NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
- limvolikce1945
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Pravda za Batistutu!
Čovjek je ovdje upravu i ne valjajte gluposti oko tog.
Ništa se ne brinite, dajte podršku ljudima koji znaju doći do love, a to je uprava, i imajte malo strpljenja.
Ovaj Fudin licemjerni dolazak nije odraz njegovog ličnog osjećaja, nego ga je na to prisilio sud i momci iz pravnog tima... Tako da.... samo podrška za upravu!!
Ništa se ne brinite, dajte podršku ljudima koji znaju doći do love, a to je uprava, i imajte malo strpljenja.
Ovaj Fudin licemjerni dolazak nije odraz njegovog ličnog osjećaja, nego ga je na to prisilio sud i momci iz pravnog tima... Tako da.... samo podrška za upravu!!
Kakav sud bolan?Da si čekao sud bio bi još u DLC.I da je sud presudio u našu korist razvlačilo bi ti se i pitanje je kad bi i kako bi naplatio.Nebi Fudo išao u zatvor pa da se prepao, uplatio bi grad i to je to,kad kako to je pravo pitanje.Ovdje se radi samo o jednoj stvari, a to je da je vidio da mu ne odgovara da ima zategnute odnose sa Čelikom, jer više nije brojka od 100 ljudi na tribini nego se broji u hiljadama, građani iz dana u dan sve više vjeruju u Čelik i brojka raste, a posebno kad vidiš da su pola stadiona njegovi glasači i dobio je najvećeg protivnika u gradu, nije ga mogla ni jedna stranka srušiti ali srušio bi ga Čelik.limvolikce1945 je napisao/la: ↑21 jun 2023, 00:10Pravda za Batistutu!
Ovako je izgladio odnose i ponovo nema protivnika što nas ne interesuje jer mi trebamo imati ko god dođe sutra na čelo grada idealne odnose sa gradom, jer mi smo izvadili klub iz ralja politike i ko god dođe nama svejedno.
Uprava radi idealan posao, mudro polako laganini diplomatski, uđe na jedno izađe na drugo uho, ali zato pokupi novce i otvara vrata bržem i lakšem napretku kluba, a Fuda puna Zenica, kad ih se sjetim u GV gori su bili od njega.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Qurac bi se Fudo ovako ponašao da je kojim slučajem dobio spor na sudu i qurac bi mi išta od ovog dobili da pravni tim nije zasukao rukave i odradio divovski posao. Olako se to zaboravlja, a to je zapravo bila prekretnica.
On je prefrgani magarac i dva puta je do sada pred izbore bio kao podrška, dan poslije nas nazivao pogrdnim imenima. I tada je bio veliki broj ljudi, pa sjetite se protesta. I ne radi se ovdje o tome "kad bi sudski dobili lovu" i slično, radi se o činjenici da bi Fudo izgubio na sudu od nas, a to mu je ogromni politički minus, pa je onda išao ljigavo, kako jedino i zna (ali boli nas k., sad je u našu korist) ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se, a sudski spor riješen kompromisom, a time slučaj zatvoren.
On je prefrgani magarac i dva puta je do sada pred izbore bio kao podrška, dan poslije nas nazivao pogrdnim imenima. I tada je bio veliki broj ljudi, pa sjetite se protesta. I ne radi se ovdje o tome "kad bi sudski dobili lovu" i slično, radi se o činjenici da bi Fudo izgubio na sudu od nas, a to mu je ogromni politički minus, pa je onda išao ljigavo, kako jedino i zna (ali boli nas k., sad je u našu korist) ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se, a sudski spor riješen kompromisom, a time slučaj zatvoren.
- Marsal
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 21 jun 2023, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bravo uprava, bravo navijači (neću namjerno da kažem samo Zeničani jer nema odakle nema redovnih na tribinama)
Najzdravija nogometna priča u regionu se zahuktava.

Najzdravija nogometna priča u regionu se zahuktava.
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 21 jun 2023, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Marsal
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 21 jun 2023, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
To je to. A uprava kako je tu dosla tako isto moze i da ode ako to čelikovi članovi ili "vlasnici" žele
Za sada imaju dosta kredita za sve urađeno ali to ne znači da su sasvim nedodirljivi na tim pozicijama na kojim su trenutno. Vidjeti ćemo rad sada kada sve postaje ozbiljnije 

