Valjda konacno dobijemo selektora koji zna da ne postoje vise Cehoslovacka i UdSSR.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Fedj Dudic
nekako ima tu glavu za ove reprezentacija,on kad stane pored Vicka i ovih iz NS ,kao da ih je ista mati rodila
nekako ima tu glavu za ove reprezentacija,on kad stane pored Vicka i ovih iz NS ,kao da ih je ista mati rodila
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Bez zayebancije sta mislite o Villas-Boasu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa jel moguće da će Krstajića dovesti. Imamo li muda da zapalimo savez? Nemamo izgleda, kao i uvijek.
Dobar je Mladen Krstajić, meni se sviđa. Znam da ćete sada naći milion nekih razloga iz kojih možda lik brzi Bosnu, politika, bla bla bla, ali mene to ne interesuje. Iz Bosne je, mlad je kao trener, radi non stop negdje, očito je da živi nogomet 24/7, što se mene tiče priliku mu treba pružiti.
Eh druga je stvar sada jel on dolazi tu raditi za dobrobit repke, i samoga sebe, ili biti još jedna marioneta koja će dovoditi po instrukcijama razne Tatare, Rahmanoviće, Barišiće, i ostale da upišu 2 3 nastupa, naprave transfer i menadžeri sretni. U tom slučaju nema veze da li je Hadžibegić ili Krstajić trener, ionako se sve Džeko pita. I ko će početi i kada će ko ući u igru, savez je jednostavno sve prepustio njemu, samo da i on ne kmeči na njihove marifetluke. Ko to ne vidi, ne treba ni da gleda više.
Eh druga je stvar sada jel on dolazi tu raditi za dobrobit repke, i samoga sebe, ili biti još jedna marioneta koja će dovoditi po instrukcijama razne Tatare, Rahmanoviće, Barišiće, i ostale da upišu 2 3 nastupa, naprave transfer i menadžeri sretni. U tom slučaju nema veze da li je Hadžibegić ili Krstajić trener, ionako se sve Džeko pita. I ko će početi i kada će ko ući u igru, savez je jednostavno sve prepustio njemu, samo da i on ne kmeči na njihove marifetluke. Ko to ne vidi, ne treba ni da gleda više.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Možda Nagelsmann, odbio je par klubova, sigurno je nas čekao. Ko može odbiti pozivu da trenira bucu Pjanketa

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idealan kandidat da zamijeni Hadžibegića. Fuj, ako dođe, od mene nema podršku.
Rodjeni su pitarske picke!
denimen99 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:19Dobar je Mladen Krstajić, meni se sviđa. Znam da ćete sada naći milion nekih razloga iz kojih možda lik brzi Bosnu, politika, bla bla bla, ali mene to ne interesuje. Iz Bosne je, mlad je kao trener, radi non stop negdje, očito je da živi nogomet 24/7, što se mene tiče priliku mu treba pružiti.

Radi i vlado jagodić stalno negdje, pa ne znači da je dobar trener. Mada je bolji od mladena svakako. Najmanji je problem politika, lik je na farukovom levelu po kvalitetu.denimen99 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:19Dobar je Mladen Krstajić, meni se sviđa. Znam da ćete sada naći milion nekih razloga iz kojih možda lik brzi Bosnu, politika, bla bla bla, ali mene to ne interesuje. Iz Bosne je, mlad je kao trener, radi non stop negdje, očito je da živi nogomet 24/7, što se mene tiče priliku mu treba pružiti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ruka se osušila svakom Bošnjaku i najmilijim njihovim ko digne ruku da ovaj bude selektor
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Dan te yebo lik haske osudjenike podrzava i pjeva sa Bajom Malim Knindzom, ovaj pise "politka bla bla ne interesuje me to." Ima ovdje ljudi, ja mislim da im Dodik u usta svrsi oni bi mu se zahvalili. Boze me sacuvaj.
1921
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Naš narod ima pamćenje zlatne ribice, vidiš i dan danas po svim odlukama, izjavama i potezima. De šta ima veze to je bilo prije 30 godina, daj dan žalosti zbog djece u Srbiji, de ovo, de ono, kompromis, pomirenje... ljudi ti zveckaju dan danas oružjem na 10 km zračne linije od Sarajeva i Tuzle i opet bi te klali a ti bi govorio ma de neće oni mene...Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:37Dan te yebo lik haske osudjenike podrzava i pjeva sa Bajom Malim Knindzom, ovaj pise "politka bla bla ne interesuje me to." Ima ovdje ljudi, ja mislim da im Dodik u usta svrsi oni bi mu se zahvalili. Boze me sacuvaj.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Probati sa ovim Muslićem
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Samo najglupavije Bošnje "politika ne zanima".
-
- Kontakt:
Ja mislim da je Miron prevelik zalogaj, iako možda zbog patriotizma ne bi bio problem. Ali nema šanse s ovim idiotima, da će ga uopšte zovnuti. Ne zna Fuad Čolpa ni ko je.
Pa jarane ljudi hoce nazad Kovacevica koji se posro po drzavnom dresu i htio da igra za srbiju, a da ih zanima sta je ovaj cetalj izgovorio prije 5 godinaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:37Dan te yebo lik haske osudjenike podrzava i pjeva sa Bajom Malim Knindzom, ovaj pise "politka bla bla ne interesuje me to." Ima ovdje ljudi, ja mislim da im Dodik u usta svrsi oni bi mu se zahvalili. Boze me sacuvaj.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Ova utakmica mi je prva asocijacija na pomen Krstajica

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Divan projekat uništavanja repke. Otjerati Peteva, dovesti Jugobaliju i onda kloca četničkog.
Idući će biti Dražen Erdemović.
Idući će biti Dražen Erdemović.
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 55 gostiju.