Euroliga 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MaGiCa
Kontakt:

Re: Euroliga 2010/11

Post Postao/la MaGiCa » 04 mar 2011, 02:06

retro je napisao/la:Smijesni Real dobije najslabijeg protivnika.
Taj najslabiji protivnik ce verovatno doci glave Messini. ;)

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 10:25

MaGiCa je napisao/la:
I hope so :P ali objektivno, mislim da će Madrižani po prvi puta u Final 4 nakon 1996.

Od kada se igra Final four sustav (1987-88), Barça je igrala najviše puta u završnom turniru, 11 puta. Ovo je 12 nastup u Final4, i nadam se treći naslov!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 mar 2011, 14:13

Leader je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
I hope so :P ali objektivno, mislim da će Madrižani po prvi puta u Final 4 nakon 1996.

Od kada se igra Final four sustav (1987-88), Barça je igrala najviše puta u završnom turniru, 11 puta. Ovo je 12 nastup u Final4, i nadam se treći naslov!

Tad su imali Zelimira na klupi i Sabonisa/Arlauskasa (Sabonis 95-96 otisao u NBA), a sad imaju Messinu i Tomica i Garbajosu.

Kari Pesic sha la la la,
Kari Pesic sha la la la!

edit: Izgleda da vise nemaju Messinu.
"Ettore Messina si è dimesso da allenatore del Real Madrid. L'allenatore italiano, che allenava il club della capitale spagnola dalla scorsa stagione, ha deciso di lasciare dopo la netta sconfitta interna con Siena (77-95) nell'ultima giornata della Top 16 di Eurolega. Sconfitta ininfluente per il Real Madrid dal punto di vista della classifica (qualificazione ai quarti e primo posto nel girone erano già in cassaforte), ma accolta dai fischi degli spettatori presenti."

jeremija

Post Postao/la jeremija » 04 mar 2011, 18:06

Pešič će odvesti valensiju na F4 ....živi bili pa vidjeli
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 04 mar 2011, 18:34

Messina dao otkaz :o
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 04 mar 2011, 18:43

Leader je napisao/la:Messina dao otkaz :o
Sad je Valencia puno puno blize prolasku

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 mar 2011, 20:30

The Game je napisao/la:
Leader je napisao/la:Messina dao otkaz :o
Sad je Valencia puno puno blize prolasku
naprotiv ako dodje iole dobar trener sanse se umanjuju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 mar 2011, 23:48

Jedna stvar je kljucna u ovom cetvrtfinalu a to je sudijski kriterij...
Da bi dobio u Madridu moras da dobijes i sudije, sto ce biti izuzetno tesko...
Real ce imati Bartomeua iza ledja i ULEB koji ce da delegiraju sudije podobne za domacinsko sudjenje...

Bice izuzetno tesko napraviti break u Madridu, o petoj utakmici eventualno da ne pricamo..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 00:27

neno#4 je napisao/la:Jedna stvar je kljucna u ovom cetvrtfinalu a to je sudijski kriterij...
Da bi dobio u Madridu moras da dobijes i sudije, sto ce biti izuzetno tesko...
Real ce imati Bartomeua iza ledja i ULEB koji ce da delegiraju sudije podobne za domacinsko sudjenje...

Bice izuzetno tesko napraviti break u Madridu, o petoj utakmici eventualno da ne pricamo..
Jesi li video moje pitanje na prethodnoj stranici?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 mar 2011, 00:35

MaGiCa je napisao/la:@neno#4

Sta mislis, da li bi neki evropski trener mogao da uradi sa Valenciom ono sto je Pesic uradio ove sezone?

Na kraju tekme, citava dvorana u Valensiji je odala priznanje majstoru.

slika
Samo glupost Fenerovih igraca u Kaunasu je dovela do ovog...Maltene ono sto su oni izgubili onda gore se gubi jednom u 50 utakmica...

Sta ti mislis da li bi iko mogao da uradi ono sto je uradio Dule sa Partizanom prosle godine...

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 00:42

neno#4 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@neno#4

Sta mislis, da li bi neki evropski trener mogao da uradi sa Valenciom ono sto je Pesic uradio ove sezone?

Na kraju tekme, citava dvorana u Valensiji je odala priznanje majstoru.

slika
Samo glupost Fenerovih igraca u Kaunasu je dovela do ovog...Maltene ono sto su oni izgubili onda gore se gubi jednom u 50 utakmica...

