I ko kaže da će Ismir pristati na to?Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:49Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koševo Zapad
Prije ce bakir sebiju otjerat, nego mirvic ayluShategabri je napisao/la: ↑23 jun 2023, 07:47I ko kaže da će Ismir pristati na to?Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:49Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
Pored toliko objava i slika njegovih koje si mogao vidjeti, nisi mu zapamtio lice… ybt koliko pišu o njemu, meni na san došao, ja ga još dočekao na aerodromu

- ExchangeOffice
Pa nije bas to tako, Ayla je bila jednom nogom vani. Uslov je bio da se evropa mora izboriti. Samo zbog toga je ostala. A to sto se ovde prica od pacenika, ne treba uzimati za ozbiljno.spezial je napisao/la: ↑23 jun 2023, 07:56Prije ce bakir sebiju otjerat, nego mirvic aylu
Pišu ide Musa. Jedino logično da ostaje Mulalic
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Shategabri
- Kontakt:
Pa izborila je Evropu. Zašto bi je sad Mirvić smijenio?ExchangeOffice je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:12Pa nije bas to tako, Ayla je bila jednom nogom vani. Uslov je bio da se evropa mora izboriti. Samo zbog toga je ostala. A to sto se ovde prica od pacenika, ne treba uzimati za ozbiljno.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Vidjecemo danas putuju u Sloveniju i znat cemo ko otpada. Musa je trebao ostati a mulalić u velez al pravilo 3 strana igraca mjenja odluku i Musa odlazi tako da je logicno da Mulalic ostane uz Beganoovica.
Ma to neki student iz Konga bio, Keno ga zagrlio, uslikali se, autogram uzeo i poželio mu da prekuca ligu. Počeli pričati o tituli, keno misli na titulu na Koševu, crnac na titulu koju će steći kad diplomira.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prodaju Široki, Zrinjski. Željo par transfera. Nikakva razlika između nas i tih klubova. Jedina što oni nemaju milionska ulaganja, a mi kao imamo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ovaj kaze sve je gotovo. ide u Sarajevo na Med Check. 3 godine ugovor.
- Shategabri
- Kontakt:
Koga, kad? Zadnjeg prodali Sadikovića za 200 k prije tri sezone.NisamInSajder je napisao/la: ↑23 jun 2023, 08:36Prodaju Široki, Zrinjski. Željo par transfera. Nikakva razlika između nas i tih klubova. Jedina što oni nemaju milionska ulaganja, a mi kao imamo.
Zrinjski isto tako osim prošle sezone nikakav značajan transfer u skorije vrijeme.
Koševo Zapad
- JavierBosnia
- Kontakt:
Na spisku trenera Mirze Varešanovića našla su se imena 26 fudbalera: Belmin Dizdarević, Muhamed Šahinović, Arman Šutković, Besim Šerbečić, Marin Aničić, Muharem Trako, Vinko Soldo, Nidal Čelik, Amar Beganović, Slaviša Radović, Elvir Duraković, Samir Zeljković, Ivan Borna Jelić Balta, Mario Vrančić, Mirza Mustafić, Bakir Nurković, Muhamed Buljubašić, Dal Varešanović, Daniel Avramovski, Hamza Ljukovac, Almedin Ziljkić, Ivan Ikić, Francis Kyeremeh, Giorgi Guliashvili, Hamza Čataković i Renan Oliveira.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Martinovic,Musa,Mulalic,Tomasevic i Salcin nisu otisli na pripreme
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Stvarno nema ni Mulalica ni Muse na putu za Sloveniju ne kontam ovu odluku nikako. Piše da Guly s ekipom a decko s reprezentacijom. Al ovo za Mulalica i Musu bas cudno
Od 3 desna beka ostade 1. Bravo strucnjaci
FC United Of Manchester !
Znaci odbrana koja nam je najveci problem bila ce ove godine izgledati: Durakovic Soldo Serbecic Beganovic. Nadam se da ce se fino uigrati i da ce to puno bolje izgledati. Jer ako odbranu ne zategnemo, dzabe nam 5 Viverosa u ekipi
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 44 gosta.