FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
montolivo18
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pazite ovo, većina ekipa iz Premier lige je počela s radom, pripreme uveliko traju, a ni jedan od naših igrača iz prošle sezone nije pronašao angažman.

Na kraju opet svi kod nas zavrsemontolivo18 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:50Pazite ovo, većina ekipa iz Premier lige je počela s radom, pripreme uveliko traju, a ni jedan od naših igrača iz prošle sezone nije pronašao angažman.![]()
![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LaBombonera88
- Kontakt:
Legendo ide steak maksuz za tebe
Sa Zvijezdom 09 pregovarajumontolivo18 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:43Vidim Mehidić i Gavrić su zvanično sa komšijama završili, dugo su bili u klubu, vjerovatno su dobri i sa Azmirom. Samo kažem.![]()
Svaki put ista rasprava.Jbo ga vise Spahic i fudbal.meecko je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:33Nije Pranjić trener za kaljužu 1.FL tu treba neko iskusan i namazan svim farbama. Za federalnu treba kondicije u fizičkom i novčanom smislu. Spahića postaviti za trenera i omogućiti mu dvije godine u nizu na mjestu prvog trenera. Da vidimo ima li šanse kakve da bude dobar premijerligaški trener. Mada još nije namazan...
Neka ide negdje bude trener bilo kome,postigne bilo kakav uspjeh, makar to bilo da bude stabilan prvoligas pa neka dodje.
Nije ni Pranjic nesto ali jbg ljudi.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
To znaci da nam se Sloboda72 aka Tuzlac, vraca u klub i to u svojstvu delegatasimonknows je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:40Osim toga da čekamo još par dana, samo da i ovo citiram.
Haj i tu skupštinu vratite na 41 član pa nek je hairli![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Kakv crni Mehidic, zar ste zaboravili onkakvom se antifudbaleru radi. Ako niste pratili utakmice Citya, covjek je samo nazadovao od epizode u Slobodi, neka vas ne zavarava statistika. 1 dobar potez 7 losih.Legolas je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:57Sa Zvijezdom 09 pregovarajumontolivo18 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:43Vidim Mehidić i Gavrić su zvanično sa komšijama završili, dugo su bili u klubu, vjerovatno su dobri i sa Azmirom. Samo kažem.![]()
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Kako mu je isla ona izjava? Nesto sampioni dolaze, spremite zastave

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
desperados
- Kontakt:
Nadam se da Azmir zna sta radi. Prosla skupstina po ovom principu 41 clan ga je momacki znala handriti. U skupstini su sjedili lesinari i klosari koji nikakve koristi Slobodi nisu donijeli a pitali se za nesto. Nadam se da ce sada biti tu ko treba da bude i ko moze dati neki konkretan doprinos.
Vjerovatno ima neke svoje ljude. Sumnjam da bi dozvolio da svakakvi likovi ulaze, a prosli put su ga doooobro handrili svidesperados je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:03Nadam se da Azmir zna sta radi. Prosla skupstina po ovom principu 41 clan ga je momacki znala handriti. U skupstini su sjedili lesinari i klosari koji nikakve koristi Slobodi nisu donijeli a pitali se za nesto. Nadam se da ce sada biti tu ko treba da bude i ko moze dati neki konkretan doprinos.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Čast svima kao osobama, Slobodašima i sl. ali u eventualnoj novoj skupštini ne smije biti starih imena. Zakazali su kao skupštinari i to je činjenica!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
nije bitno, 41, 101, 11,2, bitno je statutom definirati nacin odlučivanja i pri tome ukljuciti alternativne tokove novca. Kojekakve op i sl. Uvesti disciplinski sistem i sprjecit da likovi prebace nekog u op i nastave po svom.
Naravno potrebno je utvrditi i sistem zaštite imena Sloboda jer ne zaboravite TC je u premijer ligi a ne mi. Sutra neko može odlučiti o spajanju sto je i bio prvobitni prijedlog
Naravno potrebno je utvrditi i sistem zaštite imena Sloboda jer ne zaboravite TC je u premijer ligi a ne mi. Sutra neko može odlučiti o spajanju sto je i bio prvobitni prijedlog
& $ ?
E to
Koja budala
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel gotovo ? Jel zvanicno Azmir ili ce nam opet javiti pojavili se anonimni kandidati ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Gotovo je ali mu neće biti lako,imat ce dosta problema u radu,zbog nedostatka podrške od ovih poznatih imena...Ali poznavajući njega (ne lično,nego iz nastupa )riješiti će on to u hodu...
Zamisli izglasa se da Pestalic bude

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Polako, ljudi nemojmo slaviti dok ne vidimo da je zvanično. Ko zna šta su sve spremni nam prirediti, ali se nadam da će bar ispostovati glas navijača i dostojanstveno napustiti klub.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.