Sta ti mislis da li bi iko mogao da uradi ono sto je uradio Dule sa Partizanom prosle godine...
Ovaj sa slike. ;)
Covek je uzeo Valenciu na 1-5 (cini mi se), i odveo je u Top8.
U prvenstvu su imali slican skor, sad su 3-4. sa tendencijom da ugroze bilo koga sem Barce.
Sa Nemackom bez Schrempfa uzeo zlato na EP u prenowitzkijevskoj eri.
Dve godine repke - dva zlata uz bijenje Amera u njihovoj kuci.
Kari Pesic,Duda Ivkovic,Aca Nikolic,Gomeljski>Zelimir O, Novosel, Zeravica, Maljkovic>Vujosevic,Tanjevic,Messina, Aito = tako to ja vidim za poslednjih 40 godina kosarke u Evropi

jeremija

Post Postao/la jeremija » 05 mar 2011, 01:56

Kaha Laboral-Makabi Tel aviv 45%-55%....Duel dva velika trenera..majstora svojoh zanata,Ivanovića i Blata....Kaha ima dobru ekipu sa emetriom ,huertasom,teletovićem,baraćom...Ove sezone igraju promjenljivo,jedva su prošli u TOP 16..a na 1.mjesto u E grupe su došli više sretno,nego spretno tako da ovde veću šansu dajem odličnom makabiju,koji je realno u padu forme...Poraz od Barse kući,pa doza od Rome...Ali ipak im dajem ulogu favorita protiv
tima iz Španije...neka bude 1-3 za Makabi T.A.,onako objektivno(p.s. više bi volio da prođe Kaha) 8-)

Barselona-Panatanaikos 55%-45%....Mislio sam da ću ovaj meč gledati na F4 ili čak u finalu,ali splet okolnosti je takav da jedan od ova dva Diva EL ,mora da ispadne u 1/4 f...Navijam za PAO,mada po meni Barsa je ipak favorit...U boljoj su formi,ekipa im je ista od prošle godine ,PAO nekako neubjedljiv i ove godine...Marić bi svakako donio dosta toga dobrog ovoj ekipi,a i Spanulis je veliki gubitak...ipak,prognoziram 5 tekmi,uz pobjedu Katalonaca 3-2,uz po "brejk" s obe strane :lol:

Real Madrid-P.E.Valensija 52%-48%....Real je blagi favorit..isključivo zbog domaćinstva....mada mislim da će Kari uspjeti uzeti brejk u Madridu...i to u 1.utakmici..Real...ostao bez Mesine..koji ništa nije uradio....po meni skup fantastičnih pojedinaca,ali svakako ne tim u pravom smislu te rječi...Bljesnuli su u TOP 16..ali to je bilo sve ove sezone,bar po meni..i ove će godine ostati bez trofeja....Uzima ovo Kari 1-3 :D

Olimpijakos-Montepaski Sijena 70%-30%....Ovako..gledao sam Oli...gledao sam i sijenu...i samo ću reći 3-0...Blickrig.
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 mar 2011, 10:35

@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...

Da li bi Pesic mogao da uradi ono sto je Dule uradio sa Partizanom prosle godine...

Ostalo je samo ime.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 13:56

neno#4 je napisao/la:@Magica, nisi mi odgovorio na pitanje...

Da li bi Pesic mogao da uradi ono sto je Dule uradio sa Partizanom prosle godine...
Rekao sam da bi mozda mogao. Ipak je Vujosevic u Partizanu, kao riba u vodi. A i radio je godinama na tom projektu. Uz to mu se poklopilo mnogo toga.
Ali, overall je Pesic neuporedivo jaci trener, cak i da ne moze tako nesto da izvede. ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 mar 2011, 14:46

ja cu ti odgovoriti na pitanje

ne kari nije mogao uraditi sa partizanom ono sto je dule uradio

ali i to ogromno ali, vujosevic ono sto je uradio sa partizanom moze uraditi samo sa partizanom i max. eventualno nekom srpskom ekipom gdje bi mu dali da bude alfa i omega jedno 5 god. gdje bi mogao stvoriti sistem
dok kari zahtjeva dobre (ne extra) igrace i moze stvoriti dobru ekipu koja ce igrati pojednako dobru odbranu i napad, a ne granitnu odbranu sa ogromnim rudarenjem u napadu sto je igra vujosevica

