Hahahahahahahahah
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Smijesno je ko god da je

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Odlazi sa još gorom epitetom neznalice, sada je pokazao da je nekulturan, hinjav, prgav, ljigav.hurem je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:00Došao s epitetom neznalice, odlazi s epitetom neznalice.
Da zna da ne zna, ne bi nikad ni dolazio na klupu reprezentacije.
Ako mogu sta pohvaliti, to su Tahirovic, Hamulic, Barisic iako su neki silom prilika tu, te razgovori s Huseinbašicem. Tu se bio dao dovoljno, ako mogu tako kazati, a što jedan Krstajic ne bi sigurno.
I slazem se za Tahirovica i Hamulica, makar ih je kaparisao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Konačno neko normalan na ovom forumu.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Kafane, šiše, kolačić to je najveci problem!
Rjesit se igrača koji " dernek vode" i praviti tim za baraz!
Zabranit pristup Spahicu i Ibricicu u kemp.
Savez out!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ja čak mislim da je jadnik toliko neinteligentan da stvarno ne zna šta ga je snašlo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Revolucionari, disciplinu odredjuje trener!TheClown je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:27Konačno neko normalan na ovom forumu.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Savez out!
![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ovo je veći dio istine, ali činjenica je i ta da ako savez selektoru ne drži leđa, ne može se ni ta disciplina ostvarit.Madal je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:31Revolucionari, disciplinu odredjuje trener!TheClown je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:27Konačno neko normalan na ovom forumu.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Savez out!
![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Toliko je sposoban da nije u stanju ni 3 svoje plate zaraditi, ali je za isto toliko vremena uspio reprezentaciju koja je usla u A diviziju napraviti totalno amaterskom. I onda mi novinari napisu u tekstu, bh strucnjak. Vidjelo to strucnjaka nije. Strucnjak za razyebat
Bas jbt. Ko mu samo dade licencu. Pa bolje bi 90% foruma odradilo utakmicu protiv Luxa ko trener, nego Hadzibegichz1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:41Toliko je sposoban da nije u stanju ni 3 svoje plate zaraditi, ali je za isto toliko vremena uspio reprezentaciju koja je usla u A diviziju napraviti totalno amaterskom. I onda mi novinari napisu u tekstu, bh strucnjak. Vidjelo to strucnjaka nije. Strucnjak za razyebat
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pa sto ste ga doveli onda sjeme vam balijskoHadžibegić je sporazumno raskinuo saradnju sa N/FS BiH, a čini se da su protiv trenera u konačnici bili svi, publika, čelnici saveza, pa čak i igrači.
“Očekivali smo svi tu pobjedu koja bi nam dala velike šanse da budemo drugi u grupi, međutim vidjeli smo sami da to nije dobro bilo postavljeno i to je najbitniji razlog zašto je došlo do ovoga. I sam pritisak javnosti i u Izvršnom Odboru. I među igračima je došlo do nekog nezadovoljstva, jer nije to to što se očekivalo i dobili smo šta smo dobili i sad smo u poziciji u kojoj jesmo”, rekao je Irfan Durić, potpredsjednik N/FS BiH.

1921
Ovo je najgore sagledavanje situacije. Itekako je do menadzera. Pomaze Guardiola. Ali ne treba Guardiola, jer dovoljan je strucnjaka sa autoritetom, nepokolebljiv i istrajan. Mislis da bi ovo prolazilo da je Vaha selektora. Ahaaaa...ne bi ih bilo. Vidi Maroko!numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Problem jeste Savez koji ne bi stao iza takvog autoriteta. I to je jedini problem. Ko hoce da derneci, da se vuce po terenu, da nema zelje...ne bi bio ni pozvan pa da je i Dzeko.
To je kao u firmi, imas direktora koji ne zna je li posao ili dosao, a radnici kolo vode. Dodje autoritet, nema, svi na karticu u minut dolaze. Moze moze...vjeruj mi.
- numanumaye22
- Kontakt:
Pa jel ti mislis da bi ovi igraci stali iza takvog trenera koji im brani karat zene, vozit ih avionom za vrijeme tekme, prezderavati se prije nje i slicno? Bitno je rijesiti se Dzeke koji je vec sad prestar i koci ekipu sa klanovima.hz1987 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:47Ovo je najgore sagledavanje situacije. Itekako je do menadzera. Pomaze Guardiola. Ali ne treba Guardiola, jer dovoljan je strucnjaka sa autoritetom, nepokolebljiv i istrajan. Mislis da bi ovo prolazilo da je Vaha selektora. Ahaaaa...ne bi ih bilo. Vidi Maroko!numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
Problem jeste Savez koji ne bi stao iza takvog autoriteta. I to je jedini problem. Ko hoce da derneci, da se vuce po terenu, da nema zelje...ne bi bio ni pozvan pa da je i Dzeko.
To je kao u firmi, imas direktora koji ne zna je li posao ili dosao, a radnici kolo vode. Dodje autoritet, nema, svi na karticu u minut dolaze. Moze moze...vjeruj mi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da mi je samo znati kako je isao taj razgovor i ideja da se dovede Hadzibegic. Ej ima Hadzibegic on je slobodan ali cekaj covjek je svaki put dobio otkaz nakon sto je zeznuo sve zivo, apsolutno nigdje nije uspio kao trener. Nema veze njega cemo. Ima li iko od tih ljudi grama mozga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Uvijek ce biti postavljen selektor kojeg oni mogu manipulisati..koji ce raditi kako mu se kaze. Tako i Hadzibegic i svi naredni koji ce doci..djaba se nada da ce tu neki strani trener doci. Nema od toga nista
- Goalgetter
- Kontakt:
Njegovi jarani iz Izvrsnog Odbora. Dugo je lobirao da postane selektor, bosnjacka strana dosla na red da bira selektora i za njih nije bilo sumnje. Ne trebaju nam nikakvi neprijatelji sto nas sabotiraju u vidu Srba i Hrvata, kad nasi izdajnici vec to sami cine.StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:54Da mi je samo znati kako je isao taj razgovor i ideja da se dovede Hadzibegic. Ej ima Hadzibegic on je slobodan ali cekaj covjek je svaki put dobio otkaz nakon sto je zeznuo sve zivo, apsolutno nigdje nije uspio kao trener. Nema veze njega cemo. Ima li iko od tih ljudi grama mozga.
Nosite ovaj izmet od teme iz svetinjskog pdf-a djece vam.