Dalje navode nešto u smislu zamislite situaciju u kojoj bi ih tužio npr jedan francuz, kao odmah bi ta odluka morala biti povučena.ledesma je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:32Mislim da je pravo vrijeme da se u savezu zadrma kavez majmunima, o Gice i ostalih krimosa, sto bi rekli susjediMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:25Da možda nije ishitren otkaz Musi? Oglasio se sindikat fudbalera navodeći da je najnovija odluka NS BIH o igračima s prostora ex YU diskriminatorna, moglo bi se vrlo lako desiti da se broj stranaca poveća na 5![]()
Vrijeme je..
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
De hljeba vam Derry City - Cork City odigrajte X
Nemojte stavljat velike pare da ne popusite slucajno al eto neki osjecaj me spuca na jutro salje mi bog poruku.
Nemojte stavljat velike pare da ne popusite slucajno al eto neki osjecaj me spuca na jutro salje mi bog poruku.
Golman, desetka, zamjena Beganoviću, zamjena Vrančiću i eventualno štoper da pokrije Besima kad mu dođe ona faza njegova kikserska. Ko bi od navedenih mogao U21 zakrpit?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima Mustafić. Ostalo će doći

Iako ne znam otkud im naumpade da još jedan stoper dođe, u planu je bio samo jedan. Očigledno nisu ni sa Besimom zadovoljni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ako ovaj Kotnik dodje, on ce biti novi Rahman. Strasan igrac.
P.S. Opravdan je pesimizam kod navijaca, kad skontas da nas narkoman vodi !
P.S. Opravdan je pesimizam kod navijaca, kad skontas da nas narkoman vodi !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ko može biti sa Besimom zadovoljan realnoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:50Ima Mustafić. Ostalo će doći![]()
Iako ne znam otkud im naumpade da još jedan stoper dođe, u planu je bio samo jedan. Očigledno nisu ni sa Besimom zadovoljni.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meni je Mustafić uvijek bolje djelovao kao desetka al' imaš pravo, može on upast po potrebi, uz to su čini mi se i Buljubašić i Nurković centralni vezni.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:50Ima Mustafić. Ostalo će doći![]()
Mislim da štopera dovode jer je vjerovatnoća da Aničić s oba ACL-a pokidana ostane zdrav cijelu sezonu 0,05%, Trako ne ulijeva neki optimizam po do sad prikazanom a Čelik je zelen skroz.
The best is yet to come, tick,tock 
-
- Kontakt:
Što se forsira desetka sa dovodjenjem,premalo se vjeruje Avramovskom ili
Zar nije to najbolja desetka lige bio do jucer i medju najboljim igracima ekipe šta se vec pisalo sve.
Da sad ne govorim da ti u ekipi imas 3/4 desetke po prirodi koje si poveo na pripreme.

Da sad ne govorim da ti u ekipi imas 3/4 desetke po prirodi koje si poveo na pripreme.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Kotnik strasan igrac. Jak, visok uz to majstor. Bas si dobro uporedio sa Rahmanom

