Da sisoje ili neko drugi bude u drustvu igraca Liv3rpoola,to bi pisali svaki dan,velicali itd zato smo mi tu da pljunemo,taaa ce influenser arrrrraneebodi123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:41JavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:29FK Sarajevo dobio pojačanje iz Kolumbije, zvijezda Liverpoola ga preporučila Mirviću
![]()
![]()
![]()
![]()
E ovo je pojačanje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Svaka cast,jos samo da vrati najvece pojacanje za sljedecu sezonu.Svi znamo sta je to.Bili bi za 60% dodatno jaci.Valjda i to bude
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Da mi je rođeni otac, ako nešto nije u pravu, nije.
Kupuješ novog Ferarija, a vozač ti zna biciklo voziti
Kupuješ novog Ferarija, a vozač ti zna biciklo voziti

Koševo Zapad
100% u pravu, ali ce otici kad tad aBdShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:57Da mi je rođeni otac, ako nešto nije u pravu, nije.
Kupuješ novog Ferarija, a vozač ti zna biciklo voziti![]()
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nista nije razlog da klub nema podrsku, jer svi su prolazni.Benkara21 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:00100% u pravu, ali ce otici kad tad aBdShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:57Da mi je rođeni otac, ako nešto nije u pravu, nije.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ma otjerat **** i cao, a ne da ne dolazimo na tekme. Otici ce on nakon dvije tri utakmice kad mu budemo hebavali sa tribine.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:01nista nije razlog da klub nema podrsku, jer svi su prolazni.Benkara21 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:00100% u pravu, ali ce otici kad tad aBdShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:57Da mi je rođeni otac, ako nešto nije u pravu, nije.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- Shategabri
- Kontakt:
Znam, al bi dobro bilo da su otišli po završetku sezone.Benkara21 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:00100% u pravu, ali ce otici kad tad aBdShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:57Da mi je rođeni otac, ako nešto nije u pravu, nije.
Ovako ulaziš u novu sezonu sa skupim igračkama, praktično imaš najskuplji tim, a borićeš se opet za Evropu.
Koševo Zapad
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sramota da u ovom momentumu kluba, mozda i najperspektivnijem u poslijeratnoj historiji, ne bude podrske onih najvjernijih.
- 1 9 4 6 -
Ustati pa reci nofearhz
Penaranda hajdeeeee
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Sramota je da se to desava radi dvije yebene ublehe ko Aylah i Mirza.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:05Sramota da u ovom momentumu kluba, mozda i najperspektivnijem u poslijeratnoj historiji, ne bude podrske onih najvjernijih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ma bit ce podrske, vjerujem da ce biti 8 000 + na prvoj europskoj. Naravno ljepše s hordama al eto sta je tu je.
-
- Kontakt:
Sta je ovo sad,opet fali bek
Vracaj Avdiju
Sta rade krimosi u savezu,specijalno za nas izmisljeno pravilo,vidjeli gdje ovo ide i daj sad ovako da nas zajebu

Vracaj Avdiju

Sta rade krimosi u savezu,specijalno za nas izmisljeno pravilo,vidjeli gdje ovo ide i daj sad ovako da nas zajebu

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ishitrena i pregruba odluka. Nije bilo dotle doslo da ga ebes, mjere su bas rigorozne. I totalno samodestruktivne.joker90 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:10Sramota je da se to desava radi dvije yebene ublehe ko Aylah i Mirza.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:05Sramota da u ovom momentumu kluba, mozda i najperspektivnijem u poslijeratnoj historiji, ne bude podrske onih najvjernijih.
gledaj Viverosu kacketa, jel to neka skrivena poruka

- 1 9 4 6 -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Da možda nije ishitren otkaz Musi? Oglasio se sindikat fudbalera navodeći da je najnovija odluka NS BIH o igračima s prostora ex YU diskriminatorna, moglo bi se vrlo lako desiti da se broj stranaca poveća na 5 

Kao što sam najavio ustaneš ujutro i dočeka te lijepa vijest. Diaz nam je preporučio Viverosa zato sam jučer i napisao njegovo ime kao hint
Lijepo je imat poznanatvo sa takvom zvijezdom od 70 miliona eura.
Mislim da je pravo vrijeme da se u savezu zadrma kavez majmunima, o Gice i ostalih krimosa, sto bi rekli susjediMaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:25Da možda nije ishitren otkaz Musi? Oglasio se sindikat fudbalera navodeći da je najnovija odluka NS BIH o igračima s prostora ex YU diskriminatorna, moglo bi se vrlo lako desiti da se broj stranaca poveća na 5![]()
Vrijeme je..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Bolje i on nego nedo turkovic
Godinama korak ispred svih, samo naprijed Ismire!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
dokle doslo onaj mamlaz turkovic preporucuje nekog

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !