Ibrahim Sehic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zaslužuje li Ibrahim Šehić biti prvi golman reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 17 dec 2021, 15:37.

Da
7
78%
Ne
2
22%

Ukupno glasova: 9

Zvornicka
Kontakt:

Re: Ibrahim Sehic

Post Postao/la Zvornicka » 21 jun 2023, 00:32

Spahic98 je napisao/la:
20 jun 2023, 22:37
Vladan Kovacevic je za Sehica , Gianluigi Buffon.
I Jan Oblak je za Sehica Buffon. Samo ne vidim zasto bi trebali spominjati golmane drugih reprezentacija?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2023, 00:33

Apsolutno se slažem da je sve lošiji i lošiji i da je sve češće direktan krivac za golove, tako da je vrijeme da neko drugi dobije šansu.

Ali željeti mu smrt i tako ga brutalno vrijeđati? Ne znam drugovi, ali probajte taj bijes izbaciti negdje drugo, pojebite nešto, vrištite u jastuk, olakšajte sebi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jun 2023, 00:34

Šehić je **** i od golmana i od lika, obična seljačina koja misli kao što neko napisa da je Bogom dan. Davno se ovdje, davno naglašavalo da je ispodprosječan, u najboljem slučaju prosječan golman limitiranih sposobnosti koje zahtjeva profesionalni fudbal od golmana (izlazak sa linije u pravom trenutku na visoke lopte u svom šesnaestercu, bez budalasanja i sl.). Zato će mu Mersin, Inshallahsport i sezona u Karabagu ostat vrhunci karijere.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 jun 2023, 00:36

Ja zaista ne znam sta je njegov problem. Trema? Strah? Nema dobru komunikaciju sa stoperima? Nesto deseto? Nema sanse da je ovakav u svom klubu, davno bi ga nogom nabili.
1921

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 21 jun 2023, 00:41

Virtu4l je napisao/la:
21 jun 2023, 00:33
Apsolutno se slažem da je sve lošiji i lošiji i da je sve češće direktan krivac za golove, tako da je vrijeme da neko drugi dobije šansu.

Ali željeti mu smrt i tako ga brutalno vrijeđati? Ne znam drugovi, ali probajte taj bijes izbaciti negdje drugo, pojebite nešto, vrištite u jastuk, olakšajte sebi.
Dobro, tu si u pravu što jest' jest', al' frustrirani smo noćas žestoko :D Ni **** ne možeš vala ovakav :D

A može biti ovakav u svom klubu, jer je turska tanak nivo, Konya pogotovo. Tamo možeš proći još na fazon "joj dobra odbrana". Opet kažem, činjenica da mu je karijera: Mersin, Erzurum, Qarabag, