Vjeruj mi da nije tako, pogresno si protumacio. Ja se uopste po pitanju bojkota nisam ni oglasavao na ovom forumu, slobodno prelistaj moje postove, takve rasprave sam zaobilazio u sirokom luku. Jedino kad sam spomenuo bojkot (da se ja sjecam) je nedavno kad sam Mortemu u sali rekao da zakljuca temu do narednog pojacanja ili da napravi podforum bojkotasi vs antibojkotasi jer se opet pocelo pisati o tome.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 15:00Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:56O cemu ti majstore?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:49
i ti cora1946 nisi nista bolji od exchange offica. On u klin ti u plocu.
kako se exchange nasladjuje kad je tema navijaci u pitanju, tako mi i ti djelujes da se nasladjujes kad napises bojkot ostaje na snazi.. nasladjujes se sto Horde nece dolaziti i dalje.
necu da pametujem, ali svasta mi pada na pamet kad malo razmislim o ovom bojkotu. hint: savez .. itd
Samo sam Javieru odgovorio jer je pitao ima li kakve sanse da Mirza sjedne sa Hordama i da se poprica. Blizak sam sa par momaka iz podgrupe FGR i odatle sam dobio info za zadnji sastanak Mirvica i Hordi. Isto sam ih pitao ima li ikakve sanse da se to izgladi, da se vrate jer se pokazalo koliko je podrska Hordi vazna. Odluceno je da se nece pogaziti principi i da se ide do kraja bar do sljedeceg sastanka (ako ga i bude).
Mene sad da pitas, odmah bih potpisao da se Horde vrate bez obzira i na Mirzu i na Ajlu, ni sekunde mi nije drago nit se nasladjujem sto je bojkot.
Sa ovim cu zavrsiti oko ove teme, ne zelim uopste da se uplicem u ovakve rasprave. Ako Bog da da se nadje rjesenje i da se Horde sto prije vrate