Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Potencijalni selektori
Vico je vojnik svima nama (valjda) poznatog velikodrzavnog projekta. Tu su u igri puno krupnije stvari od 20-ak miliona koji se dobiju za plasman. To je sica u poredjenju. Mi razmisljamo plitko i sibicarski, pa mislimo da i svi drugi tako.
1921
-
- Kontakt:
Citaj malo izmedju redova. Citav interview je kako je on super vodio repku, poderao Luksemburg, zao mu sto nije zavrsio "projekat" i slicno. Ti ako ne vidis na sta on cilja, ili si naivan ili previsoko misljenje imas o Mesi.BenjooJutub je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:30Baš si izvukao iz konteksta, svaka čast mogao bi raditi za Klix.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:16Mesa se opet namece i lakta. Popljuva Hadzibegica pravo, kaze ja sam dobio Lux 3:0 i nije valjalo, volio bih da zavrsim "projekat"Ima interview na reprezentacija tacka ba. Yebo majku ko da ih je sve isti qrac pravio, jugobalije proklete, bezobrazne.
"Tri godine sam bio selektor, znam kako sam radio, šta sam želio… Volio bih da sam taj projekat doveo do kraja."
1921
Selimbegovic jedino u CV ima da je bio trener Regensburga koji igra u cvajti tako da mislim da nije aktualan za selektoraHoroz je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:03Ljudi batalite imena koja imaju ugovore sa dobrim ekipama. Kakvi Bjelica, Jakirević, Kek, Terzić, to nema šansi.
Bilić i ta klasa su prekrupne ribe, da bi se za male pare zajebavali s nama.
Petković je dobra opcija jer je "na ledu" nakon Bordoa i nema baš neki veliki izbor. Opet, mislim da je on poput Osima, Bajevića i te ekipe koja neće da se prlja domaćim blatom, dok ne bude u penziji.
Nadam se da izbor neće biti tipovi poput Krstajića ili Štimca, koji su prije 50. pokazali da nema ništa od trenerske karijere.
Po meni, tip trenera koji bi nam legao sada je Mersad selimbegović.
Ića je na twitteru objavio sliku Amara Osima, sad je li nagađa ili ima kakvu informaciju... Kako god bilo odgovor je NE.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma obični uhljup kao i svi ovi naši EX YU nogometaši. Nemam nikakvo mišljenje o njemu, a ako me misliš svrstati na neku stranu, neće ti uspjeti, jer ne gajim nikakve emocije ni prema jednom klubu u BiH. Samo kažem da je i Meši jasno da nema nikakve šanse da ga se re-izabere, on ovu priču vrti još od kada je otpušten.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:35Citaj malo izmedju redova. Citav interview je kako je on super vodio repku, poderao Luksemburg, zao mu sto nije zavrsio "projekat" i slicno. Ti ako ne vidis na sta on cilja, ili si naivan ili previsoko misljenje imas o Mesi.BenjooJutub je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:30Baš si izvukao iz konteksta, svaka čast mogao bi raditi za Klix.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:16Mesa se opet namece i lakta. Popljuva Hadzibegica pravo, kaze ja sam dobio Lux 3:0 i nije valjalo, volio bih da zavrsim "projekat"Ima interview na reprezentacija tacka ba. Yebo majku ko da ih je sve isti qrac pravio, jugobalije proklete, bezobrazne.
"Tri godine sam bio selektor, znam kako sam radio, šta sam želio… Volio bih da sam taj projekat doveo do kraja."
Sta mislite Niko Kovac? Slobodan
-
- Kontakt:
Ma jok, ne svrstavam te ja nigdje, samo ja ovo vidim kao lobiranje. Sve je ovako i Faruk radio, iskakao iz pasteta dok ga opet nisu izabrali. Isti im je modus operandi.BenjooJutub je napisao/la: ↑22 jun 2023, 12:01Ma obični uhljup kao i svi ovi naši EX YU nogometaši. Nemam nikakvo mišljenje o njemu, a ako me misliš svrstati na neku stranu, neće ti uspjeti, jer ne gajim nikakve emocije ni prema jednom klubu u BiH. Samo kažem da je i Meši jasno da nema nikakve šanse da ga se re-izabere, on ovu priču vrti još od kada je otpušten.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:35Citaj malo izmedju redova. Citav interview je kako je on super vodio repku, poderao Luksemburg, zao mu sto nije zavrsio "projekat" i slicno. Ti ako ne vidis na sta on cilja, ili si naivan ili previsoko misljenje imas o Mesi.BenjooJutub je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:30
Baš si izvukao iz konteksta, svaka čast mogao bi raditi za Klix.