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar igrač ali stalno je povrijeđen tako da je upitno kakve koristi imaš od njega. Nemamo toliko desetki, Dal odlazi svakako.miky_hz je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:05Što se forsira desetka sa dovodjenjem,premalo se vjeruje Avramovskom iliZar nije to najbolja desetka lige bio do jucer i medju najboljim igracima ekipe šta se vec pisalo sve.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Neutemeljeno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:05Sramota da u ovom momentumu kluba, mozda i najperspektivnijem u poslijeratnoj historiji, ne bude podrske onih najvjernijih.
Tek treba da vidimo da li je to tako.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Visinom je također blizu, 190cm.
Nije dogovoren Kotnik, ali ima dobrih naznaka da će doći.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Dobar Kotnik bas bas, ne znam preko cega se info da bi mogao doci?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sta ce nama Kotnik? pa pratite vi ligu?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 13:10Neutemeljeno.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:05Sramota da u ovom momentumu kluba, mozda i najperspektivnijem u poslijeratnoj historiji, ne bude podrske onih najvjernijih.
Tek treba da vidimo da li je to tako.
U svakom slucaju, tek trebamo da vidimo. Tu se slazemo. Medjutim ja se ne sjecam takvih momenata ranije. Ovo sam ocekivao odmah gledati kad je Tan usao u klub, ali ne bi tako.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
O D L U K U
1. Obavezuje se FK ‘Sarajevo’ Sarajevo da FK ‘Leotar’ Trebinje na osnovu člana
117. a u vezi sa članom 111. stavom 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH,
isplati finansijska potraživanja u iznosu od 38.725,00 KM (slovima:
tridesetosamhiljadasedamstotinadvadesetpet i 00/100 KM), zbog nastale štete (oštećenja
certifikovane atletske staze) počinjene od strane navijača FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, koji su
bili smješteni na sjevernoj tribini stadiona ‘Police”, a koji prekršaj je počinjen na utakmici
26. kola m:tel Premijer lige BiH, sezona 2022/23., između FK ‘Leotar’ Trebinje
– FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, koja je odigrana dana 15.04.2023. godine na stadionu „Police’
u Trebinju.
2. Obavezuje se FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, da na osnovu člana 115. stava 2.
Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a u vezi sa članom 2. stavom 1. tačkom b) alinejom
4. Odluke Izvršnog odbora NS/FS BiH, broj: 02-3025-5d/21 od 28.08.2021. godine,
FK 'Leotar' Trebinje isplati troškove postupka u iznosu od 1.000,00 (slovima:
jednehiljade) KM, na ime takse za rješavanje podnesaka kluba u prvom stepenu pred
Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
3. Ukoliko FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, ne isplati iznose navedene u tačkama 1. i 2. ove
Odluke imenovanom klubu i ne dostavi dokaz o uplati u Službu za takmičenje i suđenje
NS/FS BiH, do 14.07.2023. godine, FK ‘Sarajevo’ Sarajevo će biti SUSPENDOVAN, od
odigravanja narednih prvenstvenih i kup utakmica.
1. Obavezuje se FK ‘Sarajevo’ Sarajevo da FK ‘Leotar’ Trebinje na osnovu člana
117. a u vezi sa članom 111. stavom 2. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH,
isplati finansijska potraživanja u iznosu od 38.725,00 KM (slovima:
tridesetosamhiljadasedamstotinadvadesetpet i 00/100 KM), zbog nastale štete (oštećenja
certifikovane atletske staze) počinjene od strane navijača FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, koji su
bili smješteni na sjevernoj tribini stadiona ‘Police”, a koji prekršaj je počinjen na utakmici
26. kola m:tel Premijer lige BiH, sezona 2022/23., između FK ‘Leotar’ Trebinje
– FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, koja je odigrana dana 15.04.2023. godine na stadionu „Police’
u Trebinju.
2. Obavezuje se FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, da na osnovu člana 115. stava 2.
Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, a u vezi sa članom 2. stavom 1. tačkom b) alinejom
4. Odluke Izvršnog odbora NS/FS BiH, broj: 02-3025-5d/21 od 28.08.2021. godine,
FK 'Leotar' Trebinje isplati troškove postupka u iznosu od 1.000,00 (slovima:
jednehiljade) KM, na ime takse za rješavanje podnesaka kluba u prvom stepenu pred
Disciplinskom komisijom NS/FS BiH.
3. Ukoliko FK ‘Sarajevo’ Sarajevo, ne isplati iznose navedene u tačkama 1. i 2. ove
Odluke imenovanom klubu i ne dostavi dokaz o uplati u Službu za takmičenje i suđenje
NS/FS BiH, do 14.07.2023. godine, FK ‘Sarajevo’ Sarajevo će biti SUSPENDOVAN, od
odigravanja narednih prvenstvenih i kup utakmica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.