FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam stavio bez veze 1.0 Mio €. znaju oni sta treba trazit za njega 

Možda i za Sloveniju leti pa da nam se tamo pridruži.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- belosevic23
- Kontakt:
Izvanbračna zajednica stvara osobne i imovinske učinke kao bračna zajednica te se na nju na odgovarajući način primjenjuju zakonske odredbe o pravima i obvezama bračnih drugova, prava i obveze roditelja i djece, obveze uzdržavanja te imovinskih i drugih odnosa.joker90 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:24Gdje ovo nađe?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:45Zajednički život, nakon tri mjeseca, pravno je istovjetan braku. Odavno se više nije neophodno vjenčati u opštini. Istinzakon vrijedi za bračne i vanbračne parove, kao i za potomke.
Porodični zakon FBiH
Ispravka netačnog navoda: Ne tri mjeseca, nego tri godine S tim da odredba stupa ranije na snagu ako par ima potomke.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo će odigrati tri prijateljske utakmice u sklopu priprema u Sloveniji, od čega će dvije biti u direktnom prijenosu i članovi kluba ih mogu gledati potpuno besplatno. Utakmica protiv NK Domžale je pomjerena za 6. juli i na zahtjev kluba iz Slovenije ona će biti potpuno zatvorena za javnost.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
https://statt.rs/sr/od-stranca-do-srpskog-drzavljanina/VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:01Izvanbračna zajednica stvara osobne i imovinske učinke kao bračna zajednica te se na nju na odgovarajući način primjenjuju zakonske odredbe o pravima i obvezama bračnih drugova, prava i obveze roditelja i djece, obveze uzdržavanja te imovinskih i drugih odnosa.joker90 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:24Gdje ovo nađe?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:45Zajednički život, nakon tri mjeseca, pravno je istovjetan braku. Odavno se više nije neophodno vjenčati u opštini. Istinzakon vrijedi za bračne i vanbračne parove, kao i za potomke.
Porodični zakon FBiH
Ispravka netačnog navoda: Ne tri mjeseca, nego tri godine S tim da odredba stupa ranije na snagu ako par ima potomke.
Slicno je u Srbiji, evo tekst pa kome nije mrsko citati
Sve mi znamo.
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tako vam je to kad se hoće hljeba bez motike 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Onaj avion iz Kolumbije tek slijece u Madrid u 23h.
Mada i za njega mi je sumnjivo jer je u trenutku objave storija kako polijece, taj avion vec bio sat u zraku
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nista od Tolica otisao u Slovan.
Naravno da imaju samo sto on ne vrijedi te pare.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zato bi možda od Halilovića moglo nešto biti, nije u formi kao Tolić, ali dobar je igrač što se tiče kvalitete samo ga treba razdrmati.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Eh sad si pogodio, 3 godine, a ne mjeseca. Nemoj da te opet moram ispravljati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:01Izvanbračna zajednica stvara osobne i imovinske učinke kao bračna zajednica te se na nju na odgovarajući način primjenjuju zakonske odredbe o pravima i obvezama bračnih drugova, prava i obveze roditelja i djece, obveze uzdržavanja te imovinskih i drugih odnosa.joker90 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:24Gdje ovo nađe?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:45Zajednički život, nakon tri mjeseca, pravno je istovjetan braku. Odavno se više nije neophodno vjenčati u opštini. Istinzakon vrijedi za bračne i vanbračne parove, kao i za potomke.
Porodični zakon FBiH
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nisu ga razdrmale liga petice, da ga mi razdrmamo. Ne možeš razdrmati nekog ko je razmažen, bezobrazan i arogantan, zato mu je karijera i propala. Lik u Hamburgu rekao treneru da neće da trenira, eto ovdje bi dobio elana. Ne znam o čemu vi razmišljate, izgleda da je samo bitno da se nešto dovodi i dešava, a nebitno da li je neko karakterom za klub.
-
- Kontakt:
Viveros izbrisao story sa avionom i slika se sa Luis Diazom
Da nije negdje drugdje otisao

Da nije negdje drugdje otisao

- ElCartel11
- Kontakt:
Joker se vec prepao, da je u brakujoker90 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 22:00Eh sad si pogodio, 3 godine, a ne mjeseca. Nemoj da te opet moram ispravljati.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:01Izvanbračna zajednica stvara osobne i imovinske učinke kao bračna zajednica te se na nju na odgovarajući način primjenjuju zakonske odredbe o pravima i obvezama bračnih drugova, prava i obveze roditelja i djece, obveze uzdržavanja te imovinskih i drugih odnosa.
Porodični zakon FBiH
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Samo cu vam ovo rec Luis Fernando Diaz Marulanda !!!!!
Prekooceanski letovi imaju internet, bar većina njih. Znam kad sam išao na Kubu da sam imao internet. Samo pozivi nisu radili, društvene mreže bez ikakvih problema.JavierBosnia je napisao/la: ↑22 jun 2023, 21:42Onaj avion iz Kolumbije tek slijece u Madrid u 23h.
Mada i za njega mi je sumnjivo jer je u trenutku objave storija kako polijece, taj avion vec bio sat u zraku

Dobar igrac.Sta je s njim,produzio ugovor?Sta?
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Dave, juka55, kogmagie46, riki46 i 73 gosta.