Uozbiljite se ljudi nece bit ni Husref ni AmarAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:14Znaci kurchina. Daj tandem Amar-Husref, nek izgori sve. Gdje mi je onaj pitar @spahic98 da izlobiramo ovo1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:51Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.
- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić ekskluzivno za portal "Avaza".
Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:
- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić za portal "Avaza".![]()
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Ne znam ko je gori, mediji koji iskoristavaju prasinu za generisanje klikova, ili vi koji se pecate na svakakva imena. Ljudi diskutuju o portugalskim strucnjacima hahaahah yebem ti sunce zarko 

naprijed rejal
-
- Kontakt:
Ponestaje nam opcija. Amar, Husref, dodat Baku kao Hrvata, i Marinovica iz reda Srba. All Star PLBiH, idemo u polufinale Eurar3start je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:17Uozbiljite se ljudi nece bit ni Husref ni AmarAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:14Znaci kurchina. Daj tandem Amar-Husref, nek izgori sve. Gdje mi je onaj pitar @spahic98 da izlobiramo ovo1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:51Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.
- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić ekskluzivno za portal "Avaza".
Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:
- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić za portal "Avaza".![]()

1921
Riera je jedina realna opcija i financijski ali i zbog činjenice da je riječ o mladom treneru željnom dokazivanja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Neće nas niko ybt. 

Giovanni Trapattoni
- ElCartel11
- Kontakt:
Prekucali bi igricu. Amar je tu za motivaciju ekipe i atmosferu, Husref za sitni vez i napadacku igru, Marinovic za čvrstu i jaku odbranu, a Baka je svasta pomalo od ovoga.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:19Ponestaje nam opcija. Amar, Husref, dodat Baku kao Hrvata, i Marinovica iz reda Srba. All Star PLBiH, idemo u polufinale Eura![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Baka kad treba engleskim novinarima davati intervjuElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:23Prekucali bi igricu. Amar je tu za motivaciju ekipe i atmosferu, Husref za sitni vez i napadacku igru, Marinovic za čvrstu i jaku odbranu, a Baka je svasta pomalo od ovoga.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:19Ponestaje nam opcija. Amar, Husref, dodat Baku kao Hrvata, i Marinovica iz reda Srba. All Star PLBiH, idemo u polufinale Eura![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Baka za davanje izjava medijima na engleskomElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:23Prekucali bi igricu. Amar je tu za motivaciju ekipe i atmosferu, Husref za sitni vez i napadacku igru, Marinovic za čvrstu i jaku odbranu, a Baka je svasta pomalo od ovoga.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:19Ponestaje nam opcija. Amar, Husref, dodat Baku kao Hrvata, i Marinovica iz reda Srba. All Star PLBiH, idemo u polufinale Eura![]()
Baka PRBolivia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:27Baka za davanje izjava medijima na engleskomElCartel11 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:23Prekucali bi igricu. Amar je tu za motivaciju ekipe i atmosferu, Husref za sitni vez i napadacku igru, Marinovic za čvrstu i jaku odbranu, a Baka je svasta pomalo od ovoga.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:19Ponestaje nam opcija. Amar, Husref, dodat Baku kao Hrvata, i Marinovica iz reda Srba. All Star PLBiH, idemo u polufinale Eura![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nama treba selektor koji ce zatvoriti igrace u karantin cim dodju na okupljanje. Tako rade velike reprezentacije poput Francuske. Ne mogu igracima prici ni novinari ni navijaci.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
E to cemo docekati jedino da nam dodju Mourinho, Klopp i Guardiola zajedno. Znaci nikad
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Safet Sušić jedini
-
- Kontakt:
Momak jesi ti zaluto kakav susic bolan
Bivse trenere ne treba ni dovodi
Pogotovo ove jugovice
Treba nam neko moderan tipa Mersed Selimbegovic
Nemoj mi te dede sviju ti
Ne mozes nikad ici naprijwd ako te vodi trener koji fura igru,taktiku iz 86
Bivse trenere ne treba ni dovodi
Pogotovo ove jugovice
Treba nam neko moderan tipa Mersed Selimbegovic
Nemoj mi te dede sviju ti
Ne mozes nikad ici naprijwd ako te vodi trener koji fura igru,taktiku iz 86
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 23 jun 2023, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
ja sam prije 13 godina otisao na "a nama baraz je" u Portugal. Bezveze uzeo Hotel neki u gradu, ono lanac neki za koji znam da je pristojan a ne previse skup, Mariott meni se cini.
Udjem u Lobby kad je to slucajno i Hotel igraca, samnom jos nekih 50 BH navijaca u Lobbyu sjede sa igracima, piju kafe, pricaju, slikaju se.
Mislim smjesno pa valjda kad reprezentacija putuje na tako vaznu tekmu, idu u strogi karantin, citav Hotel je njihov a ako nije poseban dio Hotela se zatvori samo za njih. Platis Hotel jbg za to a mozda cak ce i dzabe ponudit tu "uslugu" jednoj fudbalskoj reprezentacij. A ne, kod nas bio teferic pravi.
Primorac dugogodisnji drug arsena ,ako je jos ziv
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Iskusni,ambiciozni,željni dokazivanja i trofejni treneri.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑23 jun 2023, 16:14Znaci kurchina. Daj tandem Amar-Husref, nek izgori sve. Gdje mi je onaj pitar @spahic98 da izlobiramo ovo1921boy je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:51Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.
2 najbolja trenera u historiji naše lige.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.