Nece, ali nekako imam osjecaj da nisu ljudi dovoljno prezentni, nema neka alternativa, da se cuje njihovo misljenje. Bez te kritike ne moze naprijed, i onda ostanes na trenutnom stanju. Kad imas kritike i slicno, to tjera isto da se neke stvari promjene.StevieG8 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:08I sta dodje ta struka, mislis da ce klika koja se tu vrti godinama i uzima sebi pare samo reci au pa vi ste strucni evo mi odosmoHansestadt je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:21Nas je najveci problem sto struka koja ima znanje i voli ovu drzavu, reprezentaciju, ne nudi neku alternativu. Da sam ja strucna osoba, a ne obicni navijac, nebi mogao ovo da gledam sta se desava, nego bi se pobunio i nesto pokrenuo, okupio ljude i prezentirao neku alternativnu opciju. Kod se samo suti, posmatra, i onda bude po koji komentar poslije utakmice, i tako opet naredna nekoliko mjeseca, i godina za godinom. Valjda je vrijeme da se neko vise iz fudbala javi i kaze da vise ovako ne moze.![]()
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Savez je tako uredjen da nema šanse da se bilo sta promjeni. Bila je emisija prije 2 3 godine, bili gosti Bolic i Glavas. Da bi se nešto mjenjalo statut se mora promjeniti. A za to trebaju glasovi iz kantonalnog saveza entitetskog ili tako nesto. A tu zaboravi na podrsku.Hansestadt je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:21Nas je najveci problem sto struka koja ima znanje i voli ovu drzavu, reprezentaciju, ne nudi neku alternativu. Da sam ja strucna osoba, a ne obicni navijac, nebi mogao ovo da gledam sta se desava, nego bi se pobunio i nesto pokrenuo, okupio ljude i prezentirao neku alternativnu opciju. Kod se samo suti, posmatra, i onda bude po koji komentar poslije utakmice, i tako opet naredna nekoliko mjeseca, i godina za godinom. Valjda je vrijeme da se neko vise iz fudbala javi i kaze da vise ovako ne moze.
Nije bitno ko je u savezu, B, H ili S. Bitno je da ti ljudi pojma nemaju, nikad loptu sutnuli nisu. Al jbg, izaberi ih kanton I cao. I ti glasaju onda na sjednicama (kao onaj dobri Bosnjo) da se igra prijateljska sa Rusima.
I odigrali bi da im iz UEFA nisu "sugerisali" onako privatno da se ne yajebavaju.
Da ne bude samo 'Sjaši Murta da uzjaše Kurta'
Kod nas treba u korijenu, promijeniti rad u omladinskim pogonima tu treba dovesti strance da djecu od početka uče pravilno a ne u početku naopako pa ispravljaj u hodu...IMALI SMO,IMAMO I IMAT ĆEMO NAJTALETOVANIJU DJECU U EUROPI...
Samo stranci mogu ovdje promjeniti sve iz korijena u svim sportovima!!!
Samo stranci mogu ovdje promjeniti sve iz korijena u svim sportovima!!!
Mediji pisu Mladen Krstajic
Čim pišu , znaci da tu već ima nešto ,jer kada Petevu nije bio produžen ugovor. Odmah se Faruk počeo pominjati!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
jel puno traziti nekog selektora ko se ne sjeca tita a u isto vrijeme priznaje genocid?
Znalo se da ce doci do ovoga, sad se vadi iz govana kao i uvijek.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Pa samo zbog one izjave treba biti onemogućeno da Krstajic dodje na poziciju selektora.
Mimo tog njegovog cetnistva, on je neznalica kao i Faruk, samo sto je mladji.
Koja mu je preporuka da ce unaprijediti katastrofalne rezultate reprezentacije BiH?!
To sto je u 6 takmičarskih utakmica na klupi Bugarske uspio pobijediti veliki Gibraltar i Sj.Makedoniju 1:0 s igračem vise čitavu utakmicu, te jedva bod uzeo Litvaniji s igračem vise citavu utakmicu.
Uspio je ispusiti kod kuće od Crne Gore, Mađarska ga tukla 3:0 i eto jedini rezultat vrijedan pažnje je remi protiv Srbije.
On ako postane selektor onda gasi sve
Mimo tog njegovog cetnistva, on je neznalica kao i Faruk, samo sto je mladji.
Koja mu je preporuka da ce unaprijediti katastrofalne rezultate reprezentacije BiH?!
To sto je u 6 takmičarskih utakmica na klupi Bugarske uspio pobijediti veliki Gibraltar i Sj.Makedoniju 1:0 s igračem vise čitavu utakmicu, te jedva bod uzeo Litvaniji s igračem vise citavu utakmicu.
Uspio je ispusiti kod kuće od Crne Gore, Mađarska ga tukla 3:0 i eto jedini rezultat vrijedan pažnje je remi protiv Srbije.
On ako postane selektor onda gasi sve

