FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Al sto su se **** mala skupila hebala vam Ayla majke u supak svima kurvanjski
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma brate, prvo mu majku natakarim ko je donio ovu odluku.Ali da smo mi napravili 40000 stete na jednom od "normalnijih" gostovanja, nema sanse.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:58Nisam mislio na klub nego na savez, pročitaj ponovo molim te, piše.Ado76 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:53Majke ti koji je to rezon?Povecali cifru jer je neko iz naseg kluba to rekao kako bi imao opravdanje da blati Hz??bordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:49
Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...
Neka pokusavaju, **** im vico sve, ali ako cemo se mi primati na to, **** nas onda.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Znaju qrac. To je sorta ljudi koji za Vrancica tvrde da je stranac i tako te nebuloze.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:59Jel znaš šta je oštećeno uopšte?
Jel znaš da li je uopšte štetu napravio neki navijač FKS?
Zašto ljudi sebi ovo radite?
Presudite po automatizmu, nešto ste pročitali i to je to.
Ponadale se kujice. A kad treba protiv saveza onda kmece "Gdje su Horde".
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Jel moguce da ih se ovoliko nakotilo odjednom 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Škripari
Horde
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pozdrav ovim specijalcima što su se okupili i jedva čekali da popljuju Horde .
Hebale im Horde mame svima pocev od Ayle.
Morto ne brisi mi ovo
Morto ne brisi mi ovo
FK SARAJEVO.
Samo treba pljuvat, kad treba sta konkretno radit i pricat zavucete se Ayli u shupak gadovi gadni
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
podrska za horde. Ovih 40 000 je greska ili namjerno da se napravi jos veci problem u klubu izmedju mirvica i hordi.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Šta je ba ovo, kakav je ovo cirkus? Jesu li ljudi utakmice i klubove pomješali? Znaju li ovi da mi nismo Široki? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Samo oni koji nisu bili, ili nisu cak ni gledali tu utakmicu preko TV, mogu povjerovati u 40K stete koje su kao horde napravile.
Da su se bacali molotovljevi kokteli i napalm, kako ces ba napraviti 40K stete.
Sta ste pojedinci odmah poletili da pljunete po Hz. Razmisljajte svojim glavama.
Sta ste pojedinci odmah poletili da pljunete po Hz. Razmisljajte svojim glavama.
- FKS -
Do kakve pameti,o cemu ti pricas??6 baklji koje nisu bacene na teren uopste napravilo stetu od 40 milja.nofearhz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:43Ma jeste brate usli ljudi iz saveza na tribinu i pobacali baklje na atletsku... Daj da vise jednom dodjemo pameti ko boga vas molim.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Mislim da se ovo radi s namjerom da pokušaju produbiti jaz između Hordi, uprave i "objektivne" publike kako bi se ovi tipa ovog gore "exchange office" mentola i sličnih mogli naslađivati.
Treba zbit' redove sad više nego ikad jer očito nam savez o glavi radi.
Jesili ti retardiran decko?Pratis li ti Sarajevo ili samo imas nekog pakasa u klubu pa ti javi ponesto.Ili si ti taj pakas??
Usput gdje si ti u Trebinju?U lozi mozda?
FK SARAJEVO.
Ma svako normalan zna da nema teoretske sanse da smo mogli napraviti toliku stetu.Da su svaku baklju u zadnje 2 sezone nama pripisali ne moze biti ta cifra.Hajdeee je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:09Samo oni koji nisu bili, ili nisu cak ni gledali tu utakmicu preko TV, mogu povjerovati u 40K stete koje su kao horde napravile.
Ali zato mogu hladno nama nakaciti ono sto je listica uradila.Mada je i to sumnjivo kako se zapalilo sve ispred tribine
Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Nema ko sta pisat,imas crno na bijelo. Nabijem savez na taki nek se napuse i oni i Vico,nanjusili lesinari parebordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:49Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...nofearhz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:43Ma jeste brate usli ljudi iz saveza na tribinu i pobacali baklje na atletsku... Daj da vise jednom dodjemo pameti ko boga vas molim.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Mislim da se ovo radi s namjerom da pokušaju produbiti jaz između Hordi, uprave i "objektivne" publike kako bi se ovi tipa ovog gore "exchange office" mentola i sličnih mogli naslađivati.
Treba zbit' redove sad više nego ikad jer očito nam savez o glavi radi.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
samo pametno i arati kanjo ovu nejac stalno! Sve crno na bijelo, jos im sad traziti da oni nama plate ove troskove sto su fino naveli..mosarajvosa83 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 14:14Nema ko sta pisat,imas crno na bijelo. Nabijem savez na taki nek se napuse i oni i Vico,nanjusili lesinari parebordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:49Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...
- 1 9 4 6 -
Gori su mi ovi nasi izdajnicke pizde ono ce nekom nesta govoriti **** vam zalizani mame svima.
Poletilo da posere momke koji su Sarajevo.Pitaj Aylu bil dzaba radila i jos od svojih para pratila Sarajevo **** vam ona tetke
Poletilo da posere momke koji su Sarajevo.Pitaj Aylu bil dzaba radila i jos od svojih para pratila Sarajevo **** vam ona tetke
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Sta nam savez radi a nije ni krenulo prvenstvo, cuj 40 000 KM šteta hahaha. A škripari napravili problem koliko se sjecam. Al opet kazem mi smo sebi problem koljemo se izmedju sebe, nema zajedništva onda nije ni čudo sto nam dušmani ovo rade.
- JavierBosnia
- Kontakt:
April 2022
"Završeni su radovi prve faze rekonstrukcije staze, koji podrazumijevaju zanatsko građevinske radove, odnosno proširenje staze prema standardima IAAF-a, koje su bile preduslov za dobivanje certifikata, a u narednom periodu se nastavljaju radovi druge faze, koji obuhvartaju rekonstrukciju tartan podloge. Vrijednost navedenih radova je 89.973 KM."
U centru Safet Zajko prosle godine rekonstrukcija citave staze kostala 90 milja... sulud je ovo iznos sve i da je bila ozbiljna bakljada, a nije. Cak se nesto i ne sjecam da su bacane na atletsku?
"Završeni su radovi prve faze rekonstrukcije staze, koji podrazumijevaju zanatsko građevinske radove, odnosno proširenje staze prema standardima IAAF-a, koje su bile preduslov za dobivanje certifikata, a u narednom periodu se nastavljaju radovi druge faze, koji obuhvartaju rekonstrukciju tartan podloge. Vrijednost navedenih radova je 89.973 KM."
U centru Safet Zajko prosle godine rekonstrukcija citave staze kostala 90 milja... sulud je ovo iznos sve i da je bila ozbiljna bakljada, a nije. Cak se nesto i ne sjecam da su bacane na atletsku?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ima li sta za onog Anida Travancica iz Venezuele
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: fera, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, Kajkutenjoyer, Lecler, perodeformero, Posejdon i 94 gosta.