AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 21 jun 2023, 23:10

I neko ce mi reci da je Sandro odbio 10 miliona neto zbog Milana, kad pare dodju nema vise öjubavi u danasnje vrijeme

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2023, 23:11

Plata trostruka. 8M+2M bonusi. U Milanu je imao 3.5M. Tako da kako se porediti sa tim. Dva najplaćeniji igrača u Milanu su Leao 7M sa bonusima i Thuram ako dođe će imati 5M. Golemo je to.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2023, 23:14

Milan offered €6M/year contract for Marcus Thuram

[@DiMarzio]

Milan "prestigao" Inter i Juventus u borbi za Frattesija. Milan je u mogućnosti da plati željenu cifru za igrača, dok ostali imaju problema sa tim.

Transfer Tonalija sa bonusima će biti 80M eura.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 21 jun 2023, 23:16

ronaldo99 je napisao/la:
21 jun 2023, 20:27
Sta sad Rom kaze jel novi zaokret ili sta je sad

Ode Sandro , realno ko i ne bi otisao za 3 puta vecu platu
Pričamo o djetetu Milana i igraču koji je pristao na smanjenje plate kako bi potpisao.
Počelo je sa legendom kluba, a završit će sa ponovnim krahom što su transferi kao ovaj samo potvrda.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 jun 2023, 23:22

milanist je napisao/la:
21 jun 2023, 22:57
Gadno se varamo ako mislimo da ce sve pare prusmjeriti na pojacanja, nema od toga nista. Prodati Sandra je dno dna, kao da vadis srce Milanu i kazes izvolite. Kao sto neko napisa nije stvar koliko je novca u pitanju vec onog da ne zelis prodati nesto oko cega bi treba graditi tim, buduceg kapitena i ikonu ekipe. Sad nakog svega ovog pljuju sami sebe i gube ono sto je krasilo ovaj Milan svih predhodni decenija.
Dabogda im bog dao da ko kog dodje da se ne pokaze i da kubure oko sredine tabele i da vide da nije to tako jednostavno kao sto misle. Par statisticki parametara, kalkulacija i evo nama 2 za 1, e ne ide to tako kapitalisticka gamad.
Zasto Inter koji je u finansijskoj banani i ne pomislja na prodaju Barelle, pa nisu ludi jelda. Prodali bi vecinu igraca ali ovog sigurno NE, jer znaju ljudi sta rade i koliko im vrijedi.
Nasi nam prosipaju lafinu kako su stabilan finansijski klub, kako ce cak zavristi u plusu i onda Booom kao grom iz vedra neba, ajmo prodavati najbolje sto imamo..
U jednom mjesecu izgubis Ibru, Paola, evo sad i Sandra, ko je sljedeci? Theo ili Mike, mozda Leao ili Isma? na kome mogu vise uzeti gengi.
Fuj ogadise mi sve ovo za 2-3 sedmice, syeme vam se zatrlo, stoko maloumna.
Mislim da po prvi put citiram cijeli post, ali pošto si uzeo svaku riječ iz mojih usta i glave, morao sam :bow:

Yebem vam sve američko, yebo li vam moneyball i excel sve živo, dijasporskom degenu koji ni ne zna pravila fudbala. Yebo te otac koji te napravi, onog šmoklju bi sevap bio dobro mlatnut preko zuba, pa makar i zaglavio u komi pune 3 hefte nakon okršaja sa 18 gorila.

Grande Paolo, Ibra, sad Tonali.... yebo te plastični klub, sve i da je 300M, kud ne kupište City ili sl. plastično smetlje. FUJ!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 jun 2023, 23:30

OldFashioned je napisao/la:
21 jun 2023, 23:16
ronaldo99 je napisao/la:
21 jun 2023, 20:27
Sta sad Rom kaze jel novi zaokret ili sta je sad

Ode Sandro , realno ko i ne bi otisao za 3 puta vecu platu
Pričamo o djetetu Milana i igraču koji je pristao na smanjenje plate kako bi potpisao.
Počelo je sa legendom kluba, a završit će sa ponovnim krahom što su transferi kao ovaj samo potvrda.
@ronaldo99, realno pitanje; zar nije svejedno da li'š zaradit 2.5M godišnje ili tri out toliko? Ta 2.5M/godišnje su više nego dovoljna da keširaš dva Lamborghinija, uz vilu u sred metropole tipa Milano, uz nazovimo vikendicu na Sardiniji. Samo sa ta 2.5M si materijalno obezbijedio narednih 12 generacija ili ti ga 500 god.

