Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2023, 18:46

Amarinho je napisao/la:
22 jun 2023, 18:37
MortemHz je napisao/la:
22 jun 2023, 18:20
Vico nema tih ispada? Čovjek je narkoman, prodavao preplaćene albanske pelene po RS-u, dio porodice Dodik zbog koje ne možeš imati funkcionalnu državu. Namješta kompletnu ligu i mijenja pravila kako to pogoduje svom političkom projektu. Ovo je samo par stvari.

slika
Ja sam prije 10 godina rekao da mrzim ****, da su bolesni, da mi se gade.

Danas rade dva **** samnom u firmi. Ne mrzim **** vise.

Da me nisu prihvatili ****, da su govorili kako ja sabotiram firmu jer sam strejt, mozda bi ih i danas mrzio. Al primjetio sam da su sasvim ok ljudi.

long story short: U medjuvremenu je Vico izasao iz amazonasa, vidio da i ti Bošnjaci seru, pisaju, smiju se, piju kafe, jedu, zezaju se itd. Mozda je promjenio stav.
:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 22 jun 2023, 18:48

Mi bi imali veci sportski uspjeh kad bi nam svi igraci bili srbi i hrvati

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 jun 2023, 18:49

Dragi Bošnjaci, patriote,
ne možete Čolpu i Husarića otjerat od reprezentacije, a oštrite se na Vicu i Dodika ;)
To najbolje pokazuje ko smo i šta smo. smrad Hadžibegić nije nikakav Jugosloven, nego "brat" Bošnjak, ko i Čolpa i Husarić, ali mu ne možete ništa ko i njima, pa ga zovete Jugosloven.
Sad nastavite sa forumskim junačenjem. Rafalajte po četnicima i ustašama, forumskim izdajnicima i nepatriotama
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 22 jun 2023, 19:15

Horoz je napisao/la:
22 jun 2023, 18:49
ne možete Čolpu i Husarića otjerat od reprezentacije, a oštrite se na Vicu i Dodika ;)
To najbolje pokazuje ko smo i šta smo. smrad Hadžibegić nije nikakav Jugosloven, nego "brat" Bošnjak, ko i Čolpa i Husarić, ali mu ne možete ništa ko i njima, pa ga zovete Jugosloven.
Sad nastavite sa forumskim junačenjem. Rafalajte po četnicima i ustašama, forumskim izdajnicima i nepatriotama
Koliko naivan moraš biti pa misliti da Čović i Mile žele dobro ovoj zemlji i da je žele jedinstvenu itd, i da ne postoji projekat srozavanja i urušavanja svega što može ovu zemlju iole predstaviti u dobrom svjetlu u svijetu i da ne postoji ljudi koji rade na tome. Ali to isto tako ne znači da nema uhljupa bošnjaka koji im svestrano pomažu u tome na svim frontovima svojim uhljebaškim i samointeresnim talovima i odnosima spram ove zemlje i kojima je njihov novčanik ljubav koja je veća od bilo čega pa samim tim i od obraza, zemlje, domovine. Ljudi koji nemaju kičmu.

Neko vidi da je čaša pola puna, a neko pola prazna, odnosno da li je gori Čolpo ili Mile i njegovi sateliti.

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 jun 2023, 19:28

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
22 jun 2023, 18:43
Amarinho je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
22 jun 2023, 18:20
Vico nema tih ispada? Čovjek je narkoman, prodavao preplaćene albanske pelene po RS-u, dio porodice Dodik zbog koje ne možeš imati funkcionalnu državu. Namješta kompletnu ligu i mijenja pravila kako to pogoduje svom političkom projektu. Ovo je samo par stvari.

slika

Da me nisu prihvatili ****, da su govorili kako ja sabotiram firmu jer sam strejt, mozda bi ih i danas mrzio. Al primjetio sam da su sasvim ok ljudi.

long story short: U medjuvremenu je Vico izasao iz amazonasa, vidio da i ti Bošnjaci seru, pisaju, smiju se, piju kafe, jedu, zezaju se itd. Mozda je promjenio stav.
Eto odmah konkurencije za onaj post iznad. Niko bolan ne govori da je Vico los jer je Srbin, koga boli qrac sta je. Poenta je da covjek koji je sestric Milorada Dodika aktivno radi protiv bh. fudbala, sto je i pokazao X puta do sad. To mu je jedina misija, da unisti ovo malo fudbala sto je ostalo u drzavi. Ja ne znam zaista koji je vama ljudi qrac, kao da ste s marsa pali. Eto, Vico je smeksao jer se druzio s Bosnjacima. Pa yebo majku sta se desava s ovim forumom.
Pa jel ti citas sta pises?

