Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
90!
- egocentrik
- Kontakt:
AminNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:46Trebaju sjesti Mirza,Ismir i momci iz grupe i konacno rijesiti ovo.Grehota da sa ovom ekipom ulazimo u sezonu bez podrske ponovoJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
Gdje je dao izjavu?

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Hahahaha cuj malog, ako je tako nabit ga na onu stvar.Senner je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:11Nema nigdje ići za siću!
Poenta priče je da on hoće da ide, ne ostaje mu se u ekipi, bujrum, ali obeštećenje je postavljeno i više od ove cifre.
Mendžeri ko menadžeri seru li seru. Sami su šočeli muljati i ppdvaljivati, odbili da idu na pripreme ko ih jbe. Idemo dalje, a sa ovakvim postupcima od strane njegovog menadžera neće daleko dogurati!
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zgadio mi se pravo,yebem ti U21 pravilo i majku tačno će nas natjerati da Šahinović bude jedinicaAduka87 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:55Hahahaha cuj malog, ako je tako nabit ga na onu stvar.Senner je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:11Nema nigdje ići za siću!
Poenta priče je da on hoće da ide, ne ostaje mu se u ekipi, bujrum, ali obeštećenje je postavljeno i više od ove cifre.
Mendžeri ko menadžeri seru li seru. Sami su šočeli muljati i ppdvaljivati, odbili da idu na pripreme ko ih jbe. Idemo dalje, a sa ovakvim postupcima od strane njegovog menadžera neće daleko dogurati!
Novinar iz Kolumbije, prije nekih 50min, potvrdio da je Kevin postigao dogovor oko place i da je nas.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Hvala.johntravolta123 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 01:09Intervju
https://fb.watch/lkzzxuiw8E/?mibextid=Nif5oz
-
- Kontakt:
Uputio je on neko izvinjenje prije,medjutim znaju to HZ bolje od nas koji nemamo direktnog dodira sta i kako. Sto se tice Mulalica,ako je tacno neka trune na tribinama,poslije obavezno trazit naknadu za trenuranje tj procente koje imamo.Cora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:49Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
-
- Kontakt:
Čuo sam i ja da se Enedinu ide, samo ne znam zašto, nije mi jasno... Igrao je solidno, dobijao minutažu, iz akademije si došao...ima potencijala definitivno, ne znam šta mu se desilo pa takav stav...
Ali svakako neće ići za siću i ako bude išao, klub stoji finansijski odlično i par ponuda za naše igrače je već odbijeno, prednjače Ziljkić i Dalara... jer nije nam pod moranje prodavati igrače da bi preživjeli.
Ne znam šta je iskrslo kod Delača, bio je na 99% dogovora, trebao se ekipi priključiti, sad pišu mediji propalo... Ako je istina, glupost baš, "završen" transfer nismo uspjeli ozvaničit jbt... Nije valjda da nam se još uvijek dešavaju prepravke ugovora u zadnji tren a nema više Hadžije u klubu.
Ali svakako neće ići za siću i ako bude išao, klub stoji finansijski odlično i par ponuda za naše igrače je već odbijeno, prednjače Ziljkić i Dalara... jer nije nam pod moranje prodavati igrače da bi preživjeli.
Ne znam šta je iskrslo kod Delača, bio je na 99% dogovora, trebao se ekipi priključiti, sad pišu mediji propalo... Ako je istina, glupost baš, "završen" transfer nismo uspjeli ozvaničit jbt... Nije valjda da nam se još uvijek dešavaju prepravke ugovora u zadnji tren a nema više Hadžije u klubu.
-
- Kontakt:
Super,neka mu se ide,nek isplate 600 milja i procenteajdohordas je napisao/la: ↑23 jun 2023, 01:24Čuo sam i ja da se Enedinu ide, samo ne znam zašto, nije mi jasno... Igrao je solidno, dobijao minutažu, iz akademije si došao...ima potencijala definitivno, ne znam šta mu se desilo pa takav stav...
Sad sa leta iz Frankfurta. U avionu je čini mi se bio Viveros. Ne mogu garantovati, ali po slikama sa foruma kao da je on. Ako nisam pogriješio, Vivi dobro nam došao i Mirva hvala!!!!
