Ma on je nepismen i moguce senilan, nema sanse da on licno pise one statuse. Sastavice mu neko nesto pametno, a za pravo misljenje treba sacekati neki interview. Vjerovatno ce kriviti "mentalitet" naseg naroda, uzdizati sebe i pljuvati igrace itd.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
1921
Taj za 15k eura moze jedino preko skypea vodit ekipu.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ugovorno mu se obeća 20% nagrade za plasman na Euro i eto ga. Mada i ja mislim da nije realna opcija, ali eto.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nema razloga da sumnjamo da je to bilo na insistiranje sarajevskog lobija koji je prijateljevao s Hadzibegicem desetljećima a i ovaj se kroz prijateljstvo sam nametnuo.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:08Vico reče da je Faruk bio želja saveza.hurem je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:00Došao s epitetom neznalice, odlazi s epitetom neznalice.
Da zna da ne zna, ne bi nikad ni dolazio na klupu reprezentacije.
Ako mogu sta pohvaliti, to su Tahirovic, Hamulic, Barisic iako su neki silom prilika tu, te razgovori s Huseinbašicem. Tu se bio dao dovoljno, ako mogu tako kazati, a što jedan Krstajic ne bi sigurno.
Kako, zašto? Jel se može nekad obrazložiti zašto je bio želja?
Pristao biti poltron?
Nismo mogli nikog više platiti?
Bio već jednom i vidjeli smo koliko ne zna. Ko bi ga onda uopšte poželio ponovo na klupi?
Bošnjačka garnitura je birala selektora i izabrali su njega.
Ne znam čiji je sada red, srpska ili hrvatska garnitura ili ce ipak Vico i Miske uzeti stvari u svoje ruke pa ganjati Bilića gdje će mu za plasman obećati velike bonuse od novca kojeg bismo dobili.
Zvuci totalno nerealno ali eto, nikad ne reci nikad i zbog relativno kratkog vijeka da se to sazna (novembar, najkasnije mart sled.godine) ne bih 100% isključio tu mogućnost.
Ostavit ću 1% mogućnost da vjerujem da do toga može doći.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko god dođe imaće dvije šanse.hurem je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:40Nema razloga da sumnjamo da je to bilo na insistiranje sarajevskog lobija koji je prijateljevao s Hadzibegicem desetljećima a i ovaj se kroz prijateljstvo sam nametnuo.Shategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:08Vico reče da je Faruk bio želja saveza.hurem je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:00Došao s epitetom neznalice, odlazi s epitetom neznalice.
Da zna da ne zna, ne bi nikad ni dolazio na klupu reprezentacije.
Ako mogu sta pohvaliti, to su Tahirovic, Hamulic, Barisic iako su neki silom prilika tu, te razgovori s Huseinbašicem. Tu se bio dao dovoljno, ako mogu tako kazati, a što jedan Krstajic ne bi sigurno.
Kako, zašto? Jel se može nekad obrazložiti zašto je bio želja?
Pristao biti poltron?
Nismo mogli nikog više platiti?
Bio već jednom i vidjeli smo koliko ne zna. Ko bi ga onda uopšte poželio ponovo na klupi?
Bošnjačka garnitura je birala selektora i izabrali su njega.
Ne znam čiji je sada red, srpska ili hrvatska garnitura ili ce ipak Vico i Miske uzeti stvari u svoje ruke pa ganjati Bilića gdje će mu za plasman obećati velike bonuse od novca kojeg bismo dobili.
Zvuci totalno nerealno ali eto, nikad ne reci nikad i zbog relativno kratkog vijeka da se to sazna (novembar, najkasnije mart sled.godine) ne bih 100% isključio tu mogućnost.
Ostavit ću 1% mogućnost da vjerujem da do toga može doći.
Jednu malu i skoro nikakvu kroz kvalifikacije i ovu kroz baraž koja isto nije velika, al u odnosu na kvalifikacije daleko veća.
Ja bih više od plasmana volio vidjeti nešto smisleno, da se gradi nekakav tim za budućnost, da ima nekakve igre, meni je od same pomisli na zadnju utakmicu muka.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
15 k eura plata + pare od reklama za Mikado čokoladu

Morebit ga ubace i šta za bhtelecom i tako to

Koševo Zapad
Jel ovo prvi selektor, da nema ama baš niko ko misli da bi trebao ostati?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pisali su ljudi na prethodnim stranicama - uspio je covjek forum ujedinit, svaka mu cast.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Efikasniji je od Dodika.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
joj nek neko postavi zadnji mu story sa IG hahah ne mogu da vjerujem.
Ako je to zapravo on. Nadam se stvarno da nije.
Ako je to zapravo on. Nadam se stvarno da nije.
Nisam za njega al daleko od toga da je ovo u potpunosti njegova krivica. Nasa realnost je malo iznad ovoga.
15.10.2013.
Zato što možeš halaliti poraz od Portugala, ali ne vala od Luksemburga. Uz to ono ponašanje, "nabijanja" navijača na onu stvar... Baš nema čovjek nizašta da se uhvati da kaže "e možda mu treba dati priliku" more marš. Safet se otjerao nakon Kipra, a da ne otjeramo najneuspješnijeg...
Zabraniti ulazak u drzavu.
- numanumaye22
- Kontakt:
Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma halalio bih ja i poraz od Luxa da ima nekog smisla, al Saničanina ne mogu nikako i onu izmjenu Džeko-Varešanović.RaZuti je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:07Zato što možeš halaliti poraz od Portugala, ali ne vala od Luksemburga. Uz to ono ponašanje, "nabijanja" navijača na onu stvar... Baš nema čovjek nizašta da se uhvati da kaže "e možda mu treba dati priliku" more marš. Safet se otjerao nakon Kipra, a da ne otjeramo najneuspješnijeg...
Ne mogu tu ljigavost, to neznanje, pa ako si i poltron, da bar nešta znaš, nego ti gore nego panj da si postavio na klupu, panj bar ne bi imao negativan uticaj.
Nema smisla o njemu uopšte pričati, dobio otkaz i to je to. Nije vrijedan pomena.
Koševo Zapad
Samo se još jednom potvrdilo, šta je sarajevski fudbalski lobi!
Hadžibegić je utjelovljenje te štetočinske politike. Da se oni pitaju, Čalu bi stavili za nasljednika.
Hadžibegić je utjelovljenje te štetočinske politike. Da se oni pitaju, Čalu bi stavili za nasljednika.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Tacno tako. Dva ubjedljivo najbolja igraca nam igraju za Sheffield i Salzburg a raja ocekuje da se prosetamo kroz kvale i igramo svako veliko takmicenje. I na to jos dodas da se vuku ko prebijene macke i dobijes ovo.numanumaye22 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 12:13Trener te ekipe je najmanji problem. Ljudi se vuku po terenu, nemaju zelje, zderu kod Seje, tu ne pomaze ni Guardiola.
15.10.2013.
-
- Kontakt:
Nije trebao ni biti selektor, treba smijeniti one koji su ga postavili. Pravo pitanje je zasto smjenjen Petev ??