Koja je poenta onda sa npr. 7.5M? Mislim da bilo koga jednako čini sretnim dva Lamborghinija kao i 22, isto važi za nekretnine itd.
To apsolutno nije isto kao da prosječnom smrtniku digneš platu sa 1000KM, na 3000KM.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2023, 23:30

Frattesi je prvi i jedini kandidat za zamjenu Tonalija. Dok za drugo mjesto na sredini terena ima više kandidata. Prvi je Sergej, zatim nekakav Rejjinders iz AZa, Hjomlund i nije nemoguće da to bude Loftus Cheek.

Zaista sad dosta imena se spominje oko Milana i teško je sve pratiti. Twitter je sada opšta ludnica.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jun 2023, 23:36

Zenga je napisao/la:
21 jun 2023, 23:22
milanist je napisao/la:
21 jun 2023, 22:57
Gadno se varamo ako mislimo da ce sve pare prusmjeriti na pojacanja, nema od toga nista. Prodati Sandra je dno dna, kao da vadis srce Milanu i kazes izvolite. Kao sto neko napisa nije stvar koliko je novca u pitanju vec onog da ne zelis prodati nesto oko cega bi treba graditi tim, buduceg kapitena i ikonu ekipe. Sad nakog svega ovog pljuju sami sebe i gube ono sto je krasilo ovaj Milan svih predhodni decenija.
Dabogda im bog dao da ko kog dodje da se ne pokaze i da kubure oko sredine tabele i da vide da nije to tako jednostavno kao sto misle. Par statisticki parametara, kalkulacija i evo nama 2 za 1, e ne ide to tako kapitalisticka gamad.
Zasto Inter koji je u finansijskoj banani i ne pomislja na prodaju Barelle, pa nisu ludi jelda. Prodali bi vecinu igraca ali ovog sigurno NE, jer znaju ljudi sta rade i koliko im vrijedi.
Nasi nam prosipaju lafinu kako su stabilan finansijski klub, kako ce cak zavristi u plusu i onda Booom kao grom iz vedra neba, ajmo prodavati najbolje sto imamo..
U jednom mjesecu izgubis Ibru, Paola, evo sad i Sandra, ko je sljedeci? Theo ili Mike, mozda Leao ili Isma? na kome mogu vise uzeti gengi.
Fuj ogadise mi sve ovo za 2-3 sedmice, syeme vam se zatrlo, stoko maloumna.
Mislim da po prvi put citiram cijeli post, ali pošto si uzeo svaku riječ iz mojih usta i glave, morao sam :bow:

Yebem vam sve američko, yebo li vam moneyball i excel sve živo, dijasporskom degenu koji ni ne zna pravila fudbala. Yebo te otac koji te napravi, onog šmoklju bi sevap bio dobro mlatnut preko zuba, pa makar i zaglavio u komi pune 3 hefte nakon okršaja sa 18 gorila.

Grande Paolo, Ibra, sad Tonali.... yebo te plastični klub, sve i da je 300M, kud ne kupište City ili sl. plastično smetlje. FUJ!
Istu muku mucimo brate, ovo je katastrofa :thumbdown:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 21 jun 2023, 23:39

Ma smrdilo mi je od onog trenutka kada se Maldini nećkao hoće li uopće produžiti saradnju, a što sam i govorio ovdje.
Ako je njemu bilo sumnjivo, znači da je imao DEBELE razloge za to. Nažalost, ispostavilo se tačnim. Sve im yebem!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jun 2023, 23:44

A ubjedjivase nas kako je dobio garancije da ce se ulagati zato je i produzio, a ono cista suprotnost, ostao je samo zato sto je bilo glupo otpustiti covjeka posle osvojenog skudeta, levati su samo prolongirali odluku za jednu godinu, zamazali svima oci i sad nas nauljili vazelinom da mogu lakse metat.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 21 jun 2023, 23:59

Zanima me prvenstveno reakcija CS-a i zanima me kako će uspjeti dovesti 3 vezna igrača koja nam sad fale. I ko su ti igrači koji će doći. Ostali samo na Pobegi i Krunicu. Da Bog sačuva.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 00:01

Atletico spreman ponuditi 65M za Thea.

