koje dobiju bar nesta kvalitetno za klub uraditi. Makar nekom sudiji nogu slomiti
U savezu bez dogovora hrvata, bosnjak i srbina ne moze ni jedna odluka proci. Plati onda naseg covjeka u savezu, i budi mirniji po ovom pitanjima.
DBR1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:22Ljudi Borac mora biti prvak ozbiljni ljudi ulazu ozbiljan kapital u taj klub...cak se mjenja i transfer politika citave lige da se Borcu otvore vrata... politika i kriminal su se udruzili da guraju Borac
SAMO TAKO SMO JAKI !

Tako je brate. To je ono sto pisem od pocetka. Oko idiotnih stvari se mi djelimo i smeta nam svasta nesto umjesto da samo budemo vjetar u ledja.
Ako u sezonu ne udjemo ujedinjeni j.ebi ti nas!
Bez trunke uzdržavanja udarat će na nas. Kao što se kroz turbo-folk srušila ona država, kroz zabavu i razonodu pokušava se uništiti i ova, ovaj put kroz sport i to definitivno. Hrvatski i srpski lobi nisu postali jaki preko noći, postali su to uz podršku naših prodanih duša, koji bi sve prodali zbog sitnih ličnih interesa. Jedini smo zdrav sportski kolektiv koji prijeti interesima manjinskih naroda. Zar nije čudno da su nam prvaci Zrinjski, Izviđač, Igokea itd. Cilj i jednih i drugih će biti srušiti nas, a mi moramo biti pametni. Ne nasjedati na ovu igru u kojoj su oni profesionalci igra smicalica, žrtve i drugih gluposti. Nisam toliko u tome kakav je čiji domen rada ali valjda disciplinska komisija nadgleda disciplinu učesnika u događaju. Ne može sportski kolektiv biti odgovoran za ponašanje publike na gostujućem stadionu, valjda je domaćin trebao spriječiti unos sredstava koji kogu ugroziti druge ili inventar stadiona. Sa sportske strane mišljenja sam da bi trebali zadržati Martinovića iako je to sad gotova stvar i sa ovim Kotnikom završiti transfer rok. Naravno ako je Viveros već naš.
Durić,Rašćić i Džemiđić su gori od četnika sjeme im se zatrlo njima se treba direktno obratiti
Kako ti volis da jedes vanago, to je cudo! A ko je pokazao lice? Kakvo to lice?Istinasamo123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:32Kao sto napisa napoleon, nikad ali bas nikad "SVI KAO JEDAN" i sto se mene tice slazem se sa tim.
Sjedite kuci, dr.kate kite i dodjete ovdje da serete kako ko sta treba da radi, neko ko milione ulaze. Zamisli idiotizma? I nemoj mi patetike, predjenih kilometara za klub i slicnih basni! Sreca pa ne je.be zivu silu Ismir i ocito ga zaboli racku za stavove nekakvih ljudi koji se predstavljaju ko najveci navijaci fks.
Sto vam taj sjever dolazi na istok, 90% zato sto se ne slazu sa idiotnim razlozima za bojkot, iz cije je kuhinje isti napravljen? Manite se djecijeg posla ba
Volio bih da grupa izda saopstenje:
"SA AJLOM I MIRZOM CEMO SE OBRACUNATI MALO KASNIJE A SAD OBJAVLJUJEMO RAT VICI I SAVEZU "
Ajla i Mirza u ovom trenutku mogu malo sacekati al srpsko-balijskoj hobotnici iz Saveza se mora stati u kraj.
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!
"SA AJLOM I MIRZOM CEMO SE OBRACUNATI MALO KASNIJE A SAD OBJAVLJUJEMO RAT VICI I SAVEZU "
Ajla i Mirza u ovom trenutku mogu malo sacekati al srpsko-balijskoj hobotnici iz Saveza se mora stati u kraj.
Kako? Neka grupa nadje nacin i vjerujem da ce svaki navijac stati iza te odluke!!!
+1ado-hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 17:39Volio bih da grupa izda saopstenje:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Bing [Bot], bordobijelisampion, galia95, Kaunas, laznokrilo, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 74 gosta.