FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Luca.Toni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Luca.Toni » 05 mar 2011, 01:00

nidi je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:
Stvarno mi nije jasno zašto od zvijezde pravite barcelonu,pa ne mislite valjda da je lakše dobiti u zenici,zvorniku ili prijedoru . Ako hočemo biti prvaci moramo donositi bodove i sa gostovanja a zvijezda je ko stvorena za to -dobar teren,korektan domačin,u dobroj smo formi,nemamo puno kažnjenih i povrijeđenih(Marković),biće dosta manijaka za to opušteno do 3 boda.Dva razlike za ŽELJU
ljudi su zbunjeni,kontaju da je to "ona tamo" zvijezda sto je bila prvak evrope,pa zato ovako pesimisticne prognoze!
samo da rano ne povedemo onda bi se čitavu utakmicu branili i fasovali ga ,najbolje bi bilo tamo negdje oko 75 minute
ma bolje teBra uvalit ga u 90+ koju secundu pred kraj :D

optimista sam sto se tice ove tekme, nadam se pobijedi !

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Razumijes ti mene burazere moj :)

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 05 mar 2011, 01:10

bice teško pobijediti u Gradačcu ...naš ključni ,,igrač,, morao bi biti Amar ( motivacija, priprema , taktika za pobjedu) ...
a opet , s druge strane , evo ovi iz rs-a će najvjerovatnije odbiti zahtjev UEFA-e ( uz punu podršku Borca) tako da bi nakon 29. marta sve pa tako i prvenstvo ( pl) otišlo u helać ...ono igrača što iole vrijede će se razbjezati po kojekakvim Kazahstanima, Moldavijama , itd. , kakva će to tek tuga biti ...a i cirkus...
siromah Nyema , taman mu došli papiri ,a nema smisla da igra ovdje više ...

ovo je više realnost nego crnjak ...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 mar 2011, 01:39

staaarinavijac je napisao/la:bice teško pobijediti u Gradačcu ...naš ključni ,,igrač,, morao bi biti Amar ( motivacija, priprema , taktika za pobjedu) ...
a opet , s druge strane , evo ovi iz rs-a će najvjerovatnije odbiti zahtjev UEFA-e ( uz punu podršku Borca) tako da bi nakon 29. marta sve pa tako i prvenstvo ( pl) otišlo u helać ...ono igrača što iole vrijede će se razbjezati po kojekakvim Kazahstanima, Moldavijama , itd. , kakva će to tek tuga biti ...a i cirkus...
siromah Nyema , taman mu došli papiri ,a nema smisla da igra ovdje više ...

ovo je više realnost nego crnjak ...
Ma ne znam druze, dugo se prica o tome i prasina se tize. Ali ako mene pitas, to je sve do navijaca i sportskih prijatelja koji dopustaju takvo stanje, kako u nogometu tako i u politici. Vidis kako su ljudi mocni (obicni smrtnici) kada se pobune. Egipat, Libija. Ovo se jos moze sprijeciti, samo bojim se da ce za to biti kasno.

Sutra slavimo 1:3!!! Sigurna pobjeda. Mora Zeljo igrati vise kako dragi BOG zapovijeda za svoje navijace!! Bez sikiracije, lagano i do odbrane naslova!!! :D :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 05 mar 2011, 02:13

Ljudi ovo je tuga sa savezom, totalni sam pesimista glede ove situacije... Za neki neutemeljeni je.... Interes stoka nece da popusti. Strah me da se sve ne pretvori u cemer i jad...Ne bih mogao gledati da se moj klub bori "nizasta"...
Sto se tice Zvijezde,vec sam rekao 2 stavljam,sta bude...
Osim - drugo ime za Želju !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2011, 02:55

Polahko ljudi prvo skoci pa reci hop. Opet se ponavlja ista prica kao jesenas pred gostovanje Sirokom, kada su svi najavljivali pobjedu, kada smo sami sebe dizali u zvijezde itd itd., ali kada izgubismo utakmicu onda nista nije valjalo od igraca, pa do uprave pa cak Amaru Osimu su se neke stvari nabijale na nos itd itd. Sutra treba odigrati hrabro i momacki pa sta bude, i smatram da prvenstvo jos nije odluceno i da cemo imati priliku da se vratimo. Ako pobjedimo jos bolje, ali nemojte prije utakmice upisivati tri boda i ako momci nisu izasli na teren. Mene ovo sve podsjeca na scenarij pred utakmicu s Sirokim kada smo mi bili kvalitetniji (sto realno i jesmo), kada oni nisu bili u formi, kada ovo kada ono i na kraju svi znamo kako se je zavrsilo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 05 mar 2011, 07:59

SRETNO NAM !!! :D

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 05 mar 2011, 08:06

jos malo i put Gradacca aBd :) nek nam je svima sretno :D VOLIM TE ZELJO

BIG
Kontakt:

Post Postao/la BIG » 05 mar 2011, 09:15

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!!!