Normalno da mu se ide,momak fino igrao bas ovo proljece i pokazao se kao najvrjedniji u21 igrac u ekipi cijeloj i oni kupe igraca za 100 hiljada eura na njegovoj poziciji koji ce sigurno igrati a Enedin da mu grije klupu u godinama kad treba da se pokaze.
-
- Kontakt:
Jok eto zbog njega ce dovest nekog iz 2 lige,kad igramo na 3 fronta i ides na vece dimete. On jos nije igrac koji ce ti donijet kvalitet na 3 fronta. Znaci Cvezda ili Dinamo,Partizan imaju standardnog beka,mlad i plate milion novog beka i ovaj treba da odibije da ide na pripreme? Ako pravis jak tim dovedes na Mulalicevu poziciju i boljeg od Beganovica,normalno da ce imat konkurenciju. Da vidimo nakon tribina gdje ce to igrat vise nego kod nas.
Ocigledno se Zeljkovic planira koristiti u vezi(vjv rotacija sa Baltom) i to mi se svidja. Tako se bar moglo zakljuciti iz ovog intervjua. Znaci jedan stoper bi bas legao jer u slucaju odlaska Ilije ostanemo na Besimu i Soldi. Traku i Anicica nmgu svariti i dalje. Ne vidim u njima nikakvog hajra pa ni kao back-up stoperima.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Tomašević, Salčin i Mulqlić ne idu nbpripreme.
Tomaševića smo tjerali, proklinjali...momak je dizelaš, ziheraš i zaista nije ono što nama treba, jednoj prosječnoj ekipi kod nas pa i u Srbiji i hrvatskoj može poslužiti. Podrzavam odluku vezano za njega.
Salčin je bio naš Džani. Naše dijete koje smo voljeli i čekali. Nažalost nismo ga docekali. Šta je u njegovoj glavi samo on zna ali ima još šansi da sredi stvari u njoj i zaradi hljeba od fudbala. Sumnjiva su i njegova koljena,sklonost povredama. Drag mi je bez obzira na sve ali podrzavam i ovu odluku.
Mladić Enedin hm mislio sam da je on naša sljedeća dobra prodaja i da će ove sezone biti u izlogu. Fali mu fizičke mase, imao je neke utakmice s katatrofalnim greškama u njima ali mislim da je zaslužio šansu jer je još jako mlad i ima potencijala. Poštujući Odluku struke Eedinu želim mnogo uspjeha u karijeri.
Tomaševića smo tjerali, proklinjali...momak je dizelaš, ziheraš i zaista nije ono što nama treba, jednoj prosječnoj ekipi kod nas pa i u Srbiji i hrvatskoj može poslužiti. Podrzavam odluku vezano za njega.
Salčin je bio naš Džani. Naše dijete koje smo voljeli i čekali. Nažalost nismo ga docekali. Šta je u njegovoj glavi samo on zna ali ima još šansi da sredi stvari u njoj i zaradi hljeba od fudbala. Sumnjiva su i njegova koljena,sklonost povredama. Drag mi je bez obzira na sve ali podrzavam i ovu odluku.
Mladić Enedin hm mislio sam da je on naša sljedeća dobra prodaja i da će ove sezone biti u izlogu. Fali mu fizičke mase, imao je neke utakmice s katatrofalnim greškama u njima ali mislim da je zaslužio šansu jer je još jako mlad i ima potencijala. Poštujući Odluku struke Eedinu želim mnogo uspjeha u karijeri.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ugasit akademiju, ne treba nam. Svakako i sad najviše se daje babinim sinovima i igračima izabranih menadžera.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
posteno vala i jedina ispravna odlukaCora1946 je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:49Po informacijama koje ja imam, posljednji uslov je bio da Ajla mora napustiti klub a da Mirza moze i ostati ali pod uslovom da uputi javno izvinjenje za svoje prosle izjaveJavierBosnia je napisao/la: ↑23 jun 2023, 00:38Eto Mirza kaze da je spreman sjesti sa navijacima i razgovarati. Hoce li biti sta od toga?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: hase73, MrPink, napoleon72 i 34 gosta.