Vico je na nekoj misij kako sam nazivas to da unisti bh fudbal? Isto ko da je bh fudbal prije Vice bio raj na zemlji, plod uspjeha, reinkarnacija Madjarske 54', nesto ko kao da se Argentina i Brazil spoje.

Eto bas je nas fudbal bio bog zna sta da ga on unistava. Covjece mi smo se plasirali na jedno takmicenje iz najlakse grupe u historij fudbala, ni jedan jedini klub se nije plasirao, jedan stadion ispunjava UEFA norme. Sta je dosao Vico da unisti?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 22 jun 2023, 19:39

Amarinho je napisao/la:
22 jun 2023, 19:28
Amarinho je napisao/la:

Eto odmah konkurencije za onaj post iznad. Niko bolan ne govori da je Vico los jer je Srbin, koga boli qrac sta je. Poenta je da covjek koji je sestric Milorada Dodika aktivno radi protiv bh. fudbala, sto je i pokazao X puta do sad. To mu je jedina misija, da unisti ovo malo fudbala sto je ostalo u drzavi. Ja ne znam zaista koji je vama ljudi qrac, kao da ste s marsa pali. Eto, Vico je smeksao jer se druzio s Bosnjacima. Pa yebo majku sta se desava s ovim forumom.

Vico je na nekoj misij kako sam nazivas to da unisti bh fudbal? Isto ko da je bh fudbal prije Vice bio raj na zemlji, plod uspjeha, reinkarnacija Madjarske 54', nesto ko kao da se Argentina i Brazil spoje.

Eto bas je nas fudbal bio bog zna sta da ga on unistava. Covjece mi smo se plasirali na jedno takmicenje iz najlakse grupe u historij fudbala, ni jedan jedini klub se nije plasirao, jedan stadion ispunjava UEFA norme. Sta je dosao Vico da unisti?
1921

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 22 jun 2023, 19:40

Sarmica je napisao/la:
22 jun 2023, 19:15
Horoz je napisao/la:
22 jun 2023, 18:49
Koliko naivan moraš biti pa misliti da Čović i Mile žele dobro ovoj zemlji i da je žele jedinstvenu itd, i da ne postoji projekat srozavanja i urušavanja svega što može ovu zemlju iole predstaviti u dobrom svjetlu u svijetu i da ne postoji ljudi koji rade na tome. Ali to isto tako ne znači da nema uhljupa bošnjaka koji im svestrano pomažu u tome na svim frontovima svojim uhljebaškim i samointeresnim talovima i odnosima spram ove zemlje i kojima je njihov novčanik ljubav koja je veća od bilo čega pa samim tim i od obraza, zemlje, domovine. Ljudi koji nemaju kičmu.

Neko vidi da je čaša pola puna, a neko pola prazna, odnosno da li je gori Čolpo ili Mile i njegovi sateliti.
A ko je rekao da Srbi i Hrvati žele dobro ovoj zemlji? Oni i ne pokušavaju to da kažu.
Problem je što su, u konkretnom slučaju reprezentacije, u njenoj istoriji neizmjerno više štete nanijeli Bošnjaci. Krijući se iza patriotizma, koji se valjda podrazumijeva. To rade i sada, krijući se iza Vice, i to svi znamo. Šta ćemo onda poduzeti?
Da je istorija reprezentacije počeka jučer, možda bi i povjerovao da je neki Vico stavio Hadžibegića, namjerno da našteti reprezentaciji. Ali mi ovaj cirkus pratimo skoro 30 godina, znamo ko su Pušine, Pašalići, Ušanovići, Begići, Husarići, korumpirani sarajevski novinari.
Ja "čašu" vidim tako da prvo moramo pomesti ispred svojih vrata, pa onda napadati Vicu. Al to je već uobičajena politička priča - napadneš Bakira, dočekaju te sa, "što ne napadaš Dodika".
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 22 jun 2023, 21:08

Ruku na srce nista nije Elvedin Begic uradio za vrijeme avog 8g mandata liga u,qrcu stadioniu qrcu ,a 6milona su klepili od SP Vico radi uradili su,terene covjek sjedi sa predsjednikom Uefe Ceferinom itd al Hadzibegica su nasi postavili,onaj usljo Adnan Demidzic Colpa i,ostali malo im Vico pomasti brkove i oni vicu neka nama hadzije

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 22 jun 2023, 21:27

22 jun 2023, 19:39
Amarinho je napisao/la:

Luzerski odgovor tipicnog bošnje. Ako zelis diskusiju navedi razlog sta je pogresno, ako ne ****, pitaj starog da ti dadne cvaju za sutra, petak je, spica u gradu sutra.