Sretno momcima koji idu na ovo gostovanje, ja sam na zalost sprijecen ovaj put :(
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 05 mar 2011, 09:48

Ja sam svoj sujevjerni obicaj kad Zeljo igra u gostima jutros obavio. Inace je palio proslo proljece :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne inace nisam sujevjeran, ali ovo fakat pali.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2011, 10:26

Stole iz Bora je napisao/la:Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
Da ne bude da sam prekasno napisao danas 3 boda idu u Sarajevo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 mar 2011, 10:32

pile87 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Previse je optimizma vezano za sutrasnju utakmicu i gostovanje u Gradaccu. Daj Boze da bude pozitivan ishod, mada cisto sumnjam ..
Da ne bude da sam prekasno napisao danas 3 boda idu u Sarajevo.

Pile sta cekas,essi-ja sam poslao u Gradacac :mrgreen: zakasnices...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 05 mar 2011, 10:48

Ima li informacija, koliko ce navijaca Zelje biti u Gradaccu ?

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 05 mar 2011, 10:58

juveboy je napisao/la:Ima li informacija, koliko ce navijaca Zelje biti u Gradaccu ?
Fizicki il Duhom :P :mrgreen:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2011, 11:03

padobranac1978 je napisao/la:
" ne pisem na temi komsinica zbog intelektualaca kao sto su:pile87,esii TM87 i nikad_izvini "
Radim, nastimao sam smjene za domacu utakmicu tako da ovu moram zakrpit, a slabo ja na gostovanje idem...

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 mar 2011, 11:11

pile87 je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
" ne pisem na temi komsinica zbog intelektualaca kao sto su:pile87,esii TM87 i nikad_izvini "
Radim, nastimao sam smjene za domacu utakmicu tako da ovu moram zakrpit, a slabo ja na gostovanje idem...
ne moras postavljati potpis,vidljiv je.... :lol:
OK,pitam onako da ne zakasnis...a ima ih koji su i danas zamijenili smjene ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 05 mar 2011, 11:33

slika
slika

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 05 mar 2011, 11:37

padobranac1978 je napisao/la: ne moras postavljati potpis,vidljiv je.... :lol:
OK,pitam onako da ne zakasnis...a ima ih koji su i danas zamijenili smjene ;)
E bas ti hvala sto ne pises na ovoj temi :mrgreen: stvarano lijepo od tebe...vjerujem da ima ljudi koji su i danas zamjenili smjene, a ja necu nigdje zakasniti jer nigdje ne zurim...

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 mar 2011, 12:04

Znate sta.Umara me vise i Popovic i liga u kojoj neznas da li ces moci igrat uopste u Evropi.Sa Lazaretom u napadu ocekujem maximalni rezlutat 0-0,a prije ce bit 2-0.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 mar 2011, 12:10

Alipasino je napisao/la:Znate sta.Umara me vise i Popovic i liga u kojoj neznas da li ces moci igrat uopste u Evropi.Sa Lazaretom u napadu ocekujem maximalni rezlutat 0-0,a prije ce bit 2-0.
sinoć je jarane zasjedala skupištana saveza rs-a i uputili zahtjev svojim delegatima da se odbije novi statut fife i uefe :oops: tako da neznam ni što igramo i čemu sve ovo :!: ljudi u klubu slomiše se da naprave ešto a onda ... :evil:

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 05 mar 2011, 12:20

Sve je do tokmaka iz RS ...Nemojte vise ovo-ono...Ovako stvari stoje...Nastavlja se njihova propaganda unistavanja sve sto BiH cini drzavom...A reprezentacija je cini i najvise...Ne prihvatanjem zahtjeva UEFA-e i FIFA-e oni prave velike korake da se ukine i reprezentacija sto je njima cilj ! Ako budemo cekali dogovor, dogovora nece biti !!! SVE JE DO NJIH ! :o :o
TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.