Nisam ni mislio da su prihvatili već šta se može očekivati nakon svih ovih dešavanja u zadnje vrijeme. Misliš da Tonali, Theo, Mike, Leao imaju isto mišljenje od ostanku u Milanu nakon odlaska Maldinija?Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:30Niko ništa nije prihvatio trenutno i to jedina istina. Ali vidjet ćemo.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Il Club più titolato al mondo!
Newcastle sporting director Dan Ashworth is in Milano to close the deal for Tonali with Milan. Agreement is close, the feeling is that the ball is now only in the player's court

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Agent od Tonalija je i od Frattesija. Zanimljivo. Znači ako ovaj ide, dolazi drugi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne znam brate. Vidjet ćemo sve.muxa je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:35Nisam ni mislio da su prihvatili već šta se može očekivati nakon svih ovih dešavanja u zadnje vrijeme. Misliš da Tonali, Theo, Mike, Leao imaju isto mišljenje od ostanku u Milanu nakon odlaska Maldinija?Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:30Niko ništa nije prihvatio trenutno i to jedina istina. Ali vidjet ćemo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Logičan slijed događaja.. Vrhunska lova, ali nema tu nikakve empatije niti ima DNK starog dobrog Milana.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Zato im Maldini nije valjao. Jer je trazio garancije da do ovoga nece doci,jer je Maldini licnost koja želi najbolje klubu i njegovim navijačima.
Sandro ako ide ja mu želim sreću i nece mnogo pogriješiti, Newcastle je za njegovu karijeru i napredak u istoj stotinu puta bolja opcija od ove smijurije od kluba.
Još Maignan,Theo i Leao da se spase i nek gase klub
Sandro ako ide ja mu želim sreću i nece mnogo pogriješiti, Newcastle je za njegovu karijeru i napredak u istoj stotinu puta bolja opcija od ove smijurije od kluba.
Još Maignan,Theo i Leao da se spase i nek gase klub

- Romagnoli13
- Kontakt:
Navodno je Tonali rekao da ne želi iz Milana bez obzira kakva ponuda stigne. Međutim Cardinale želi da prihvati ponudu i to je Tonalija šokiralo. Pa je on promjenio mišljenje.
Ako je ovo tačno, Gerryu želim tešku bolest i dugotrajnu patnju.
Ako je ovo tačno, Gerryu želim tešku bolest i dugotrajnu patnju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sta sad Rom kaze jel novi zaokret ili sta je sad
Ode Sandro , realno ko i ne bi otisao za 3 puta vecu platu
Ode Sandro , realno ko i ne bi otisao za 3 puta vecu platu
Sve vam pocrkalo po kuci smece americkoNewcastle have agreed personal terms with Tonali, offering him a huge contract. Newcastle have made a first €70M bid, but Milan’s response was asking to raise the bid to €80M in order to accept. Deal close to conclusion

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nažalost to je to. Sretno Sandro i hvala za sve. Daj sad Thea ili Mikea. Majku vam vašu
Rješiti se Maldinija i Tonalija u roku od petnaestak dana, svaka ti čast druže.
Što bi i napravilo sve ovo iole prihvatljivim u smislu da će taj novac uložiti u merkato, nema od toga ništa. Nećemo ni pola od ovoga vidjeti.

