Penaranda i viveros bi bili prebrutalna pojacanja
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
jedna lajna i ne brinem ja ni da nam dodje juventus,takticki mag nas vodi do evropeMortemHz je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:27Da + ima još gorih ekipabordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:12Znam, znam. Sada u 3. pretkolu možemo dobiti ove koje su izvukli zeljo I borac?
Ako je Viveros tu, Keymerah svakako nebi igro,ulazio bi kao zamjena.
dok Dzekson nadje klub kako treba
Da da, ljekarski i onda ce nam se pridruzit u Sloveniji, vidjez cemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:40Prati on Mirvica
Neka tamo njihova stranica objavila na twiteru kao da sigurno dolazi u Sloveniju i da je jos ljekarski ostao samo prije potpisa
Jbg nek srede Kyeremehu srpske papire,nije da ne moze.
logicno, zato sto nisu jarani. Brate to je kako god okrenes prvi covjek saveza. Ne vjerujem da bi otvorenim pljuvanjem i vrijedanjem nesto promijenio. Sinocnja utakmica ti je pokazatelj. Sef nacionalnog tima je gledao utakmicu naseg kluba i lakrdiju od sudjenja. Po njemu je Sve je bilo ok.
Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve glupostiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:43Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
Mirvic je budala jer drzi ovo dvoje u klubu, ali po info koje ja imam Viconi i Mirva nisu u baš najboljim odnosimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:00logicno, zato sto nisu jarani. Brate to je kako god okrenes prvi covjek saveza. Ne vjerujem da bi otvorenim pljuvanjem i vrijedanjem nesto promijenio. Sinocnja utakmica ti je pokazatelj. Sef nacionalnog tima je gledao utakmicu naseg kluba i lakrdiju od sudjenja. Po njemu je Sve je bilo ok.
Ohani malo od Mirvica
Mirvic je skontao da od nasih ubleha,antitalenata nema nista,ima odlicnu konekciju za ove strance i onda uvedu ovo smece od pravila. Tuzit savez za stetu,zaliti se UEFI da su to donijeli 5 do 12,traziti da stave 5 stranaca.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:01Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve glupostiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:43Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi