Biscione je napisao/la: ↑16 jun 2023, 23:07
Juventinisimo je napisao/la: ↑16 jun 2023, 22:41
Tipicni napaceni Bosnjo iz sobne temperature...tacno me podsjeti na Safeta Susica Papeta i horde forumaske...pametnjakovici su isto pisali, tjerali ga i govorili kako gori ne moze doci...gle cuda, kako otjerasmo Papeta, mi dominiramo evropskom, a Boga mi i svjetskom scenom...
Isto ocekujem slijedece godine ako Juventus osvoji scudetto, ista spika, nice biti Allegri, nego individualna kvaliteta Mc Kennija i Keana..
Kojih likova ovdje ima...
A ti si tipičan navijač koji ne vidi dalje od posljednjih rezultata, sad Spalletti osvojio i najbolji ti a šta si mislio o njemu do prije godinu dana? Ne moraš odgovorit samo se prisjeti (a Spalletijeva karijera traje gotovo 20 godina i nije jučer počeo). I nakon prve naredne loše sezone ćeš opet promijenit mišljenje isto kao oni "Pioli is on fire", prošle godnie najbolji trener u Italiji a sad psuju Upravu što mu ne daju otkaz. Navijači

tako i naši do prije 3 mjeseca pljuvali Inzaghija sad im nema boljeg a za pola godine će nam opet možda bit najgori ako Novu godinu ne dočekamo na 1. mjestu.
p.s. i ta paralela sa Papetom dovoljno govori da samo gledaš rezultate bez ikakvog analitičkom promišljanja, znači odlazak Papeta je uzrok našim lošim rezultatima a ne to što su nam se vrhunski igrači iz liga 5-ice penzionisali (ostao još 37-godišnji Džeko) pa su nam sad nosioci igre igrači iz Mađarske i Hrvatske lige
Ja vjerujem da u sedmici dana odgledam vise utakmica nego ti u pola godine...
Sta znaci najbolji?? Koja je definicija toga??
Ti covjeku uzimas scudetto i prebacujes ga na individualne igrace...

pa to je van svake pameti...u koje vrijeme je Spalletti trenirao Inter? Raspadnuti Inter...covjek u karijeri ima preko 50% pobjeda, odveo vas raspadnute u CL nakon 6 godina, godinu poslije opet....i ti se nasao da pricas o njemu?
Ti jarane nemas pojma, samo bljujes okolo bez ikakve osnove..postedi nas gluposti...
Prije Papeta smo isto imali te igrace, pa sta je bilo??
Da nije bilo glupana Spahica u Francuskoj, bili bi i po prvi puta na EP...ne, nije Pape neki strucnjak, ali je predobro slao igrace na teren...za razliku od Bake, kojem je Barbarez igrao libera a bio najbolji strijelac HSVa u to vrijeme...jako je tesko postaviti 9 igraca da brane gol..

yebo takve trenere..
Bazdarevic analizirao protivnika, odlicno je radio, pogotovo sa dugim loptama protiv Iraca...ko god je ikada imao dodir sa loptom, zna dobro da su ostrvljani najjaci u igri glavom...pa i da nisi, morao si barem cuti price o njima...
Dzeko nije bio 37 kada je otjerao Papeta sa svojim kabadahijama...postavili se ispred repke, ispred nacije...izvini molim te...svaka cast Dzeki za karijeru, ali tako se ne ponasa "kapiten"...kapiten je Modric, covjek koji je uvijek stavljao naciju ispred sebe, rezultate ispred sebe, sve u Hrvatskoj je stavljao ispred sebe...od njega napaceni Bosanci i Srbi mogu samo da uce...mogu da mrze Hrvatsku i pljuju do mile volje..
I evo, pete kvale u nizu, i gdje smo?? Dzeko je tu..ja sam rekao, zbog karme taj nece vidjeti prvenstva vise...ali volio bi da grijesim, pa da odemo na EP...samo..
Ja gledam utakmice repke, znam kako se Dzeko setkao kod Papeta poslije SP..a isto znam kako je trcao kod Bazdarevica u prvoj utakmici..sve sam vidio, dovoljno mi je bilo da skontam o cemu se radi..
Karma se ne moze pobjediti...