FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ne bi igrali prvo pretkolo jel dobijamo pare
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Mislim da bi dobili jer pare se daju za prolazak..pa sad kako god proso.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:58Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
pare se daju za ucesce.Mi ucestvujemo, sad ako kojim slucajem izbace Minsk nije nasa krivica.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:59Mislim da bi dobili jer pare se daju za prolazak..pa sad kako god proso.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:58Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Ma daj, odkud toAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:58Ako bi kojim slucajem prosli Dinamo, cekao bi nas Neftci.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi ako prođemo dalje bankrotirat cemo na avio kartama za putovanje u Baku. 

Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Rustemović je u europskim utakmicama Zrinjskog 2 sezone zaredom igrao s Čirjakom u tandemu, dok je u Tuzla Cityu u ligi najčešće s Karjaševićem u tandemu igrao.
Rustemović je u europskim utakmicama Zrinjskog 2 sezone zaredom igrao s Čirjakom u tandemu, dok je u Tuzla Cityu u ligi najčešće s Karjaševićem u tandemu igrao.
Pare se ne dobijaju za igranje, nego za ispadanje.
Dobijaš automatski 260 000 samim učešćem +
Ispadanje u prvom pretkolu donosi 150 000
Ispadanje u drugom pretkolu donosi 350 000
Ispadanje u trećem pretkolu donosi 550 000 itd...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
@Avanti
Ako sam dobro skontao
Ceferin nas posalje u drugo pretkolo i ispadnemo od Neftcija mi dobijsmo 260 000 plus 350 000 sto daje 610 000 eura
Jesam dobro
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:08@Avanti
Ako sam dobro skontao
Ceferin nas posalje u drugo pretkolo i ispadnemo od Neftcija mi dobijsmo 260 000 plus 350 000 sto daje 610 000 eura
Jesam dobro
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Malo na Sapnu baca
- jointunija
- Kontakt:
Mislim da je Bašić bio trener TC kad je Rustemović igrao tamo.braco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:14Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Imao je odličnu ponudu Vojvodine.Ako sam dobro skontao,dijete mu treba krenuti u školu,zato se odlučio za nas,btw,dobio je spor sa Kazahstancima tako da ne vjerujem da smo izdvojili neke novce za njega.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Jeste ga Bašić trenirao, vidiš na to sam skroz zaboravio, a i iskreno to mi sad daje dodatni optimizam. Ja sam išao na to da ga je Nalić trenirao tamo jer je on počeo tu sezonu kao trener TC.jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:43Mislim da je Bašić bio trener TC kad je Rustemović igrao tamo.braco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:14Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Imao je odličnu ponudu Vojvodine.Ako sam dobro skontao,dijete mu treba krenuti u školu,zato se odlučio za nas,btw,dobio je spor sa Kazahstancima tako da ne vjerujem da smo izdvojili neke novce za njega.
Vidjet ćemo kakav je ali kad mu pogledaš karijeru, u svakom timu je bio standardan u prvih 11 osim u Adani gdje je kratko bio.
Jesmol' se mi ono sa Rustemovićem povezivali prije jedno 3-4 godine?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Rustemović kao igrač za prvih 11 ili rotacije uopšte nije sporan.. mene je juče huja uhvatila jer je pitarski smrad, a i zato što nam treba veznjak kao Dado. Takav profil.
Rustem ništa nije lošiji od Mekića.. čak naprotiv i bolji je igrač sa puno boljom karijerom.
Nama nervozu tjera što imamo još tri pozicije goruće, a Evropa se bliži.. a povezujemo se sa nekim indijancima iz hrvatske što sa 20.godina života uspjeli su da godinu dana ostanu free agents.
Rustem ništa nije lošiji od Mekića.. čak naprotiv i bolji je igrač sa puno boljom karijerom.
Nama nervozu tjera što imamo još tri pozicije goruće, a Evropa se bliži.. a povezujemo se sa nekim indijancima iz hrvatske što sa 20.godina života uspjeli su da godinu dana ostanu free agents.
Kvalitetan bek (Ovčina,šta koji krc ceka?) i veznjak su pod moranjem za Evropu.
Pozicije koje nam gore
Pozicije koje nam gore
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaAvantiBL je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:10svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:08@Avanti
Ako sam dobro skontao
Jesam dobro![]()