I bit ce zadnje kolo historijsko, mi cemo morati pobijediti Slovacku 2 razlike, a da Lihtenstajn pobijedi Island npr. Nije nesto sto vec nismo imali

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- katalinski
- Kontakt:
Krstajić nema kvaliteta , katastrofa Srbije i Bugarske s njim na čelu. Ako je neko iz Srbije , pa onda neka se insistira na nekome kvalitetnijem- Nikolić, Jokanović, Milojević.
Ajvatar
- Marsal
- Kontakt:
Pokušali smo boga oca dosad, nije uspjelo.
Hajmo probat sa Barbom, makar nije rođen u doba sporazuma Cvetković-Maček, svjestan je da je taktički limitiran i nema problem da se okruži pametnijim ljudima od sebe. Pametan je i inteligentan, osjeti puls publike i navijača, dokazani patriota.
Vrijeme je.
Sergej Sergej Sergej Barbarez
Hajmo probat sa Barbom, makar nije rođen u doba sporazuma Cvetković-Maček, svjestan je da je taktički limitiran i nema problem da se okruži pametnijim ljudima od sebe. Pametan je i inteligentan, osjeti puls publike i navijača, dokazani patriota.
Vrijeme je.
Sergej Sergej Sergej Barbarez

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- RollingPaper
- Kontakt:
Krstajic se gura da bude selektor
Bas tako. Mada sumnjam da bi Jokanovic pristao. Imao je ogromnu platu gdje god je radio. Ostala dvojica bi mozda i pristala. Odlicni su trenerikatalinski je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:03Krstajić nema kvaliteta , katastrofa Srbije i Bugarske s njim na čelu. Ako je neko iz Srbije , pa onda neka se insistira na nekome kvalitetnijem- Nikolić, Jokanović, Milojević.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Ovako, lista mojih želja,
Slaven Bilić-stručmost, iskustvo.
Sergej Barbarez- Ima 6 utakmica da isproba šta i kako najbolje iskoristiti ovo što imamo.
Neopterećen rezultatom.
Vratiti kult reprezentacije, da napravi, lavove, ratnike, koji se bacaju na krampon kao on što je bio.
Petković-Za mene klasa, čak potcijenjen trener.
Jakirović, dal bi htio.
Marko Nikolić
Slaviša Jokanović
Andrea Stramacioni.
Ovog zadnjeg sam iskopao na transfermarktu, moderan trener.
Nije nebu pod oblakd ego, mislim da bi htio.
Sergej Barbarez- Ima 6 utakmica da isproba šta i kako najbolje iskoristiti ovo što imamo.
Neopterećen rezultatom.
Vratiti kult reprezentacije, da napravi, lavove, ratnike, koji se bacaju na krampon kao on što je bio.
Jakirović, dal bi htio.
Marko Nikolić
Slaviša Jokanović
Andrea Stramacioni.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
-
- Kontakt:
Zele nam dobro.....sa Krstajicem.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ovdje nema realnih imena za nas.NKBRATSTVOGR je napisao/la: ↑23 jun 2023, 11:05Ovako, lista mojih želja,
Neopterećen rezultatom.
Jakirović, dal bi htio.
Marko Nikolić
Slaviša Jokanović
Andrea Stramacioni.
Jedino Barbarez, ali i tu je Vico stavio katanac i rekao da nema od toga ništa dok je on glavni.
Nadajmo se nekom čudu, ali realnost je četnik.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Bing [Bot], GoldenLilies, Hardzavi, Jegres, Lavcina, Mostarska, Principatus, torbica, Zglavkar i 40 gostiju.