FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za ovo nema opravdanja, jel se ovako voli klub.
Za sta ba 40 milja pa listicani zapalili atletsku a nama satro 40 milja a jos gori su mi ovi debili sto seru...
Ja pa sta kad moze Ajli i Mirzi dati mjesecno 40 milja moze i ovo platiti ko mu **** mater nek placa.Boli vas **** necete ni vi platiti.
Ja pa sta kad moze Ajli i Mirzi dati mjesecno 40 milja moze i ovo platiti ko mu **** mater nek placa.Boli vas **** necete ni vi platiti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...nofearhz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:43Ma jeste brate usli ljudi iz saveza na tribinu i pobacali baklje na atletsku... Daj da vise jednom dodjemo pameti ko boga vas molim.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Mislim da se ovo radi s namjerom da pokušaju produbiti jaz između Hordi, uprave i "objektivne" publike kako bi se ovi tipa ovog gore "exchange office" mentola i sličnih mogli naslađivati.
Treba zbit' redove sad više nego ikad jer očito nam savez o glavi radi.
- ExchangeOffice
To treba pitati ove sto su palili, sta su tacno zeljeli uraditi.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:46A čekaj, šta su to - poravnali stadion tenkovima sa zemljom?ExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:37Ma vole oni klub ba, vise od svog zivota...
Kad ga vole, nek se ponude platiti onda stetu...
I sad ti treba da se saginjes nekome, tjeras nekoga, a ovi ti prave finansijksu stetu... Pa dokle vise
Bas se moras potruditi da napravis 40 milja kazne..." Al sta oni znaju braca, to je furka ba... imaju para uljupi prodani bracaa nek placaju, ko hiN yebe. Joj jesmo je dobro zapalili anele mi bracaaaaa"
Pa sve da uzmeš sa stadiona ne vrijedi toliko.
Ima li kakva žalba na ovo?
Boze sacuvaj, o kakvoj ljubavi se ovde radi?
Sreća pa na tu atletsku otkad postoji nije pala nijedna baklja dok nisu došle Horde. Slažem se, hajmo doći pameti.nofearhz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:43Ma jeste brate usli ljudi iz saveza na tribinu i pobacali baklje na atletsku... Daj da vise jednom dodjemo pameti ko boga vas molim.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Mislim da se ovo radi s namjerom da pokušaju produbiti jaz između Hordi, uprave i "objektivne" publike kako bi se ovi tipa ovog gore "exchange office" mentola i sličnih mogli naslađivati.

Cekaj malo, evo ja sam bio na policama na toj utakmici. Utakmica bez ikakvog incidenta, za sta kazna od 40k KM????
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- Shategabri
- Kontakt:
Ja se isto ne mogu sjetiti da je bio neki incident za koji bi se trebalo platiti toliko.
Da ovo nisu greškom poslali nama umjesto ŠB?
Koševo Zapad
Majke ti koji je to rezon?Povecali cifru jer je neko iz naseg kluba to rekao kako bi imao opravdanje da blati Hz??bordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:49Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...nofearhz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:43Ma jeste brate usli ljudi iz saveza na tribinu i pobacali baklje na atletsku... Daj da vise jednom dodjemo pameti ko boga vas molim.hazarder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:41Mislim da se ovo radi s namjerom da pokušaju produbiti jaz između Hordi, uprave i "objektivne" publike kako bi se ovi tipa ovog gore "exchange office" mentola i sličnih mogli naslađivati.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Znaci ne pamtim korektniie gostovanje i njihova policija bika max korektna ljudi nas najnormalnije ugostili. Ovo je bas cirkus i nesto drugo je iza ovoga. Ne bih imao problem da priznam da je nesto bilo ali ovo je izmisljotina velika. Toliko.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:52Ja se isto ne mogu sjetiti da je bio neki incident za koji bi se trebalo platiti toliko.
Da ovo nisu greškom poslali nama umjesto ŠB?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja pojma nemam šta se desilo tu, mislim da je ovo prava adresa.
Nogometni klub Široki Brijeg
Fra Didaka Buntića 72
88220 Široki Brijeg
Nogometni klub Široki Brijeg
Fra Didaka Buntića 72
88220 Široki Brijeg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Apsolutno nista garantujem ti.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
halooo ljudi, jeste li gledali utakmice, isli na iste? Ne znam da su dvije baklje od strane nasih navijaca pale na atletsku. Listicani nakon toga kolo igrali umalo trebinje ne zapalise citavo. O cemu vi?
I ovi sto se javljaju, nigdje ih nema a onda dodju ko kakve kuyice da se nasladjuju kad je tema oko navijaca. Kao da zele da nekoga proviciraju i zainate a sve u interesu da ostane ovaj status quo. N adam se da su Horde zla sirih shvatanja nego ovi prvi spomenuti.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nisam mislio na klub nego na savez, pročitaj ponovo molim te, piše.Ado76 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:53Majke ti koji je to rezon?Povecali cifru jer je neko iz naseg kluba to rekao kako bi imao opravdanje da blati Hz??bordobijelisampion je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:49Mislim da čovjek više priča o cifri koju su povećali da mogu ljudi reći pogledajte kakvu štetu pravi grupa klubu...
Poletile odma ayline kujice a nit su bili nit znaju sta se desavalo 

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Shategabri
- Kontakt:
Jel znaš šta je oštećeno uopšte?
Jel znaš da li je uopšte štetu napravio neki navijač FKS?
Zašto ljudi sebi ovo radite?
Presudite po automatizmu, nešto ste pročitali i to je to.
Koševo Zapad
ma greska je ovo. Ovo Vici ostao urnek od proslog puta pa samo copy paste
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Podrska najvatrenijih navijaca sa sobom nosi i prednosti i mane. Obicno cijena takve podrske bude izrazena u nekoliko hiljada KM, ali to je donekle i okej, jer tesko je ocekivati da ti momci koji ocito uzivaju u bakljama to prestanu raditi tek tako.
Licno sam protiv pirotehnike, ali ako joj je negdje mjesto to je na toj tribini. Nevezano za ovu kaznu trebale bi vodje da malo bolje vagaju potrebu za tim kako bi se nasao najbolji balans podrske klubu i uzivanja u davanju podrske.
Licno sam protiv pirotehnike, ali ako joj je negdje mjesto to je na toj tribini. Nevezano za ovu kaznu trebale bi vodje da malo bolje vagaju potrebu za tim kako bi se nasao najbolji balans podrske klubu i uzivanja u davanju podrske.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, riki46, Rodman i 71 gost.