Penaranda i viveros bi bili prebrutalna pojacanja
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg, onda se musi zahvalit, i vidjet ako je ikako moguce kyeremehu te papire zavrsit. Malo je yebeno, on je renanov jaran, nije ga lako ni otjerat 
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
jedna lajna i ne brinem ja ni da nam dodje juventus,takticki mag nas vodi do evropeMortemHz je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:27Da + ima još gorih ekipabordobijelisampion je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:12Znam, znam. Sada u 3. pretkolu možemo dobiti ove koje su izvukli zeljo I borac?
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ako je Viveros tu, Keymerah svakako nebi igro,ulazio bi kao zamjena.
Ako dodju viveros i penaranda istetoviracu @nofearhz na celu
Nešto utihnulo oko Dalovog transfera.
dok Dzekson nadje klub kako treba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da da, ljekarski i onda ce nam se pridruzit u Sloveniji, vidjez cemo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:40Prati on Mirvica
Neka tamo njihova stranica objavila na twiteru kao da sigurno dolazi u Sloveniju i da je jos ljekarski ostao samo prije potpisa
Jbg nek srede Kyeremehu srpske papire,nije da ne moze.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
logicno, zato sto nisu jarani. Brate to je kako god okrenes prvi covjek saveza. Ne vjerujem da bi otvorenim pljuvanjem i vrijedanjem nesto promijenio. Sinocnja utakmica ti je pokazatelj. Sef nacionalnog tima je gledao utakmicu naseg kluba i lakrdiju od sudjenja. Po njemu je Sve je bilo ok.
Ohani malo od Mirvica
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve glupostiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:43Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
Kakav je ovaj za zaganjat dok budemo u Sloveniji?
https://www.transfermarkt.com/nik-marin ... ler/568282
https://www.transfermarkt.com/nik-marin ... ler/568282
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
E ne vjerujem, lik placen 11 miliona prije par godina...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Mirvic je budala jer drzi ovo dvoje u klubu, ali po info koje ja imam Viconi i Mirva nisu u baš najboljim odnosimaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:00logicno, zato sto nisu jarani. Brate to je kako god okrenes prvi covjek saveza. Ne vjerujem da bi otvorenim pljuvanjem i vrijedanjem nesto promijenio. Sinocnja utakmica ti je pokazatelj. Sef nacionalnog tima je gledao utakmicu naseg kluba i lakrdiju od sudjenja. Po njemu je Sve je bilo ok.
Ohani malo od Mirvica
Jeste Peñaranda zvučno ime, ali odigrao je samo 106 utakmica sa svojih 26 godina... Sve utakmice je odigrao kao napadač ili jedno od krila.
Možda se planira neka nova formacija, možda stvarno planiraju 4-4-2 da igramo...
Možda se planira neka nova formacija, možda stvarno planiraju 4-4-2 da igramo...
Kad’ jednom prodje sve...
Dosta jake pripremne,dvije ekipe koje igraju igraju kao i mi kvalifikacije za Konferencijsku plus Rumuni.Taman da vidimo gdje smo pred kvalifikacije.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mirvic je skontao da od nasih ubleha,antitalenata nema nista,ima odlicnu konekciju za ove strance i onda uvedu ovo smece od pravila. Tuzit savez za stetu,zaliti se UEFI da su to donijeli 5 do 12,traziti da stave 5 stranaca.bordobijeli je napisao/la: ↑21 jun 2023, 13:01Fazon i jeste u tome, spremaš jedno doveo si domace Zeljkovic, Durakovic, Beganoovic da bi prema naprijed mogao dovesti još 2 inostrana igraca. Kad ono zabrana i opet dolaziš u problem da ces morati jednog ili dvojicu na tribine. Smješno pravili neko iz Skoplja nije stranac a iz Beča jeste sto bi rekli nidje veze, cuj SFRJ pa to ne postoji 20 god kakve glupostiOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑21 jun 2023, 12:43Ovo ti govori da nije bilo najavljeno klubovima novo pravilo, sto znaci da smo direktno finansijski osteceni. Sto dalje moze znaciti da bi mogli traziti klubovi i neku odstetu od saveza preko uefe.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 11:43Mi sklapali ekipu na osnovu starog pravila. Vjerovatno nebi Beganovica placali i dovodili,Zeljkovica ili Durakovica vec neke provjerenije igrace,ovako si ih doveo zbog nasih papira. Sad dovedes par stranaca i ove sa EX Yu,Vico vidi da mu je los Bojac,ukine pravilo pa se ti hebi onda sa 12 stranaca il vise u ekipi
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta i 17 gostiju.