FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako do Kazahstana?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- Shategabri
- Kontakt:
spezial je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:45Picqin dim do kutaisija, 35 sati voznjeShategabri je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:32Ima li šta osim ovih Kazahstana, Gruzija, imal šta bliže od 2 000 km![]()

Koševo Zapad
Kakav je koeficijent u ovih Kazahstanaca, da li smo s njima nosioci u 3 pretkolu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Pa mi smo nosioci sad bili, to pitanje trebaju nas Kazahstanci pitat

U trećem pretkolu smo nenosioci, i tu idu ove poput Club Bruggea, Besiktasa, i sl
Uglavnom u grupe je nemoguće uć ako nisi prvak
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imam osjecaj il ce ove godina u Evropi biti pravi debakl, il cemo slucajno uspijet doc do Play Offa 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- BordoBBoja
- Kontakt:
Nadam se samo da ce Horde odigrati pametno ovo za putovanja, i samo onima koji su bili clanovi UNFKS zakljucno sa 21.12.2022., dozvoliti da idu sa njima u irganizovanom polasku
Pa taman fino ovi koji ih nazivaju narkomanima, huliganima i slicnim nadimcima, da se fino snalaze sami
Pa taman fino ovi koji ih nazivaju narkomanima, huliganima i slicnim nadimcima, da se fino snalaze sami
- Shategabri
- Kontakt:
Nema se realno na čemu gajiti optimizam.
Nije sad da smo mi nešto igrali na proljeće, nazad šuplji, ko nije šutno nije ni go dao.
Sad si neke igrače otjerao, neke doveo, kako će to biti, Boga pitaj.
Da se mogu proći protivnici, mogu.
Hoćemo li, to ne znamo, nismo toliki favoriti ako smo uopšte.
Koševo Zapad
Proći Torpedo i okrenuti se napadu na ligu, ovo šta bude, bude.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Najbolje da ti odredis ko smije, ko ne smije iciBordoBBoja je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:57Nadam se samo da ce Horde odigrati pametno ovo za putovanja, i samo onima koji su bili clanovi UNFKS zakljucno sa 21.12.2022., dozvoliti da idu sa njima u irganizovanom polasku

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako se neko nije slozio s nacinom bojkota, ne znaci da je nase najvatrenije navijace nazivao narkomanima, huliganima i slicno.spezial je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:00Najbolje da ti odredis ko smije, ko ne smije iciBordoBBoja je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:57Nadam se samo da ce Horde odigrati pametno ovo za putovanja, i samo onima koji su bili clanovi UNFKS zakljucno sa 21.12.2022., dozvoliti da idu sa njima u irganizovanom polasku
Pa taman fino ovi koji ih nazivaju narkomanima, huliganima i slicnim nadimcima, da se fino snalaze sami![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Ako strahujemo od torpeda i aktobea nismo ni zasluzili dalje od 3. pretkola
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
U 6 Gruzija Portugal
https://www.score808.world/football/239 ... l-u21.html
https://www.score808.world/football/239 ... l-u21.html
ja jbt, mozak na off
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zaria i Milsami su bile teske bruke ali je to bilo prvo pretkolo, u drugom bi svkaka ispali od Apolona i Elfsborga
Ja vise zalim protiv Zete i Kukesija jer si tu izgubio dva play offa i zvucne ekipe na Kosevu. Zeta tad igrala protiv PSV u play offu.
Protiv Kukesija Bandovic sam sebi davao golove gore, na Kosevu precke, stative, penal Melunovica, jos par dobrih prilika i ispadnemo na kraju. Kukesi poslije nas lagano izbacio Metalurg i u play off im dosao Trabzon
Bilo bi
2012 play off PSV
2013 play off Trabzon
2014 play off Borussia
90!
-
- Kontakt:
Ne spominji te mi kuekesi i zetu to su traume do kraja zivota.
Ima i pozitivni orebro, levski, haugesund, Genk, atromitos ne moramo uvijek mraciti
Ima i pozitivni orebro, levski, haugesund, Genk, atromitos ne moramo uvijek mraciti
Inace ovaj Penaranda nije nikako igrao za ovaj Portuglaski klub jer imaju neku sankciju od UEFA da ne mogu registrovat strance, pa traze nacin da raskinu ugovor koji mu traje do 2025.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Dok ne dobacimo do kakvih grupa, sve je to prdimahovina.
A ovako kroz KL nećemo sigurno.
Znači moraš biti prvak da bi imao neke šanse.
Računica je jasna i čista.
A ovako kroz KL nećemo sigurno.
Znači moraš biti prvak da bi imao neke šanse.
Računica je jasna i čista.
Koševo Zapad
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bgm ste itekako nazivali, mozda ti licno nisi, ali par ostalih aylah boysa, jesuLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:02ako se neko nije slozio s nacinom bojkota, ne znaci da je nase najvatrenije navijace nazivao narkomanima, huliganima i slicno.spezial je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:00Najbolje da ti odredis ko smije, ko ne smije iciBordoBBoja je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:57Nadam se samo da ce Horde odigrati pametno ovo za putovanja, i samo onima koji su bili clanovi UNFKS zakljucno sa 21.12.2022., dozvoliti da idu sa njima u irganizovanom polasku
Pa taman fino ovi koji ih nazivaju narkomanima, huliganima i slicnim nadimcima, da se fino snalaze sami![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, r3m1, THEC, tutankamon1905 i 79 gostiju.