ukratko daleko je bolji trener je onaj trener koji moze uspijeti na puno mjesta i moze stvoriti vise igraca na vise pozicija nego onaj trener koji moze uspijevati u strogo stvorenim uslovima koji zahtjevaju visegodisnje stvaranje i koji moze stvoriti samo visoke igrace dok niske unisti
tj. pesic je bolji od duleta, a zadnji primjer je to sta je pesic uradio sa valenciom, a sta dule sa CSKA
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 mar 2011, 14:59

nerminh74 je napisao/la:

ja cu ti odgovoriti na pitanje

ne kari nije mogao uraditi sa partizanom ono sto je dule uradio

ali i to ogromno ali, vujosevic ono sto je uradio sa partizanom moze uraditi samo sa partizanom i max. eventualno nekom srpskom ekipom gdje bi mu dali da bude alfa i omega jedno 5 god. gdje bi mogao stvoriti sistem
dok kari zahtjeva dobre (ne extra) igrace i moze stvoriti dobru ekipu koja ce igrati pojednako dobru odbranu i napad, a ne granitnu odbranu sa ogromnim rudarenjem u napadu sto je igra vujosevica

ukratko daleko je bolji trener je onaj trener koji moze uspijeti na puno mjesta i moze stvoriti vise igraca na vise pozicija nego onaj trener koji moze uspijevati u strogo stvorenim uslovima koji zahtjevaju visegodisnje stvaranje i koji moze stvoriti samo visoke igrace dok niske unisti
tj. pesic je bolji od duleta, a zadnji primjer je to sta je pesic uradio sa valenciom, a sta dule sa CSKA
+1
bold. I koji ima neogranicen kredit da radi to sto radi.
Pod pritiskom rezultata, Vujosevic puca - Scavolini, CSKA, reprezentacija...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 05 mar 2011, 15:33

Partizan solidan protiv efesa,mada nije se ni igrale bogzna kakve odbrane veseli sjajan,lik steta sto nema bolji sut inace bio bi strasan za protivnicke cuvare... Olimpiakos i duda kao po obicaju,nadam se da ce se popeti na krovu evrope 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 mar 2011, 09:46

MaGiCa je napisao/la:

Rekao sam da bi mozda mogao. Ipak je Vujosevic u Partizanu, kao riba u vodi. A i radio je godinama na tom projektu. Uz to mu se poklopilo mnogo toga.
Ali, overall je Pesic neuporedivo jaci trener, cak i da ne moze tako nesto da izvede. ;)
Ne da bi mozda mogao, nego ne bi sigurno mogao...
Pusti ti to sad poklopilo se mnogo toga...
A Pesicu se nije poklopilo je li tako..Da je bilo sve kako je trebalo biti zadnja utakmica TOP 16 uopce ne bi bila bitna..
Da se razumijemo, Pesic je napravio karijeru u mom klubu, ali treba priznati neke stvari...
Vidjeli smo ga u Zvezdi one godine (bez obzira sto nije imao centra i slicno, excuses excluded)
Pa je imao u Eurocupu omjer 1 - 5 cini mi se, pa fijasko sa Dinamom..
Nije ni on bas bez mane, kako ga ti predstavljas..

Isto tako bi se moglo reci za Duleta ove godine da mu je pola tima stalno bilo povrijedjeno..

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2011, 13:58

neno#4 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:

Ne da bi mozda mogao, nego ne bi sigurno mogao...
Pusti ti to sad poklopilo se mnogo toga...
A Pesicu se nije poklopilo je li tako..Da je bilo sve kako je trebalo biti zadnja utakmica TOP 16 uopce ne bi bila bitna..
Da se razumijemo, Pesic je napravio karijeru u mom klubu, ali treba priznati neke stvari...
Vidjeli smo ga u Zvezdi one godine (bez obzira sto nije imao centra i slicno, excuses excluded)
Pa je imao u Eurocupu omjer 1 - 5 cini mi se, pa fijasko sa Dinamom..
Nije ni on bas bez mane, kako ga ti predstavljas..

Isto tako bi se moglo reci za Duleta ove godine da mu je pola tima stalno bilo povrijedjeno..
Pa nikad se vas dvojica nećete složiti ,ti si subjektivan prema Obradoviću on prema Pešiću i nema tu priče
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 mar 2011, 15:27

legenda reala je napisao/la:
Pa nikad se vas dvojica nećete složiti ,ti si subjektivan prema Obradoviću on prema Pešiću i nema tu priče

Taj Pesic figurira kao kandidat #1 za klupu Reala u sledecoj sezoni.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.