Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Hansestadt
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la Hansestadt » 21 jun 2023, 10:28

Madal je napisao/la:
21 jun 2023, 10:26
Hansestadt je napisao/la:
21 jun 2023, 10:23
Vico i Misimovic su po mom isto tako krivi, i vise od Hadzibegica. Odakle Vici za pravo da zaposljava nekog anonimusa iz Srbije, Marka Milicica da obavlja funkciju savjetnika. Eno ga i sinoc pored Zeljkovica na tribini. Kakve veze on ima sa BiH i opcenito sa fudbalom, kakve su mu reference. Zeljkovic se ponasa kao da je ovo njegova privatna organizacija, od reprezentacije, pa pogotovo do nase lige, izmislja pravila kako njemu pasu. Ma katastrofa.
Ne moze niko biti vise kriv od Hadzibegica!
Pa ko ga je izabrao, hajmo se fino vratiti nazad na prezentiranje selektora Hadzibegica. Tu su Zeljkovic i Misimovic. Cak tu Zeljkovic argumentuje, kako se radi o legendi EX-YU fudbala, kako je imao veliku igracku karijeru, kako je bio kapiten Piksiju, kako je poslije toga bio trener, pa i selektor Crne Gore. Sve to fino objasnjava Zeljkovic.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 21 jun 2023, 10:30, ukupno mijenjano 1 put.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 21 jun 2023, 10:29

Madal je napisao/la:
21 jun 2023, 10:26
Hansestadt je napisao/la:
21 jun 2023, 10:23
Vico i Misimovic su po mom isto tako krivi, i vise od Hadzibegica. Odakle Vici za pravo da zaposljava nekog anonimusa iz Srbije, Marka Milicica da obavlja funkciju savjetnika. Eno ga i sinoc pored Zeljkovica na tribini. Kakve veze on ima sa BiH i opcenito sa fudbalom, kakve su mu reference. Zeljkovic se ponasa kao da je ovo njegova privatna organizacija, od reprezentacije, pa pogotovo do nase lige, izmislja pravila kako njemu pasu. Ma katastrofa.
Ne moze niko biti vise kriv od Hadzibegica!
Pa Hadžibegić je upravo postavljen da ovo sjebe zbog svoje nestručnosti. Ne možeš toliko ni kriviti neznalicu zbog njegovog neznanja koliko onoga ko ga je tu postavio. Već uhodan sistem - ne moraš imati neke prljave rabote i teorije zavjere, samo dovedeš neznalicu na pravo mjesto i sve se samo odrađuje.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 21 jun 2023, 10:32

Samo budala ili onaj koji ima neke zle namjere je mogao skloniti Peteva , čovjeka koji je već stvorio neki okvir i počeo stvarati uspjehe i dovesti Hadžibegića. Da li su budale - čisto sumnjam. Dakle, radi se o svjesnoj NAKANI da se repka razmontira, kao što se razmnontira i država., ali bošnje slabo šta kontaju.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 21 jun 2023, 10:33

Nit je Mihajlo trebao ostati duže (nije smio niti ni izabran na onakav kabadahijski nacin) nit treba spominjati ime Vahida Halilhodzica.

Treba rasturiti bivstvovanje ovakvog saveza za svagda ili okrenuti leđa ovakvoj reprezentaciji ( u smislu medijskog mraka i praznih stadiona, čak bi bilo lijepo da to isprate i par mladih neiskvarenih reprezentativaca u smislu svog odziva reprezentaciju).
Kamo sreće da se u tako nešto svi udružimo, složimo i istrajemo jer mi uprotivnom ne možemo imati uspjeh ni prosperitet vec samo godine bola i lažnog nadanja.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2023, 10:34

Sarmica je napisao/la:
21 jun 2023, 10:29
Pa Hadžibegić je upravo postavljen da ovo sjebe zbog svoje nestručnosti. Ne možeš toliko ni kriviti neznalicu zbog njegovog neznanja koliko onoga ko ga je tu postavio. Već uhodan sistem - ne moraš imati neke prljave rabote i teorije zavjere, samo dovedeš neznalicu na pravo mjesto i sve se samo odrađuje.
Nije on samo neznalica, on je ljigavac, futavac, bez stida i srama! Vico mrzi BiH a Hadzibegic je navodno voli, a obojica nas ka.raju! Zato mi ne moze biti niko vise kriv od Faruka!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 jun 2023, 10:36

Rukfasova referenca za selektora: Bio kapiten Piksiju :rol: :bow:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 21 jun 2023, 10:38

Madal je napisao/la:
21 jun 2023, 10:34
Sarmica je napisao/la:
21 jun 2023, 10:29
Nije on samo neznalica, on je ljigavac, futavac, bez stida i srama! Vico mrzi BiH a Hadzibegic je navodno voli, a obojica nas ka.raju! Zato mi ne moze biti niko vise kriv od Faruka!
Naravno da je ljigavac i sve drugo, ali ima pozadina svega, a pozadina je ko ga je i zašto doveo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jun 2023, 10:40

Jel sad vrijeme za baklave??

