FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoće li se sami odjaviti s foruma ovi što su poletjeli sr.ati ili nemaju ni toliko obraza?
Koševo Zapad
moguce da smo dobro zaratili sa Vicom. Sigurno je bilo nekih problema oko stranih igraca izmedju vice i mirvica. I bum cetnik nam posalje kaznu. Bog zna sta nas ceka u prvenstvu. Ali naravno nista to ne bi moglo bez balija prodanih u savezu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ima li potrebe za psovkama ? Može li se fino komunicirati ?
Da postavim video od grupe s tog gostovanja ovi sendvičari bi rekli da je paljenje i destrukcija atletske editovana pa sam evo postavio POV od domaćina i i dalje ne vidim tih 40K, štaviše ne vidim nijednu baklju na stazi. Možda sam obnevidio u tries nekoj.
Hormoni prekucavaju

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
- Kontakt:
Nisu plaćeni da gledaju utakmice, samo da brane ublehe.Hajdeee je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:09Samo oni koji nisu bili, ili nisu cak ni gledali tu utakmicu preko TV, mogu povjerovati u 40K stete koje su kao horde napravile.
Da su se bacali molotovljevi kokteli i napalm, kako ces ba napraviti 40K stete.
Sta ste pojedinci odmah poletili da pljunete po Hz. Razmisljajte svojim glavama.
Ne mogu da shvatim ove debile, da ih ne imenujem zna se ko su, koji pljuju po momcima koji navijaju za isti klub ko oni i prate ga širom države o vlastitom trošku. Je li to dokaz za ljubav? Ili je onanisanje na direktoricu ljubav? Stvar je u tome što botovi ne navijaju za klub nego za Aylaaaah.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Nema potrebe za tim, činjenica je da je šteta napravljena e sada dali je 40 milja to treba dobro utvrditi i ako nije želiti se. Imaju snimci sa utakmice.
Ne znaju ni ovi "nasi" koji "ne mogu bez Sarajeva"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Yebem li ti Gico sestru i cijelom bosnjackom korpusu. Nadam se da vam vremena ponestaje!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
hoš kupiti papirnu marku povoljnoExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:50To treba pitati ove sto su palili, sta su tacno zeljeli uraditi.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:46A čekaj, šta su to - poravnali stadion tenkovima sa zemljom?ExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:37Ma vole oni klub ba, vise od svog zivota...
Kad ga vole, nek se ponude platiti onda stetu...
I sad ti treba da se saginjes nekome, tjeras nekoga, a ovi ti prave finansijksu stetu... Pa dokle vise
Bas se moras potruditi da napravis 40 milja kazne..." Al sta oni znaju braca, to je furka ba... imaju para uljupi prodani bracaa nek placaju, ko hiN yebe. Joj jesmo je dobro zapalili anele mi bracaaaaa"
Pa sve da uzmeš sa stadiona ne vrijedi toliko.
Ima li kakva žalba na ovo?
Boze sacuvaj, o kakvoj ljubavi se ovde radi?

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mozemo li se Vi i Ti tamo naci na sredinu puta sa nama, vjerujem koji smo u vecini? Sta mislite?
Upuceno boykot boysima i ovima magodica,bobica boysima?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ovo ti je scenario siguran. + Udarili su nas sa brojem stranaca + pokušavaju ponovo napraviti raskol između navijača. Zamolio bi sve navijače kluba, bez obzira kojoj skupini pripadate ili nepripadate da ostanu mirnih glava, jer samo u jedinstvu je spas. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
O čemu ti pričsš matere ti, šta si ti vrijeddniji od nekig drugog navijača. Ti pričaš o nekom trošku a svi znaju da su organizovane grupe uvijek imale neku vrstu pomoći od strane kluba za razliku od navijača koji nisu članovi grupe. Štasi ti dao više od mene ili bilo koga drugog za klub, ljudi putuju preko 100 kilometara da dođu na domaću utakmicu i ti nešto više dao od njih za klub. Manite se više te priče koje veći navijač, nego se svi saberite i stanite uz klub. Hebo vas više i Ayla i Mirza i svi drugi.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:33Nisu plaćeni da gledaju utakmice, samo da brane ublehe.Hajdeee je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:09Samo oni koji nisu bili, ili nisu cak ni gledali tu utakmicu preko TV, mogu povjerovati u 40K stete koje su kao horde napravile.
Da su se bacali molotovljevi kokteli i napalm, kako ces ba napraviti 40K stete.
Sta ste pojedinci odmah poletili da pljunete po Hz. Razmisljajte svojim glavama.
Ne mogu da shvatim ove debile, da ih ne imenujem zna se ko su, koji pljuju po momcima koji navijaju za isti klub ko oni i prate ga širom države o vlastitom trošku. Je li to dokaz za ljubav? Ili je onanisanje na direktoricu ljubav? Stvar je u tome što botovi ne navijaju za klub nego za Aylaaaah.
Dokle je Vivieros?
Đe onaj sto mi jucer uze pare, imal danas kakvih parova?
Đe onaj sto mi jucer uze pare, imal danas kakvih parova?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E nije realno sta pokusavaju, a sendvic brigada odmah poletila jos gore od đikana iz Trebinja! Vele ako Aylah zove Vicu sefe, onda on ne laze i mora da je tako..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa i nije pristao, ovo je trazeno na posljednjem sastanku i kao sto vidimo nije se ostvarilo. Bojkot ostaje na snaziShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 07:47I ko kaže da će Ismir pristati na to?Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:49Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
90!
-
- Kontakt:
Čemu ovolika mržnja između nas samih?
Istina je da su Hz određeni broj baklji ubacili na tartan. Šteta koja je adresirana klubu nije realna cifra. Bio je čak i članak na nekom portalu vezanom uz Trebinje. Maksimalna šteta je možda 3k. Prestanite više sa blaćenjem jedni drugih radi Ajle, Mirze, Mirvića, Hordi, kuraca i palaca. Svi navijamo za isti klub i umjesto da se dignemo da je be mo majke čelnicima u savezu, mi se između sebe koljemo.
Istina je da su Hz određeni broj baklji ubacili na tartan. Šteta koja je adresirana klubu nije realna cifra. Bio je čak i članak na nekom portalu vezanom uz Trebinje. Maksimalna šteta je možda 3k. Prestanite više sa blaćenjem jedni drugih radi Ajle, Mirze, Mirvića, Hordi, kuraca i palaca. Svi navijamo za isti klub i umjesto da se dignemo da je be mo majke čelnicima u savezu, mi se između sebe koljemo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:47Pa i nije pristao, ovo je trazeno na posljednjem sastanku i kao sto vidimo nije se ostvarilo. Bojkot ostaje na snazi
i ti cora1946 nisi nista bolji od exchange offica. On u klin ti u plocu.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, skoJaa, Vanja8 i 67 gostiju.