Ovaj sam mislim uzeo
https://www.lidl.hr/p/super-svjeze-od-p ... box/p95910
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jos poderi cevape iz Aldija i to je to.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:03Ovaj sam mislim uzeo
Pa to je taj. Chef Select je njihova trgovacka marka. Imas dobar imunitet i dobru probavu izgleda, ja kad god sam ga jeo 2 dana sam vodu kenjao. Medjutim, moguce je da Hrvati prave od svoje ribe, pa dobijes frisak proizvod.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:03Ovaj sam mislim uzeo
Mislim da je isti. Iskreno bas los meni. Opet tu je to negdje sa onim smecem sto prodaju po masnoj cijeni u Kimonu u SCC-u. U Crvenoj Jabuci je dobar ako ti frisak naprave, a onaj novi kod Cobanije nisam jos stigao probati.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:03Ovaj sam mislim uzeo
jeo sam u CJ taj, mada mi je ovaj sad čak bolje sjeo, u jabuci je sos bolji bio, onaj zeleni ljutiEpidaurus je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:13Mislim da je isti. Iskreno bas los meni. Opet tu je to negdje sa onim smecem sto prodaju po masnoj cijeni u Kimonu u SCC-u. U Crvenoj Jabuci je dobar ako ti frisak naprave, a onaj novi kod Cobanije nisam jos stigao probati.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:03Ovaj sam mislim uzeo
Gdje si ranije, nisam sačuvao račun, nisam to znao za porez.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:37Ako si potrošio preko 100 eura, traži povrat poreza, nije ni to loše![]()
Pocni dimit ribu kad je toliko volis, onda ces je jos vise zavolitASD je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:24Pa ako hoćeš jesti pravi sushi, moraš ići u Japan. Eventualno u japanskom restoranu možeš naći sličan kvalitet u Evropi. Mada, prijatelj iz Japana mi kaže da ovo što se jede po japanskim restoranima u Evropi je sranje teško, bacanje pare.
Mada, ko voli riblje proizvode će u svakom slučaju to jesti.
Ja imam osjećaj da bih mogao na ribi godinu dana biti, da ništa drugo ne jedem.
pa eto bio krajem proslog mjeseca piva u ulici gdje su kafici izlasci se mogla naci za 1 1,5 euro itd restorani malo skuplji od Sa al ima i onih gdje je cijena ista pa zato sam rekao u globalu tu negdje uglavnom predobar grad vrijedi otici …ne znam kad si bio u Sa al je otislo sve u neku stvar **** pizza margarita deset km onaj vucko pileci sendvic obicni digao na 9
Ona u cheersu vrijedi vala, bio sam se navuko svaki dan skoro, na Carsiju na kafu i pravo cheers.bob je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:47pa eto bio krajem proslog mjeseca piva u ulici gdje su kafici izlasci se mogla naci za 1 1,5 euro itd restorani malo skuplji od Sa al ima i onih gdje je cijena ista pa zato sam rekao u globalu tu negdje uglavnom predobar grad vrijedi otici …ne znam kad si bio u Sa al je otislo sve u neku stvar **** pizza margarita deset km onaj vucko pileci sendvic obicni digao na 9itd prosle sedmice bio u Bihacu cini mi se da nije nesto skocilo pretjerano tu .. ne znam kako je u drugim gr
cheers od rokerskog puba do narodnjaka zesceg nisam bio zadnje dvije god postao bas odronalemsa je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:49Ona u cheersu vrijedi vala, bio sam se navuko svaki dan skoro, na Carsiju na kafu i pravo cheers.bob je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:47pa eto bio krajem proslog mjeseca piva u ulici gdje su kafici izlasci se mogla naci za 1 1,5 euro itd restorani malo skuplji od Sa al ima i onih gdje je cijena ista pa zato sam rekao u globalu tu negdje uglavnom predobar grad vrijedi otici …ne znam kad si bio u Sa al je otislo sve u neku stvar **** pizza margarita deset km onaj vucko pileci sendvic obicni digao na 9itd prosle sedmice bio u Bihacu cini mi se da nije nesto skocilo pretjerano tu .. ne znam kako je u drugim gr
Ne znam, nisam obraco paznju na muziku, samo dero pizze.bob je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:58cheers od rokerskog puba do narodnjaka zesceg nisam bio zadnje dvije god postao bas odronalemsa je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:49Ona u cheersu vrijedi vala, bio sam se navuko svaki dan skoro, na Carsiju na kafu i pravo cheers.bob je napisao/la: ↑22 jun 2023, 16:47
pa eto bio krajem proslog mjeseca piva u ulici gdje su kafici izlasci se mogla naci za 1 1,5 euro itd restorani malo skuplji od Sa al ima i onih gdje je cijena ista pa zato sam rekao u globalu tu negdje uglavnom predobar grad vrijedi otici …ne znam kad si bio u Sa al je otislo sve u neku stvar **** pizza margarita deset km onaj vucko pileci sendvic obicni digao na 9itd prosle sedmice bio u Bihacu cini mi se da nije nesto skocilo pretjerano tu .. ne znam kako je u drugim gr
ne znam jel im i radi onaj restoran
Da, samo racun i obrazac za povrat poreza (to trazis u trgovini gdje kupujes, oni ti popune, pokazes im pasos i poslije na granici kod carinika trazis pecat na taj obrazac kad izlazis i to je to)kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jun 2023, 15:42Gdje si ranije, nisam sačuvao račun, nisam to znao za porez.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑22 jun 2023, 14:37Ako si potrošio preko 100 eura, traži povrat poreza, nije ni to loše![]()
A moraš potrošiti više od 100 eura, kad su im cijene veće nego kod nas.
Kaze dobre plate u Hrvatskoj, pa moraju biti kad im je mini Poli salama 1.20 KM skuplja nego kod nas.
Argeta kod nas 1.60 KM, kod njih 1.39 Eura...
Ostali samo dugmici.Pronađeni dijelovi krhotina u blizini olupine Titanika, sumnja se na nestalu podmornicu
Imaju ti bogatasi tolike pare i odu u smrt radi gluposti
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 7 gostiju.