Počelo je...

P.S Milan će razmotriti samo ponude koje idu debelo preko 80M. Kaže Di Marzio
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 22 jun 2023, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 jun 2023, 00:03

Sandro sine,uzmi pare i bježi. Nije ovo više Milan...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 jun 2023, 00:07

Ko zadnji ostane nek ugasi svjetlo....... Laku noc.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2023, 00:09

Sreća pa u ovom periodu imam posla preko glave, pa ni ne stižem toliko ispratiti merkato. Previše turbulencija i ludnice od samog starta, nije zdravo ovo pratiti.

Da ima kakav fast forward do septembra, bilo bi lijepo. :problem:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 jun 2023, 00:11

@milanist i @OldF, potpisujem svaku riječ. Majk, Theo, Leao su svakako zlatne koke koje bi igrali u gotov svim ekipama svijeta. Oni nisu lokalni, čak ni tale nisu, za razliku od Tonalija koji je već debelo zakoračao ka statusu ikone, svojim golovima i finišu Scudetto sezone, borbom, pa i kad već spominjemo pare, mlad momak je halalio značajnu cifru kako bi ostao u klubu.

Da se ne lažemo, nije najbolji veznjak svijeta, ali momak diše za Milan, srce k'o birvaktile Gattuso, Albertini, Ambro, Costacurta, Maldini, Baresi - Sandro je te iste krvi. To je DNK Milana. Sve okej za Shevu, Kaku, Gullita, opet stranci, kao i ove tri zlatne koke, ali slučaj Tonali je nova kardinalna greška. Gattuso je se odrekao (me's čini) 8M nakon što su ga nogirali kao trenera, to je istinski velikan. Opet nazad na priču, isti klinac imao 2 Lamborghinija ili 22....

Praviš plastično excel smetlje od tradicija, velikana poput Milana. Još uvijek vidim poluprazan San Siro u sep, teško da će raja prihvatiti sve ovo.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 00:12

NAJNOVIJE!

Milan želi Lukakua. Spreman je ponuditi Chelseau određenu sumu za posudbu.

Luka Bjankini tvrdi.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 jun 2023, 00:12

edoox je napisao/la:
09 jun 2023, 19:48
Mi se plasimo merkata u vidu dolasaka, a nesto mi sluti da je opasnost u odlascima. Nadam se da grijesim...
Sreća u nesreći što ovo naslutih, samo su 4-5orica interesantni drugim klubovima. Tonali, Theo, Mike, Leao i možda Kalulu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 jun 2023, 00:17

edoox je napisao/la:
22 jun 2023, 00:12
edoox je napisao/la:
09 jun 2023, 19:48
Mi se plasimo merkata u vidu dolasaka, a nesto mi sluti da je opasnost u odlascima. Nadam se da grijesim...
Sreća u nesreći što ovo naslutih, samo su 4-5orica interesantni drugim klubovima. Tonali, Theo, Mike, Leao i možda Kalulu.
Ako ih prodaš sve, slobodno ugasi klub.
Ovo ljeto žrtveno janje je Tonali nažalost. Mislim da je to sve od odlazaka najboljih iz Milana, i molim Allaha da sam upravu makar jednom.

Osim ako ne žele imati prazan stadion sljedeće sezone. I tako izgubiti 50ak miliona.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 jun 2023, 00:18

edoox je napisao/la:
22 jun 2023, 00:03
Sandro sine,uzmi pare i bježi. Nije ovo više Milan...
Sve miriše na to, motaj kablove i pali excel. Yebo ih otac američki. Ko su uopšte ovi levati što vode klub, zna li ko, makar isčupat šta onlajn? Alec Scheiner, Niraj Shah, Isaac Halyard ova trojka anonimusa je i u Toulouse, i u Milanu, a UEFA neodobrava da se plekaju u više klubova. Zbog istoga je se Kardan povukao iz FR kluba. Zna li ko otkad je ova CrvenaPtičurina vlasnik Toulouse, i šta su konkretno uradili/postigli sa tim klubom?

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.