Gnjido!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2023, 10:43

Sarmica je napisao/la:
21 jun 2023, 10:38
Naravno da je ljigavac i sve drugo, ali ima pozadina svega, a pozadina je ko ga je i zašto doveo.
Ne moze Vico sam postavljati.
Oni bi i volili da prodjemo da mogu rastaliti pare od EP. Samo su retadirani, zajedno sa Bošnjacima koji odlucuju u savezu (namjerno ne pisem "našim", jer ta gamad "moja" nije!) ali Faruk je pobjednik medju njima! Futavac koji od svog jarana, pardon paśe i havera Mirze ubacuje malog protiv Portugala ne bil se prodo! Mrs!

Da hoce da razje.bu sve ne bi postavljali Ivayla prvi put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 21 jun 2023, 10:52

za 30 hiljada mjesecno gubis od luxemburga kuci
pa to moze svako od nas sa foruma
Ljekar u Bih radi za 2 hiljade, ovaj senilni jugobalijander uzima 30 hiljada
ne zna ni za koje prvenstvo se igraju kvalifikacije

TheClown
Kontakt:

Post Postao/la TheClown » 21 jun 2023, 11:08

Ima jos dovoljno bodova, treba vremena da posloži kockice.

Sad idu dvije tekme protiv Lihtenštajna i opet smo u igri !

:kafa:
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."

"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 21 jun 2023, 11:10

Neće ovaj ni Lihtenštajn pobijediti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 21 jun 2023, 11:18

prečesto mu se dešavaju ovakve greškice, čovjek bukvalno zaglavio u 80-tim

Don't believe the hype.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jun 2023, 11:20

safun79 je napisao/la:
21 jun 2023, 09:30
Ja sam sinoc prije presice zaista mislio da on kao čovjek ima bar malo ljudskosti, da ce sam reci ja vise ovo necu, nije za mene , probao sam ko i svi drugi , ne ide i to je to. Ali nakon presice, vidio sam da je to lik pun ega, i veoma kontradiktoran, prgav. Ponavljajuci kao papagaj, da on preuzima odgovornost ali da sve treba analizirati...
Sinoć kad je stadion skandirao da odlazi, malo mi ga i žao bilo, baš nekako ružno bude kad bukvalno cijeli stadion skandira da ideš ali nakon presice mi je sad žao što nije i više se skandiralo, ljiga teže vrste. Najgori selektor u svakom smislu i taktičkom i ljudskom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 jun 2023, 11:59

Sve ok, ova ublehetina nikada nije ni smjela sjedati na selektorsku poziciju. Ali kakav štokholmski sindrom imaju ovi gledaoci što u posljednjih 6-7 godina uopšte idu na utakmice :? Kad je i kad ovo bilo za bojkota.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 21 jun 2023, 12:03

Vi ne razumijete u cemu je fora, lik do kraja zivota nece vise imati priliku da uzima 20.000 Eura mjesecno kao sad. Takvi tipovi ne daju sami otkaz, to se drzi ko priljepak dok ga ne iznesu iz saveza. Tu nema obraza, casti, postenja, morala, nicega. Pape je bio selektor i kasnije godinama seta po Parizu jer ga niko nece, isto je sa Farukom. Od starije generacije samo Vahid ima redovno ponude na stolu, ostali ne mogu dobiti angazman da se na glavu postave. Drugi problem je sto te likove podrzavaju sumnjivi tipovi, krimosi, prevaranti svih vrsta jer znaju da sa likovima kao sto je Faruk mogu praviti talove i imati korist. Takvi ljudi nama sjede u savezu, olos i nesoj. Treci problem je sto su ljudi kao Faruk inteligentno ograniceni, oni zive u nekom svom svijetu gdje smatraju da smo mi kao drustvo njima duzni. To je ostavstvina nekih davno proslih vremena, gdje je kafana odredjivala pravila i nacin zivota. Takozvani boemi.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 21 jun 2023, 12:06

Koliko od vas na forumu bi dalo otkaz sinoc i odreklo se 20.000 Eura mjesecno? Mozda 10%, to je znak da smo mi kao drustvo zglajzali i nema povratka. Nema empatije i morala, ljudi se prodaju za 1000 BAM

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 21 jun 2023, 12:52

retromoos je napisao/la:
21 jun 2023, 12:06
Koliko od vas na forumu bi dalo otkaz sinoc i odreklo se 20.000 Eura mjesecno? Mozda 10%, to je znak da smo mi kao drustvo zglajzali i nema povratka. Nema empatije i morala, ljudi se prodaju za 1000 BAM
Da sam bivsi fudbaler koji je igrao 20 god, poslje toga trener bio 10 razlicitih ekipa takodjer 20 god, da vjerujem u svoje kvalitete, da sam ubijedjen da znam taj posao i da cu naci drugi angazman na trzistu - dao bi otkaz.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 21 jun 2023, 12:59

A jesam li ja pogrešno čuo ili je nekom novinaru govorio „sad bih ti opsovao“ ? :lolno:

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 jun 2023, 13:00

slika
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EdinjoBos, invincible1921, jasmin10, MElloo, NerminFatic, Proximic, s4mke, Sheyi i 62 gosta.