1921
Tudor?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Što bi potvrdilo pretpostavku, da kod nas uvijek može gore.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- BenjooJutub
- Kontakt:
Mesa je imao ubjedljivo najgoru generaciju. Prosinecki, Bajevic i Petev su imali bolju ekipu. Za Faruka je Pep.
Zasluzeno je otkaz dobio i nikad ne smije biti ni u najludjim opcijama za povratak.
Zasluzeno je otkaz dobio i nikad ne smije biti ni u najludjim opcijama za povratak.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa koliko je trener, bez ikakvog seniorskog iskustva, sjelo da vodi ozbiljne klubove i reprezentacije? Puno.r3start je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:51Selimbegovic jedino u CV ima da je bio trener Regensburga koji igra u cvajti tako da mislim da nije aktualan za selektoraHoroz je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:03Ljudi batalite imena koja imaju ugovore sa dobrim ekipama. Kakvi Bjelica, Jakirević, Kek, Terzić, to nema šansi.
Bilić i ta klasa su prekrupne ribe, da bi se za male pare zajebavali s nama.
Petković je dobra opcija jer je "na ledu" nakon Bordoa i nema baš neki veliki izbor. Opet, mislim da je on poput Osima, Bajevića i te ekipe koja neće da se prlja domaćim blatom, dok ne bude u penziji.
Nadam se da izbor neće biti tipovi poput Krstajića ili Štimca, koji su prije 50. pokazali da nema ništa od trenerske karijere.
Po meni, tip trenera koji bi nam legao sada je Mersad selimbegović.
Selimbegović ima 4 sezone trenerskog rada na vrlo ozbiljnom, visokoprofesionalnom nivou. Plus još toliko kao asistent i trener mlađih kategorija
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 22 jun 2023, 12:16, ukupno mijenjano 3 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Goalgetter
- Kontakt:
Dragan Okuka 

-
- Kontakt:
Savez ce vjerovatno pokusati da smiri javnost malo, ne bi to moglo s Amarom kojeg iskonski mrzi 90% populacije. Plus je ters, tesko bi bilo njemu sugerisati da stavi ovog ili onog igraca. Tako da, nista od toga.
1921
-
- Kontakt:
Kako je imao najgoru generaciju, naslijedio je generaciju iz Brazila ni pola godine nakon nastupa na Svjetskom?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Po čemu je to Meša imao najgoru generaciju? Preuzeo je onu ekipu koju je ostavio Sušić, tj ekipa sa kojom smo igrali SP u Brazilu. Čak je i krajem mandata to bila sasvim solidna ekipa, imao si Džeku i Pjanića u prajmu, Ibišević je još uvijek bio tu, Lulić također. Begović na golu. Višća koji je i dan danas bolji od bilo kojeg krila trenutno u reprezentaciji.
Realnost je da je debelo podbacio kao selektor jer smo morali igrati Euro 2016 i u najgorem slučaju baraž za SP 2018.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑22 jun 2023, 11:31Vico je vojnik svima nama (valjda) poznatog velikodrzavnog projekta. Tu su u igri puno krupnije stvari od 20-ak miliona koji se dobiju za plasman. To je sica u poredjenju. Mi razmisljamo plitko i sibicarski, pa mislimo da i svi drugi tako.

Slabo Bošnje šta kontaju
-
- Kontakt:
Nije Amar sigurno gori trener od Faruka, Faruk je debeli nivo ispod svega što Premijer liga može ponuditi. Mislim, ne pozivam da nam Amar bude trener, ali Amar je inteligentan i namazan lik, jako inteligentan i namazan, ovaj mamlaz trenutni je glup kao fosna.
Ja bih svakako Selimbegovića ili nekog drugog mladog, a dobit ćemo Krstajića kao da gledam.
Notorna je laz da je naslijedio generaciju Brazila. Da je dosao poslije Brazila, to definitivno. Kad se dublje pogleda tu, i pogleda forma tih igraca u to vrijeme jasno je da smo bili za go qurac.
Protiv Izraela, u Zenici, jedini igrac koji je bio standardan u klubu je bio Edin Visca.
Protiv Izraela, u Zenici, jedini igrac koji je bio standardan u klubu je bio Edin Visca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat