Sto prije momka zaganjati. Da bude uz ekipu kao 3/4 stoper, a ne da moram gledati menadzersko spadalo zvano Sanicanin. Lik sam sebe saplice.
Čim je njega Benfica zaganjala momak ima slifa sigurno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto prije momka zaganjati. Da bude uz ekipu kao 3/4 stoper, a ne da moram gledati menadzersko spadalo zvano Sanicanin. Lik sam sebe saplice.
Igrao za Benficu B. Veoma slabe šanse da se on dohvatio Benfice.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:40Sto prije momka zaganjati. Da bude uz ekipu kao 3/4 stoper, a ne da moram gledati menadzersko spadalo zvano Sanicanin. Lik sam sebe saplice.
Znam ali svejedno. Vidjeli su ljudi nesto u njemu. Igrao takodje za mladje selekcije Rome sto znaci, da je skolovan igrač.ASD je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:42Igrat će za Benficu B.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:40Sto prije momka zaganjati. Da bude uz ekipu kao 3/4 stoper, a ne da moram gledati menadzersko spadalo zvano Sanicanin. Lik sam sebe saplice.
Pa imamo po njemačkoj 5 i 6 ligi igrače koji su igrali u sličnim školama i školovani su igrači.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:45Znam ali svejedno. Vidjeli su ljudi nesto u njemu. Igrao takodje za mladje selekcije Rome sto znaci, da je skolovan igrač.ASD je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:42Igrat će za Benficu B.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:40
Ma i po njemu su drvlje i kamenje nakon debija u Rumuniji, kad su svi igrači odigrali grozno.DanijelTZ je napisao/la: ↑21 jun 2023, 09:04https://www.transfermarkt.com/dario-sar ... ler/293228
Covjek redovan u Serie B a nama kao nije potreban?
Odgovorio sam vec, bit ce veoma tesko. Treca generacija dijaspore i ima jos tu neki faktora. Kako god nece biti lahko.Brazzzoo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:54@ReX @Sindikat12
Kakvo je stanje sa Hasicem sto igra za mladu Svedske, imate li kakav info, da li bi igrao za nas?
Evo i ja gledam, odlično. Bilo bi dobro da me demantuje i dokaže da može igrati u Dinamu, pa da mu se izvinim već u septembru
+1
Meni se tlak dize svaki ebeni put kad vidim da lopta ide prema sehicuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2023, 19:05Vladanu se izvinuti, tražiti oprost.
Sa Šehićem izgidosmo
Sehic je izlgeda slucajno postao golman.HZbec je napisao/la: ↑22 jun 2023, 19:43Meni se tlak dize svaki ebeni put kad vidim da lopta ide prema sehicuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 jun 2023, 19:05Vladanu se izvinuti, tražiti oprost.
Sa Šehićem izgidosmo
Bas.