Begici i Usanovici i ovi prijatelji Bosne sto je eto kao vole su do sad ucinili vise zla nego Vico. A boli me za Vicu kazem realno, ne radi posao losije od ovih prije njega.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jun 2023, 22:21

Nas je najveci problem sto struka koja ima znanje i voli ovu drzavu, reprezentaciju, ne nudi neku alternativu. Da sam ja strucna osoba, a ne obicni navijac, nebi mogao ovo da gledam sta se desava, nego bi se pobunio i nesto pokrenuo, okupio ljude i prezentirao neku alternativnu opciju. Kod se samo suti, posmatra, i onda bude po koji komentar poslije utakmice, i tako opet naredna nekoliko mjeseca, i godina za godinom. Valjda je vrijeme da se neko vise iz fudbala javi i kaze da vise ovako ne moze.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 22 jun 2023, 22:39

Amarinho je napisao/la:
22 jun 2023, 21:27
22 jun 2023, 19:39
Amarinho je napisao/la:

Luzerski odgovor tipicnog bošnje. Ako zelis diskusiju navedi razlog sta je pogresno, ako ne ****, pitaj starog da ti dadne cvaju za sutra, petak je, spica u gradu sutra.

Begici i Usanovici i ovi prijatelji Bosne sto je eto kao vole su do sad ucinili vise zla nego Vico. A boli me za Vicu kazem realno, ne radi posao losije od ovih prije njega.
Pa sta da ti kazem? Svaki drugi post ti je vrijedjanje nekakvih Bosnja, malo vise samopostovanja ti ne bi skodilo. Ja yebem mater i Vici i prodanim balijanderima u NSBiH, dok ti relativizujes i Vici trazis nekakva opravdanja.
1921

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2023, 22:44

Upravu je Amarinho i bezveze ga napadate. Vico je uradio vise za bh ligu ovom obnovom terena nego bilo ko drugi prije njega. Navijac je Borca i gura Borac isto kao sto su prethodnici gurali Sarajevo, Zeljeznicar, Zrinjski i sl.
Ne smatram da radi protiv reprezentacije i da je zeli unistiti.
Svakako bi volio da dodje neko ko ce ukinuti nacionalni kljuc, nece nikog gurati u PLBiH, birati normalne selektore a ne ove retarde i sl. tako da imamo dobrog a ne manje loseg predsjednika.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 22 jun 2023, 22:47

Pa i Vico zna da bi dobrim igrama i plasmanom na veliko takmičenje reprezentacija uzela dobre pare, što bi mu bila prilika da malo gurne i sebi u džep, sumnjam da je veći četnik nego što voli novac.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 22 jun 2023, 23:33

Koliko god možda suludo zvučalo, ali mislim da Vico ima lične ambicije vrlo visoke, govorio je da cilja i do neke funkcije i u UEFA-i, neki bar regionalni angažman. Šta želim reći jeste da će čisto zarad ličnih interesa i samopromocije pokušati raditi dobar posao.

Da mu ne vjerujem, i da mu želim sutra da ga maknu sa ove pozicije, to naravno stoji.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 22 jun 2023, 23:36

MoodyHank je napisao/la:
22 jun 2023, 22:47
Pa i Vico zna da bi dobrim igrama i plasmanom na veliko takmičenje reprezentacija uzela dobre pare, što bi mu bila prilika da malo gurne i sebi u džep, sumnjam da je veći četnik nego što voli novac.
100%. Čovjek je nakon Islanda već bacio računicu koliko se dobija za plasman, koliko za ovo, koliko za ono, sponzori, folovi. Kad shvate ljudi da je ovdje lova najbitnija i da se to farba nacionalizmom biće nam lakše. Niko me ne može ubijediti da i u terenima koji su urađeni nije niko omastio brkove.
Super mi je priča i za nacionalni stadion koji Vico hoće da gradi u SA. Znaci Vico želi dobro BH fudbalu. Al cek...zar se to ne kosi sa nekim načelima da "sroza bh udbal". Boli ga k...c, hoće da se ugradi u nečemu. Pa lova je tu bitna. To shvatite.

€9.25 million starting money for each of the 24 participants;
€1.5 million for a group stage win and €750,000 for a draw;
€2 million for each country that reaches the round of 16;

A gdje su sponzori, tv prava i sl.
I hoćete da mi kažete da Vico više voli srbovanje od love? Hajte molim vas.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 22 jun 2023, 23:43

Reprezentacija nije klub. Nije ti ovo City pa boli navijace neka stvar koji ce Sheikh skrsiti svoju lovu, i koliko ce nazad dobiti, i koji ce tal biti. Reprezentativni fudbal postoji iz ljubavi prema domovini, zajednistvu, i da obicni gradjanin ima sjecanja tih neki momenata vezano za svoju drzavu. Mi smo fundamentalne stvari zaboravili, ili nam je oduzeto.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 22 jun 2023, 23:59

Ako želi dobro domaćem fudbalu i želi neki uspjeh (pa makar i zbog toga da napuni džep), to će pokazati izborom narednog selektora.
Rodjeni su pitarske picke!

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 23 jun 2023, 00:07

Arvid je napisao/la:
22 jun 2023, 23:33
Koliko god možda suludo zvučalo, ali mislim da Vico ima lične ambicije vrlo visoke, govorio je da cilja i do neke funkcije i u UEFA-i, neki bar regionalni angažman. Šta želim reći jeste da će čisto zarad ličnih interesa i samopromocije pokušati raditi dobar posao.

Da mu ne vjerujem, i da mu želim sutra da ga maknu sa ove pozicije, to naravno stoji.
Nama je to suludo, ali on kafeniše sa Ceferinom, likovima iz UEFA i sl.
100% ganja nesto u budućnosti.
Al to ne moze bez adekvatnog CV.

A onda za koju godinu lola dodje i kaze: "Znate, ja sam kao predsjednik saveza bez pomoći drzave zavrsio sanaciju 12 terena u PL BiH. Aktivno sam radio i priveo kraju uvođenje VAR tehnologije u PL BiH. Započeo gradnju nacionalnog stadiona. Kad sam bio predsjednik kvalifikovali smo se po prvi put na EURO." (Ovo dvoje zadnje nije daleko od istine.)
Još doda malo patetike kako je to sve uradio u jednoj BiH u kojoj je "situacija trska, besparica".
Ima da uleti na neko mjesto sad pa sad.
Pa mi zaboravljamo da je Infantino do jučer kuglice miješao na izvlačenjem, sad je glavni baja u FIFA. Za ceferina culi kad je izabran. Ne kažem da će biti predsjednik jedne ili druge organizacije, al ima šanse u budućnosti da ga zavrne visoko.
To nacionalizam, gura Borac, Dodikov mali i to, pa to niko ne benda i 2% u svijetu.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 23 jun 2023, 00:08

Hansestadt je napisao/la:
22 jun 2023, 22:21
Nas je najveci problem sto struka koja ima znanje i voli ovu drzavu, reprezentaciju, ne nudi neku alternativu. Da sam ja strucna osoba, a ne obicni navijac, nebi mogao ovo da gledam sta se desava, nego bi se pobunio i nesto pokrenuo, okupio ljude i prezentirao neku alternativnu opciju. Kod se samo suti, posmatra, i onda bude po koji komentar poslije utakmice, i tako opet naredna nekoliko mjeseca, i godina za godinom. Valjda je vrijeme da se neko vise iz fudbala javi i kaze da vise ovako ne moze.
I sta dodje ta struka, mislis da ce klika koja se tu vrti godinama i uzima sebi pare samo reci au pa vi ste strucni evo mi odosmo :roll:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 23 jun 2023, 00:10

1921boy je napisao/la:
22 jun 2023, 23:59
Ako želi dobro domaćem fudbalu i želi neki uspjeh (pa makar i zbog toga da napuni džep), to će pokazati izborom narednog selektora.
Imam osjećaj da će sad zapeti da dovedu nekog stranca pa da mu niko ne moze reci ni ovo ni ono. Ili nekoga tipa Selimbegovica da moze reci "vidite da nacionalni ključ nije bitan".
Ili neko toptoptop ime da padnemo na guzicu.

Biće zanimljivo narednih mjesec dana.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], lol89, s4mke, UtdBiH21 i 63 gosta.