FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako ne bi igrali prvo pretkolo jel dobijamo pare
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
Napoleon1921
- Kontakt:
Mislim da bi dobili jer pare se daju za prolazak..pa sad kako god proso.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:58Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
pare se daju za ucesce.Mi ucestvujemo, sad ako kojim slucajem izbace Minsk nije nasa krivica.Napoleon1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:59Mislim da bi dobili jer pare se daju za prolazak..pa sad kako god proso.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:58Nama logično da dobijamo, uefi možda i ne jer ne bi ni odigrali. Al opet, nismo mi sebe izvukli s njima.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
Amidzatvojnajdrazi
- Kontakt:
Ma daj, odkud toAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑21 jun 2023, 14:58Ako bi kojim slucajem prosli Dinamo, cekao bi nas Neftci.
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
- svrakino1921
- Kontakt:
Mi ako prođemo dalje bankrotirat cemo na avio kartama za putovanje u Baku. 
Mjau !
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Rustemović je u europskim utakmicama Zrinjskog 2 sezone zaredom igrao s Čirjakom u tandemu, dok je u Tuzla Cityu u ligi najčešće s Karjaševićem u tandemu igrao.
Rustemović je u europskim utakmicama Zrinjskog 2 sezone zaredom igrao s Čirjakom u tandemu, dok je u Tuzla Cityu u ligi najčešće s Karjaševićem u tandemu igrao.
Pare se ne dobijaju za igranje, nego za ispadanje.
Dobijaš automatski 260 000 samim učešćem +
Ispadanje u prvom pretkolu donosi 150 000
Ispadanje u drugom pretkolu donosi 350 000
Ispadanje u trećem pretkolu donosi 550 000 itd...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
@Avanti
Ako sam dobro skontao
Ceferin nas posalje u drugo pretkolo i ispadnemo od Neftcija mi dobijsmo 260 000 plus 350 000 sto daje 610 000 eura
Jesam dobro
svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:08@Avanti
Ako sam dobro skontao
Ceferin nas posalje u drugo pretkolo i ispadnemo od Neftcija mi dobijsmo 260 000 plus 350 000 sto daje 610 000 eura
Jesam dobro
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Malo na Sapnu baca
- jointunija
- Kontakt:
Mislim da je Bašić bio trener TC kad je Rustemović igrao tamo.braco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:14Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Imao je odličnu ponudu Vojvodine.Ako sam dobro skontao,dijete mu treba krenuti u školu,zato se odlučio za nas,btw,dobio je spor sa Kazahstancima tako da ne vjerujem da smo izdvojili neke novce za njega.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Jeste ga Bašić trenirao, vidiš na to sam skroz zaboravio, a i iskreno to mi sad daje dodatni optimizam. Ja sam išao na to da ga je Nalić trenirao tamo jer je on počeo tu sezonu kao trener TC.jointunija je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:43Mislim da je Bašić bio trener TC kad je Rustemović igrao tamo.braco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 16:14Samo kontam jel' Rustemović zamjena za Hodžića mlađeg koja će igrati sa Mekićem u tandemu, tačnije baš me interesuje koliko jedan drugog nadopunjuju profilom. Očigledno prerano je reći s obzirom da nismo odigrali nijednu pripremnu da vidimo kako to izgleda, ali eto ovako na prvu s obzirom da se Rustemović profilom razlikuje od Hodžića mlađeg.
Imao je odličnu ponudu Vojvodine.Ako sam dobro skontao,dijete mu treba krenuti u školu,zato se odlučio za nas,btw,dobio je spor sa Kazahstancima tako da ne vjerujem da smo izdvojili neke novce za njega.
Vidjet ćemo kakav je ali kad mu pogledaš karijeru, u svakom timu je bio standardan u prvih 11 osim u Adani gdje je kratko bio.
Jesmol' se mi ono sa Rustemovićem povezivali prije jedno 3-4 godine?
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma Rustemović kao igrač za prvih 11 ili rotacije uopšte nije sporan.. mene je juče huja uhvatila jer je pitarski smrad, a i zato što nam treba veznjak kao Dado. Takav profil.
Rustem ništa nije lošiji od Mekića.. čak naprotiv i bolji je igrač sa puno boljom karijerom.
Nama nervozu tjera što imamo još tri pozicije goruće, a Evropa se bliži.. a povezujemo se sa nekim indijancima iz hrvatske što sa 20.godina života uspjeli su da godinu dana ostanu free agents.
Rustem ništa nije lošiji od Mekića.. čak naprotiv i bolji je igrač sa puno boljom karijerom.
Nama nervozu tjera što imamo još tri pozicije goruće, a Evropa se bliži.. a povezujemo se sa nekim indijancima iz hrvatske što sa 20.godina života uspjeli su da godinu dana ostanu free agents.
Kvalitetan bek (Ovčina,šta koji krc ceka?) i veznjak su pod moranjem za Evropu.
Pozicije koje nam gore
Pozicije koje nam gore
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- svrakino1921
- Kontakt:
HvalaAvantiBL je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:10svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 17:08@Avanti
Ako sam dobro skontao
Jesam dobro![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.