FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo izgleda Vicko počeo skupljati pare za ovog selektora iz Španije/Portugala za nasu repku. Hoce preko naših ledja sve.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Al kakav psiholoski poremecaj moras imat da ti je u nicku sadrzano "HZ" a syeba se po forumu pljujuci klub? Fascinantno. Isto da nosis ljiljan oko vrata a hvalis Ratka Mladica. Ili ste i sami svjesni da su HZ = Sarajevo, da se najlakse identificirat kao navijac Sarajeva sa logom HZ?
SARAJ'VO, TO SMO MI, AYLA QRVO ODLAZI!
SARAJ'VO, TO SMO MI, AYLA QRVO ODLAZI!
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Ma nama svi utrpaju te novcane kazne a kad dodju na Kosevo svi bacaju baklje na tartan stazu, cupaju i pale stolice i sta sve ne rade
Samo slijep čovjek ne vidi da se vodi hibritni rat protiv nas, i sa ovom kaznom i sa prethodnim odlukama. Današnja kazna je sramota i navijači trebaju biti jedinstveni danas a ne jedni druge kritikovati, jer ovo za šta nas terete se NIJE DESILO. Evidentno je i postoje dokazi da ovolika šteta NIJE NASTALA pirotehnikom HZ. Dajte da budemo jedinstveni danas i da se pokrenemo, pa na kojoj god strani stadiona da smo, ovdje se radi o direktnom ataku na Fudbalski klub Sarajevo.
Pošteno bi bilo da svi mi koji navijamo i volimo FKS, gledali utakmice na stadionu ili pred tv ekranima, da se organizujemo i da skupimo pare do 14.07.2023 i da platimo ovu kaznu.
Podjelili smo se, a to je ono što naši dušmani žele. Nemojte da idemo dublje!
Pošteno bi bilo da svi mi koji navijamo i volimo FKS, gledali utakmice na stadionu ili pred tv ekranima, da se organizujemo i da skupimo pare do 14.07.2023 i da platimo ovu kaznu.
Podjelili smo se, a to je ono što naši dušmani žele. Nemojte da idemo dublje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moramo na sud ići radi ovoga, već u ponedjeljak se moramo pojaviti u Trebinju i pričati sa njihovim predstavnicima. Povesti advokata i procjenitelja štete iz Sarajeva i po ovim slikama fino zaključiti. Bolan da imam para k'o Musk ja ne bi platio 40 hiljada za 2-3 mrlje. Škripari im pola staze zapalili sve ok evo 10 hiljada
??
??

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Tuzit ih za promjenu pravila t do 12,tuzit za ovu stetu,ganjat se do Strazbura ako treba,hebem ti Vico pokoljenja i zenu i sve. Nasa borba striktno protiv saveza treba da je usmjerena i ovog smrada.
senad82 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:09Ovo je rat Saveza protiv FK Sarajevo (koje ima moc i pare) radi se sve da se investitor otjera, da se unistimo a Vi pricajte sta hocete. Vide da kupujemo igrace, da pravimo ono sto oni ne mogu zamisliti, znaju da im nece ni sudije moci pomagati tako da nas na ovaj nacin zele unistiti kako vico tako i balije.
Ljudi dohavizajte se, ujedinimo se jer ovo prelazi sve granice

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- Osttribine
- Kontakt:
Kakvi ste vi retardi pojedinci, okrecete sad pricu jedni protiv drugih Hz bojkot ne bojkot, nazivate se kojekakvim imenima, a g.ovna u savezu se nasladjuju, srpska ****. I najvecem laiku je jasno da je ta cifra nerealna i ko ju je odredio. Ne mirišem Mirvića i pisao sam svašta protiv njega, ali ovde ga apsolutno podržajem da ne plati ovo i da se ide do svih mogucih sudova sto u BiH sto medjunarodno ako treba. J.ebo im bog mater više, pale i ostali navijaci baklje, ali se nad Sarajevom i Željom sa ovim kaznama iživljavaju godinama vec.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovo zafalilo Leotaru para pa daj od nas da uzmu, majq im cetnicku yebem pa dokle vise
A vi sto se svadjate izmedju sebe sram vas bilo, umjesto da se ujedinimo i pravimo proteste protiv ceta
A vi sto se svadjate izmedju sebe sram vas bilo, umjesto da se ujedinimo i pravimo proteste protiv ceta
MortemHz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:30Moramo na sud ići radi ovoga, već u ponedjeljak se moramo pojaviti u Trebinju i pričati sa njihovim predstavnicima. Povesti advokata i procjenitelja štete iz Sarajeva i po ovim slikama fino zaključiti. Bolan da imam para k'o Musk ja ne bi platio 40 hiljada za 2-3 mrlje. Škripari im pola staze zapalili sve ok evo 10 hiljada
??![]()

Sve mi znamo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Lovre Rogic?
Nanjusili ljudi da mirvic ima para i kontaju da oderu levata. Ko god pristane na ovo je idiot i stvara se opasan presedan. Do strazbura ici
Više golova primio od Čovića i manje iskustva. Bolje je onda neka brane naši golmani.
Što @VenamaHrabrih napisa tako je i nema potrebe više da se osvrćemo na to. Nego dokle je Kevin?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sve to Ayla ima u svojim rukama, necemo mi ni igrat ligu ove godine 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- f0rest1946
- Kontakt:
Mladji je od njeg 5 godina i nije lahko braniti protiv Dinama, Rijeke, Hajduka i vidim hvale ga tamo ali opet teren je teren.
Nasi golmani ne smiju braniti ove sezone, kup moze.
Lijepo je da si sa Poturom povezanExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:37Ma vole oni klub ba, vise od svog zivota...
Kad ga vole, nek se ponude platiti onda stetu...
I sad ti treba da se saginjes nekome, tjeras nekoga, a ovi ti prave finansijksu stetu... Pa dokle vise
Bas se moras potruditi da napravis 40 milja kazne..." Al sta oni znaju braca, to je furka ba... imaju para uljupi prodani bracaa nek placaju, ko hiN yebe. Joj jesmo je dobro zapalili anele mi bracaaaaa"
Steta je neuporedivo manja. Recimo da je 2K sto jeste "jazuk" i moze se to puno bolje iskorisistiti ALI
Zadnje kolo mi izgubili od Igmana
Time smo izgubili preko 20K od saveza.
Time su nas prosijaci preskocili.
Za plasman u Evropu je zasluzan zalizani i Aylica.
Ko je kriv za zadnje kolo ?
Zalizani kaze da su igraci bili nemotivisani.
A bas je njegova najveca snaga atmosfera u timu.
Dakle za sve sto se dogodi dobro (cak iako nije nasom zaslugom) zasluzni su zalizani i Ayla.
Ko ce klubu namiriti stetu zadnjeg kola koja je 10 puta veca nego stvarna steta na atletskoj stazi.
Kao njihov vodja, pitaj svoje slinave balijandere koga krive za zadnje kolo ? Igrace ili nekon treceg ? Mozda Horde ?
Za lijeka vam trebalo.
Rogica su Hrvatski mediji preselili u Zrinjski kao gotov posao pa sad 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Rogic je super golman nadam se da ima istine. i da nece u Zrinjski.