Puno pametujes i mjesas se u sve!!Popusti malo!!
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ohladite malo stručnjaci, što će nam Duvnjak pored vas?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
dinodino2109 = Dino Kurbegovic 100%dinodino2019 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:44Dinu je izgleda sunce danas pravo lupilo s tim u vezi i ovaj tekst. Nama trebaju pojacanja, ali ne treba nam legija staraca, nego mladji igraci koji zele da napreduju i pokusaju s Celikom uci u Premijer ligu
Kurbegovicu opusteno, to je tvoj posao. Nemas se ti sta pravdati forumskom puku

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja za za sve njih, sta fali ak ce igrati za neku sicu. Sto da ne. Iz Zenice, bili su korektni 
Naravno uz iskustvo se uvijek forsira mladost, a vjerujem da bi uz njih dobili dosta.
Horic naravno u svim opcijama. Ostali po meni moze ak je baš nesto jeftino.

Naravno uz iskustvo se uvijek forsira mladost, a vjerujem da bi uz njih dobili dosta.
Horic naravno u svim opcijama. Ostali po meni moze ak je baš nesto jeftino.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Strucnjace balavi gledao sam Celika u bivsoj drzavi,kao maloljetan isao po Vinkovcima,Splitu,Novom Sadu....Ti ces nekom predavanje drzati!
- BatistutA19
- Kontakt:
Zezam se drugCelicni je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:36Eno vidi...BatistutA19 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:14Joj ja Dine no coment,ja sam prvo prezadovoljan sto smo prosli 2 ligu Centar i baraz i usli u FL to broj jedan ,ne znam kako bi podnio da smo ispali u barazu bgm.
Za nastupajucu sezonu ja sam zadovoljan neka sredina bez strepnji nekih za opstanak i najbitnije zadrzat kostur ekipe i dovest ciljana pojacanja vezni,stoper,i napadac dobar je prioritet i vracanje duga sto se moze vise ,deblokada racuna i fan shop .
Od svih ovih nabrojanih samo bi Horica ,ostalo nista ali vidjet ce mo tu je uprava i strucni stab i vjerujem njima mada su ofulali kod Karica .
Svi mogu replicirat osim ČELIČNOG ,sa njim jok predajem se![]()
Kakve veze to ima sa ovom temom?
Niko luđi od forumaša za Čelikom, mater bi prodali da dođemo do novcaBatistutA19 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:15Zezam se drugCelicni je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:36Eno vidi...BatistutA19 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:14Joj ja Dine no coment,ja sam prvo prezadovoljan sto smo prosli 2 ligu Centar i baraz i usli u FL to broj jedan ,ne znam kako bi podnio da smo ispali u barazu bgm.
Za nastupajucu sezonu ja sam zadovoljan neka sredina bez strepnji nekih za opstanak i najbitnije zadrzat kostur ekipe i dovest ciljana pojacanja vezni,stoper,i napadac dobar je prioritet i vracanje duga sto se moze vise ,deblokada racuna i fan shop .
Od svih ovih nabrojanih samo bi Horica ,ostalo nista ali vidjet ce mo tu je uprava i strucni stab i vjerujem njima mada su ofulali kod Karica .
Svi mogu replicirat osim ČELIČNOG ,sa njim jok predajem se![]()
![]()

[/quote]
Za sad prvo očekujem od Duvnjaka da svoj kafič OFSAJD prijavi kao 12 igrač! Nek donira 1200 km za klub!!! Bio bi red! To očekujem trenutno od Duvnjaka!!!
[/quote]
Za sad prvo očekujem od Duvnjaka da svoj kafič OFSAJD prijavi kao 12 igrač! Nek donira 1200 km za klub!!! Bio bi red! To očekujem trenutno od Duvnjaka!!!
::::SAMO ČELIK::::
Ko kaže da se razumijem?
Kažem da je na Duvnjaku da dovodi pojačanja, a na nama je da dajemo maksimalnu podršku klubu
[/quote]
[/quote]
Sacekaj bar da se covjek stabilizuje, da krene posao

Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 21 jun 2023, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Sve Dine na ovom forumu, koliko laznih profila imas 
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

[/quote]
Zamorano ne može čekati

[/quote]

-
- Kontakt:
Kad ce sezona poubijat cemo se ovdje
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

[/quote]
Upravo to, koga cemo podrzati, ako ne naseg.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, schalke, Skojevska i 8 gostiju.