Jest. I to najmanje ima veze sa postupkom na Općinskom/Kantonalnom sudu. Ali ovo je zadnje mjesto na svijetu gdje će se pisati o tom kako i zašto se ova bitka dobila.
To bi li se žalba usvojila na drugom stepenu, odnosno zašto je pala na prvom, ti ne znaš, kao što očito ne znaš ni razloge zbog kojih je veći dio žalbe pisao neko drugi.
Naravno da jest.
Demantuješ sam sebe:
Da sumiramo:
Ne znaš zašto je čovjek pisao žalbu niti kakav bi ishod bio da je nije pisao jer jednostavno nisi upućen niti imaš dovoljno pravnog znanja, ali tvrdiš da bi klub popušio da je on nije pisao.
Ne znaš ni komunikaciju koju je imao s klubom, ali imaš potrebu skriven iza nicka prozivati ljude da mu se nije javilo za "nagodbu".
Na kraju tvrdiš da čovjek ne želi da se eksponira ali ipak ti želiš da on "dobije zaslugu" iako ne znaš kakav dogovor čovjek ima s klubom po pitanju diskrecije.
Opet:
I da... pravni tim je odradio lavovski i najbitniji posao da klub dobije ono što mu pripada.Przunjer je napisao/la: ↑06 jun 2023, 21:48Ova tama na forumu je nekada bila mjesto odakle su kretale brojne inicijavite (ne ideje i želje): priča o statutu, NGG, koncerti, turniri, okupljanja i sl., a danas je postala kancerogeno mjesto koje većini služi za:
- širenje i komentarisanje poluinformacija,
- dopunjavanje spiska želja ili
- ispoljavanje ličnih frustracija
Čovjek o kojem pišeš je također besplatno dao značajan doprinos i hvala mu na tome.
A sad dosta s poluinformacijama na tu temu.
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".
- Marsal
- Kontakt:
Dok si me citirao ja sam prepravio svoje postove. Završio sam na ovu temu. Poštujem sve što si napisao i ne slažem se sa dosta toga ali evo povlačim se iz poštovanja prema mnogima koji čine sve što mogu i imaju najbolje namjere. Svako dobro i srdačan pozdrav.
- limvolikce1945
- Kontakt:
...samo da dodam za kraj: čovjek o kojem govorite je isto tako dio pravnog tima!!! Svako ko radi za dobrobit kluba je dio istog tima, i ne vidim uopće potrebu da se tu nešto sporimo.
... Sad se možemo vratiti na priču o pojačanjima...
... Sad se možemo vratiti na priču o pojačanjima...
Ostali iz 1.FL se već uveliko pojačavaju.Mislim da ne treba da se potcjeni ova liga ovde nece biti kanti za nabijanje.Početkom jula ćemo saznati protivnike i klub bi trebao da se oglasi o statusu Arežine, mada meni više nebi igrao ako je samo otišao, jer u ovog se igrača nažalost ne možeš osloniti.
Sto se tice konkurencije, za sad su Banovici najozbiljniji. Zadrzali su skoro cijelu ekipu iz prosle sezone i rade na pojacanjima. Stupcanica jeste najaktivnija i najzvucnija imena dovode, ali i najbolji igraci su napustili taj klub. Vijesti iz ostalih klubova jos nema.
Sto se nas tice, dobra nam je prednost sto imamo uigranu ekipu, ekipu na okupu evo vec 2 godine. Ukoliko svi ostanu koje planiramo ostaviti i 3, 4 pojacanja, sigurno ekipa za top 4.
Sloboda trenutno u najgorem polozaju. Samo 4, 5 igraca je tu i bez obzira na sisoja, moraju praviti cijelu ekipu, a do prvenstva je ostalo mjesec i po' dana.
Prema trenutnom stanju u i oko klubova, vidim nas, Slobodu, Stupcanicu i Buducnost u borbi za vrh tabele
Sto se nas tice, dobra nam je prednost sto imamo uigranu ekipu, ekipu na okupu evo vec 2 godine. Ukoliko svi ostanu koje planiramo ostaviti i 3, 4 pojacanja, sigurno ekipa za top 4.
Sloboda trenutno u najgorem polozaju. Samo 4, 5 igraca je tu i bez obzira na sisoja, moraju praviti cijelu ekipu, a do prvenstva je ostalo mjesec i po' dana.
Prema trenutnom stanju u i oko klubova, vidim nas, Slobodu, Stupcanicu i Buducnost u borbi za vrh tabele

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Daj Kurbegoviću budi realan kakav Vršajević i Jusić.Mi gledamo kako Isakoviću lagano naći zamjenu da se čovjek odmori koji je igrao na većem nivou nego ta dvojica a ti nama hoćeš ljude koji su za penzije uvaliti.Vršajević ti ništa nije pokazao u Sarajevu niti je igrao, Jusić hajde inekako u Slobodi al brate nemoj pocjenjivat 1.FL.
Trebali bi vidjeti i stoperski duo Nalic-Bradaric?
De Kurbegovicu, dodji sebi.
De Kurbegovicu, dodji sebi.
Kurbegoviču te nabrojane na mater svoju vodi!!! Sad kad je klub koliko toliko isplivao,kad smo trpili i istrpili ovu našu djecu,kad su djeca sačuvala zajedno sa svima nama ime,opstanak i čast kluba da od ovakve mlade i dobre naše djece igraju mi oronuli starci i rutonje za Čelik!!! Horič može proči al ostali ni u snu! Bolji je Arežina od sve te ostale gamadi! Ne znam više hočel se objaviti za taj odblokirani račun ili još treba sačekat do početka prvenstva!
::::SAMO ČELIK::::
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Nama treba zamjena Durmi, stoper poput Horica jer Isakovic je poceo radit ne mozes na njega vise ozbiljno racunati, ali moze biti u rotaciji. Veznjak nakon odlaska Arezine sigurno nam treba, kao i jedan krilni i centralni napadac. Ja bih doveo Horica i Vrsajevica i plus jos dvojicu mladjih i to je to
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Dino reciklira forumska nagadjanja. Za mene bi bila glupost dovoditi igrace od 37 godina pod bilo kakvim uslovima. Horic i nekako na dvije godine i to je to. Ostale pozicije koje je Robert pomenuo treba popuniti igracima do 25-6 godina. Ne pravimo gerontoloski centar od kluba. Ti momci bi bili bolji kao treneri ukoliko imaju zelju za skolovanjem. Nek to odradjuju i nek rade praksu kod nas i uce zanat. Nama je slijedecu godinu najbitnije poplacati ostatak dugovanja i zadrzati klub u FL uz uigravanje tima. Ako se sta fino napravi u ligi i kupu, napravi se, ako ne taman i to.
Samo Horic bi bio pojacanje, ostali u rangu Karica ove sezone, nula bodova.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.