Znači Faruk je zapravo Old.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
-
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma nije to njegov nalog.
On i dalje misli da je instagram engleska riječ za ekser ili motiku.
On i dalje misli da je instagram engleska riječ za ekser ili motiku.
U svakoj sferi života postoji dno,tako i u fudbalu,to se smatra najnižom granom nečega,u ovom slučaju ispod dna ima još jedno dno,a on se zove Faruk Hadžibegić.
Svakakvi fosili bili su nam selektori ali ovog lika niko nikad nadyebat neće,apsolutno sam siguran da on ne zna nabrojati 5 igrača niti zna koji je vijek i koja godina.
Svakakvi fosili bili su nam selektori ali ovog lika niko nikad nadyebat neće,apsolutno sam siguran da on ne zna nabrojati 5 igrača niti zna koji je vijek i koja godina.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
5min prije toga postavio (zapravo story prije toga, jos uvijek je tu) da ce sva pitanja odgovorit hahhaha
-
- Kontakt:
Istina,saucesnici svega..DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:19Bošnjačka lopovska komponenta je ovo aminovala.
Cak sta vise i igraci,mislim na ove tzv.glavne.
Dzeko,Pjanic,Kolasinac i sl,trebaju i moraju bit protiv ovih cirkusa..
-
- Kontakt:
Ja sam bio mišljenja da je Sušić tele, bezobrazan i nekulturan, ali ovaj je sve to mnogostruko više. Još se smješka dok daje odgovore nakon jedne od najvećih blamaža reprezentacije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nama bi strucnjak regionalnog nivoa bio veliki upgrade i osvjezenje.
Ovo sto smo do sada imali sa propalim jugokomunistima (ukljucujuci i crnog zutog) je katastrofa.
Ovo sto smo do sada imali sa propalim jugokomunistima (ukljucujuci i crnog zutog) je katastrofa.
⚜️~⚜️~⚜️
90% trenera bi bilo upgrade u odnosu na ovog kretena. Al slazem se da se treba probati sa nekim ko nije iz BiH.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:22Nama bi strucnjak regionalnog nivoa bio veliki upgrade i osvjezenje.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 21 jun 2023, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Petev je bio ljudina i trener dobar, ova banda iz saveza nisu mogli sa njim kako god hoce pa je dobio otkaz, samo se sjetite utakmice protiv ukrajine, francuske, finske, crne gore pa one u kazakhstan, toliko smo takticki dobro izgledali i sve bolje i bolje igrali da je ostao vjeruj mi imali bi makar 8 bodova danas
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 21 jun 2023, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Rijetko ko pita, priča, istražuje, zašto je Petev otišao?!?! Nije ni on bio neka pljačka, vrhunska igra, vrhunski rezultati i slično. Medju igračima se priča da je Petev dobio otkaz jer nije stavljao Sanicanina medju prvih 11. Stid je i igračima to pričati… dvojica su mi to rekla. Ovaj ublehas je naravno prihvatio sve uslove da bi bio selektor pa i taj. 45 milja mjesečno i zalibo ga racku. Partizan nikad gori, 3 u prvenstvu Srbije, ovaj sjedi na klupi. Plus svi mediji i ljudi u Beogradu se pitaju zašto je taj uopće i na klupi s obzirom na kvalitet. Ali je zato najstandardniji u repku. Fuj. Ovaj uhljup na klupi kaže da su igrači Luxemburga Ferrari u odnosu na naše Spaceke. Spaceki su krivi samo on nije. Uhljup klasični. Čim je postavljen za selektora 99% ljudi je znalo šta će slijediti. Zao mi je navijača, gradjana, ljudi, pojedinih igrača za sve ovo sto moraju da trpe i gledaju.

Kako je ljiga pljuvala svakog prethodnog selektora i pametovala, fuj 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nije aminovala nego ga je bukvalno instalirala nakon što su otjerali Peteva i to u trenucima kada je išlo i kada su svi reprezentativci bili za Peteva.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑21 jun 2023, 10:19Bošnjačka lopovska komponenta je ovo aminovala.
Ta bosnjacka lopovska komponenta je najveći krivac, zatim Vico i Miske koji su to "aminovali" pa tek onda selektor.
UVREDA
- Selektor zbog uvrede svojih igrača treba odmah nogu dobiti. On vjerovatno nije ni svjestan sta je rekao s Formulom1 i spacekom.
- U najkraćem mogućem roku se obistinilo ono što smo maltene svi pisali a to je da je Hadzibegic totalna trenerska neznalica.
Nadao sam se da čak ni njegovo neznanje ne moze u mnogome poremetiti kvalifikacije ali uspio je to u najkraćem roku.
Još jedanput je pokazao neznanje i to je činio iz utakmice u utakmicu, iz intervjua u intervju.
Otjerali su gospodina Peteva da bi doveli ovoga .... (neću da se izražavam)
Ako ce dobiti otkaz nakon ovog poraza...onda neka smo izgubili.
U tom slučaju je vrijedilo.
Dobro ne moze sa Spacekom osvojit, al treba ga pitat dal je sposoban pobijedit F1 sa Ferarijem il Red Bullom, ja mislim da bi se i snjima izletio u drugoj krivini
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
@igrajlopte 🐦
Joj da mi ga je razvalit vrelom peglom po sred ove sugave face. Nije on meni dzaba ljigav evo vec 15 godina. Yebem li mu mamu i onom ko ga dovede po drugi put
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Faraon iz Visokog, MostarskiSin, Proximic i 47 gostiju.