Što bi i napravilo sve ovo iole prihvatljivim u smislu da će taj novac uložiti u merkato, nema od toga ništa. Nećemo ni pola od ovoga vidjeti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne budu li Frattesi i Sergej ozvaničeni do kraja sedmice, sve ih treba protjerati iz kluba. A ne neki Hjomlund
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko ono rekoše da je budžet 40M + prodaja igrača? Hajde da i to vidimo. Američka ****
Ma džaba svi budući transferi kad prodaješ nekoga ko je trebao biti simbol Milana. Ovo se nije smjelo dopustiti.
Samo čekam kad će i neki ostali zatražiti transfer.
Samo čekam kad će i neki ostali zatražiti transfer.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemojte me krivo shvatiti Tonali je dobar igrac ali ovi novci su po meni top za njega, ako dovedete recimo SMSa za 30 i igraca za desnu stranu ili napadaca (vidio sam da se spominju Balogun i Openda i onaj iz Villarreala) mislim da ste se pojacali, naravno ako se ti novci uloze.
Sad problem je sta je Tonali po meni mozda trebao biti novi simbol Milana pa je tu gubitak mozda velik ali vjerujem da se moze dobro zamjeniti sa SMSom ili mozda Fratessiem.
Sad problem je sta je Tonali po meni mozda trebao biti novi simbol Milana pa je tu gubitak mozda velik ali vjerujem da se moze dobro zamjeniti sa SMSom ili mozda Fratessiem.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
- Kontakt:
Navijači Milana (mislim na one najvatrenije u Italiji) morat će napraviti neki vid protesta protiv ovog stručnjaka od vlasnika uništiti će vam klub. Nešto tipa CardinaleOut.
Umjesto da gradi ekipu oko Maignana, Thea, Tonalija i Rafaela on će ih rasprodati. Oni mogu biti i trebaju nosioci nove generacije i nove legende kluba za 15 godina. Baš stručnjak al za profit za fubal i ne baš.
Izvinite ako vam ometam temu al Milan mi je jedan od dragih klubova i taman sam mislio da je krenulo u pravom pravcu kad ova kardinalna greška od vlasnika...
Umjesto da gradi ekipu oko Maignana, Thea, Tonalija i Rafaela on će ih rasprodati. Oni mogu biti i trebaju nosioci nove generacije i nove legende kluba za 15 godina. Baš stručnjak al za profit za fubal i ne baš.
Izvinite ako vam ometam temu al Milan mi je jedan od dragih klubova i taman sam mislio da je krenulo u pravom pravcu kad ova kardinalna greška od vlasnika...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ma brate dijete od rođenja je navijač Milana, bukvalno. Simbol novog Milana. Okej eto i da dovedu Sergeja i Frattesia. Odlazi nešto više od samog igrača.Tritolone je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:45Nemojte me krivo shvatiti Tonali je dobar igrac ali ovi novci su po meni top za njega, ako dovedete recimo SMSa za 30 i igraca za desnu stranu ili napadaca (vidio sam da se spominju Balogun i Openda i onaj iz Villarreala) mislim da ste se pojacali, naravno ako se ti novci uloze.
Kada je u pitanju Tonali pare nisu bitne, za njega nije trebalo biti cijene na trzistu.
Zasto? Zato sto igra srcem za ovaj klub, zato sto kad mu je nakon prve sezone istekla posudba da bi ostao u Milanu sam je pristao na smanjenje plate, eto zasto...
Lakse bi bilo da su prodali Leaoa nego Tonalija.
Zasto? Zato sto igra srcem za ovaj klub, zato sto kad mu je nakon prve sezone istekla posudba da bi ostao u Milanu sam je pristao na smanjenje plate, eto zasto...
Lakse bi bilo da su prodali Leaoa nego Tonalija.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Jbg takvo je vrijeme doslo, tesko jedan klub iz Serie A moze zastiti svoje igrace, pogotovo ako navale ovi iz EPLa ili sad ovi arapi. Jedino ako igrac odbije transfer. Vidim da si pisao da je Tonali odbio ali ga je taj predsjednik natjerao na odlazak, vjerujem da je slicna situacija i kod nas, Skriniar je odbijao sve moguce transfere a ovi ga nudili kao zadnju kurvu pa ih je sjebao sa besplatnim transferom.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:47
Ma brate dijete od rođenja je navijač Milana, bukvalno. Simbol novog Milana. Okej eto i da dovedu Sergeja i Frattesia. Odlazi nešto više od samog igrača.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta je tu je. Nadam se da će makar ovaj silni novac upotrijebiti za potrebna pojačanja. Pa da vidimo. Ali sve više sumnjamTritolone je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:52Jbg takvo je vrijeme doslo, tesko jedan klub iz Serie A moze zastiti svoje igrace, pogotovo ako navale ovi iz EPLa ili sad ovi arapi. Jedino ako igrac odbije transfer. Vidim da si pisao da je Tonali odbio ali ga je taj predsjednik natjerao na odlazak, vjerujem da je slicna situacija i kod nas, Skriniar je odbijao sve moguce transfere a ovi ga nudili kao zadnju kurvu pa ih je sjebao sa besplatnim transferom.Romagnoli13 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 20:47
Ma brate dijete od rođenja je navijač Milana, bukvalno. Simbol novog Milana. Okej eto i da dovedu Sergeja i Frattesia. Odlazi nešto više od samog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.