NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ako dovedemo sve pobrojane, idemo na pripreme u Fojnicu, ljeciliste Reumal za starohane 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Samo Horić dolazi u obzir!!
DINO KURBEGOVIĆ NAPOLJE!!
DINO KURBEGOVIĆ NAPOLJE!!
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Poslije džume ide račun

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ASD
- Kontakt:
Sve dok se ne ovjeri u savezu, svi ovi ugovori su u rangu "obećanja".Celicni je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:24Ostali iz 1.FL se već uveliko pojačavaju.Mislim da ne treba da se potcjeni ova liga ovde nece biti kanti za nabijanje.Početkom jula ćemo saznati protivnike i klub bi trebao da se oglasi o statusu Arežine, mada meni više nebi igrao ako je samo otišao, jer u ovog se igrača nažalost ne možeš osloniti.
Samo da zadrzimo trenutnu ekipu, to bi bilo najvece pojacanje 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Durmo; Sivac - Smajic - Vardo - Arnautovic; Zuna - Skols; Karalic - Medjuseljac - Durmis - Sijerkic

To je to ! Svakako nemamo imperativ ulaska u Premier shipTruhlo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:29![]()
Durmo; Sivac - Smajic - Vardo - Arnautovic; Zuna - Skols; Karalic - Medjuseljac - Durmis - Sijerkic![]()
Klupa: Mlaco, Mujic, Isakovic, Muslic, Behadarevic, Basic, Salcinovic, Huzbasic, Zukic, KolicFRLegioen je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:54To je to ! Svakako nemamo imperativ ulaska u Premier ship. Podebljati im platu,,dati sansu Basicu i drugim juniorima nek se kale!!

DurmisTruhlo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 18:29![]()
Durmo; Sivac - Smajic - Vardo - Arnautovic; Zuna - Skols; Karalic - Medjuseljac - Durmis - Sijerkic![]()

- BatistutA19
- Kontakt:
Joj ja Dine no coment,ja sam prvo prezadovoljan sto smo prosli 2 ligu Centar i baraz i usli u FL to broj jedan ,ne znam kako bi podnio da smo ispali u barazu bgm.
Za nastupajucu sezonu ja sam zadovoljan neka sredina bez strepnji nekih za opstanak i najbitnije zadrzat kostur ekipe i dovest ciljana pojacanja vezni,stoper,i napadac dobar je prioritet i vracanje duga sto se moze vise ,deblokada racuna i fan shop .
Od svih ovih nabrojanih samo bi Horica ,ostalo nista ali vidjet ce mo tu je uprava i strucni stab i vjerujem njima mada su ofulali kod Karica .
Svi mogu replicirat osim ČELIČNOG ,sa njim jok predajem se

Za nastupajucu sezonu ja sam zadovoljan neka sredina bez strepnji nekih za opstanak i najbitnije zadrzat kostur ekipe i dovest ciljana pojacanja vezni,stoper,i napadac dobar je prioritet i vracanje duga sto se moze vise ,deblokada racuna i fan shop .
Od svih ovih nabrojanih samo bi Horica ,ostalo nista ali vidjet ce mo tu je uprava i strucni stab i vjerujem njima mada su ofulali kod Karica .
Svi mogu replicirat osim ČELIČNOG ,sa njim jok predajem se
Mali basic mi se cini da bi za 1 sezonu mogo bit bolji od skolsa, mali se cini ko velik potencijal i treba ga gurat sto vise u prvu
Ovdje su svi treneri, de pustite upravu i Duvnjaka da rade svoj posao...
Eno vidi...BatistutA19 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 19:14Joj ja Dine no coment,ja sam prvo prezadovoljan sto smo prosli 2 ligu Centar i baraz i usli u FL to broj jedan ,ne znam kako bi podnio da smo ispali u barazu bgm.
Svi mogu replicirat osim ČELIČNOG ,sa njim jok predajem se![]()
Daso je postao bas naporan u zadnje vrijeme 

-
- Kontakt:
Dinu je izgleda sunce danas pravo lupilo s tim u vezi i ovaj tekst. Nama trebaju pojacanja, ali ne treba nam legija staraca, nego mladji igraci koji zele da napreduju i pokusaju s Celikom uci u Premijer ligu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.