Faruk Hadžibegić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sarmica
Kontakt:

Re: Faruk Hadžibegić

Post Postao/la Sarmica » 21 jun 2023, 08:36

Nismo imali bezobraznijeg trenera od ovog uhljupa. Kakav bezobrazluk, ali ovakav ljigavac je trebao onima koji rastaču repku kao što rastaču i državu. Ništa nije slučajno. Kao što je primijetio i Topić koji kaže da mu nije jasno zašto je zamjenjen Petev koji je napravio rezulutat i stvario okosnicu ekipe sa ovim klaunom.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 21 jun 2023, 08:38

JonSnow je napisao/la:
21 jun 2023, 08:36
denza je napisao/la:
21 jun 2023, 08:34
Ko fol uzet ce odgovornost, a stalno trazi krivce "mi smo imali najtezi raspored na pocetku," "mi nemamo igraca osim Dzeke koji igraju 90 min" "mi smo promasili ipak puno sansi" "nama je problem ritma" ...Majstore svaka repka ima problema, ovo je tim s kojim je Petev vec uspio, mozda cak i jaci tim nego kad je Petev bio tu.
Ne možda, nego sigurno.
Imaš bolje bekove i veću širinu u veznom redu, a neki igrači su sad u daleko boljoj formi nego pod Petevom (Demirović, Krunić, Prcić).
Prcić zadnju polusezonu konstantno na klupi, moguće da si mislio na nekog drugog.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2023, 09:00

Ima li ova ubleha obraza da sam podnese ostavku.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Orden43
Kontakt:

Post Postao/la Orden43 » 21 jun 2023, 09:14

Hadzibegicu je uspjeh stvoriti sansu protiv Luksemburga
Crni Cerak 🐦‍⬛

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 21 jun 2023, 09:25

Kad imenujes selektora, za cilj je da iz ekipe izvuce maksimum i pokusa je napraviti boljom. Ne treba se lagati, mi smo osrednja evropska reprezentacija, i sa dobrim selektorom i organizacijom mozemo biti nezgodna i jaka osrednja repka koja bi trebala biti redovan ucesnik evropskih prvenstava (govorim o prosirenom formatu). Faruk Hadzibegic je od reprezentacije koja se plasirala u A diviziju Lige nacija uspio u roku od 3 mjeseca napraviti AMATERSKOM REPREZENTACIJOM!
To su fakti, to su cinjenice!
Uspio je pokloniti snove Slovackoj i Luksemburgu da sanjaju plasman na Euro, ni krivi ni duzni.

Ona pobjeda protiv Islanda je cisti plod ostavstine Peteva, na svjezinu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jun 2023, 09:26

Dovoljno se vratiti na prvih nekoliko strana teme gdje je sve receno o cirkusantu i neznalici.
Gori trener od njega ne postoji a niti ljigaviji čovjek.
Ubleho odlazi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 21 jun 2023, 09:30

Ja sam sinoc prije presice zaista mislio da on kao čovjek ima bar malo ljudskosti, da ce sam reci ja vise ovo necu, nije za mene , probao sam ko i svi drugi , ne ide i to je to. Ali nakon presice, vidio sam da je to lik pun ega, i veoma kontradiktoran, prgav. Ponavljajuci kao papagaj, da on preuzima odgovornost ali da sve treba analizirati...
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 21 jun 2023, 09:33

Sada je vrijeme da se mijenja trener i odmah postavi novi. Da mu se da šansa da upozna i uigra ekipu za taj baraž.
Ovaj više nema apsolutno ništa da ponudi. Nije nikada ni imao, ali sada je to činjenica i zašto gubiti vrijeme.
Nego, biće interesantno vidjeti da li će nekako uspjeti naći još goreg. Do sada nam je jasno da je sve moguće :D
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 21 jun 2023, 09:41

safun79 je napisao/la:
21 jun 2023, 09:30
Ja sam sinoc prije presice zaista mislio da on kao čovjek ima bar malo ljudskosti, da ce sam reci ja vise ovo necu, nije za mene , probao sam ko i svi drugi , ne ide i to je to. Ali nakon presice, vidio sam da je to lik pun ega, i veoma kontradiktoran, prgav. Ponavljajuci kao papagaj, da on preuzima odgovornost ali da sve treba analizirati...
Kao on preuzima odgovornost, nije prošla ni minuta govori da su igrači spori i loši ko varburg🤣, znaci ipak nisam ja kriv nego oni. Ako preuzimaš odgovornost onda se ne upire u druge prstom..jako los i sebičan čovjek, Petev nikad nije dao na igrače pa i kad su zaslužili, to je odlika velikih i malih, a rukfas pokazao se jako malim čovjekom, a na prvi pogled odijelo sređen gospodin..

ZkaoZenica
Kontakt:

Post Postao/la ZkaoZenica » 21 jun 2023, 09:43

safun79 je napisao/la:
21 jun 2023, 09:30
Kao on preuzima odgovornost, nije prošla ni minuta govori da su igrači spori i loši ko varburg🤣, znaci ipak nisam ja kriv nego oni. Ako preuzimaš odgovornost onda se ne upire u druge prstom..jako los i sebičan čovjek, Petev nikad nije dao na igrače pa i kad su zaslužili, to je odlika velikih i malih, a rukfas pokazao se jako malim čovjekom, a na prvi pogled odijelo sređen gospodin..treba kod Senada na Face da ga izrešeta ko Bahmut.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jun 2023, 09:53

Eh eto vi bi bolje sklopili. Napišite mu analizu, možda vas zovne za pripremu iduće utakmice.

:lol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 21 jun 2023, 09:58

Saurman je napisao/la:
21 jun 2023, 09:00
Očigledno ne.
Dementno ali bahato buncanje kao "odgovor" na pitanja sinoć mi je izazivalo transfer blama.

Nadam se da će novinari ova muda pokazati prema Vici, Misketu i ostalim koje treba pozvati na odgovornost i koji trebaju podnijeti ostavke.

Džeko, Pjanić i ostali 'veterani' bezmudi bi šutili da dovedu Tegeltiju na čelo saveza a Vranješa ko selektora... Kakvi lideri generacije takvi i uspjesi...

Luliću, Ibiševiću, Medunjaninu, Begoviću, sve vam je oprošteno
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 jun 2023, 10:11

Saurman je napisao/la:
21 jun 2023, 09:00
Nema, ovo je neki polučovjek, divljina, wolverine.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 jun 2023, 10:13

Faruk zvani "mi smo od Pukija napravili bauk"

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 jun 2023, 10:17

Nadam se da ce novinari kontaktirati ove sto su izabrali Rukfasa, pogotovo ovaj ovdje mahalski lobi. Da vidimo sta oni imaju da kazu, sjeme im se zatrlo.
1921

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 21 jun 2023, 10:19

Bošnjačka lopovska komponenta je ovo aminovala.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 21 jun 2023, 10:23

Vico i Misimovic su po mom isto tako krivi, i vise od Hadzibegica. Odakle Vici za pravo da zaposljava nekog anonimusa iz Srbije, Marka Milicica da obavlja funkciju savjetnika. Eno ga i sinoc pored Zeljkovica na tribini. Kakve veze on ima sa BiH i opcenito sa fudbalom, kakve su mu reference. Zeljkovic se ponasa kao da je ovo njegova privatna organizacija, od reprezentacije, pa pogotovo do nase lige, izmislja pravila kako njemu pasu. Ma katastrofa.

Sarmica
Kontakt:

Post Postao/la Sarmica » 21 jun 2023, 10:25

hz1987 je napisao/la:
21 jun 2023, 09:25
Kad imenujes selektora, za cilj je da iz ekipe izvuce maksimum i pokusa je napraviti boljom. Ne treba se lagati, mi smo osrednja evropska reprezentacija, i sa dobrim selektorom i organizacijom mozemo biti nezgodna i jaka osrednja repka koja bi trebala biti redovan ucesnik evropskih prvenstava (govorim o prosirenom formatu). Faruk Hadzibegic je od reprezentacije koja se plasirala u A diviziju Lige nacija uspio u roku od 3 mjeseca napraviti AMATERSKOM REPREZENTACIJOM!
To su fakti, to su cinjenice!
Uspio je pokloniti snove Slovackoj i Luksemburgu da sanjaju plasman na Euro, ni krivi ni duzni.

Ona pobjeda protiv Islanda je cisti plod ostavstine Peteva, na svjezinu.
:thumbup:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2023, 10:26

Hansestadt je napisao/la:
21 jun 2023, 10:23
Vico i Misimovic su po mom isto tako krivi, i vise od Hadzibegica. Odakle Vici za pravo da zaposljava nekog anonimusa iz Srbije, Marka Milicica da obavlja funkciju savjetnika. Eno ga i sinoc pored Zeljkovica na tribini. Kakve veze on ima sa BiH i opcenito sa fudbalom, kakve su mu reference. Zeljkovic se ponasa kao da je ovo njegova privatna organizacija, od reprezentacije, pa pogotovo do nase lige, izmislja pravila kako njemu pasu. Ma katastrofa.
Ne moze niko biti vise kriv od Hadzibegica!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bhfanatic14, CAZIN, denza, Google Adsense [Bot], guillermo, Mow, Proximic, StevieG8 i 63 gosta.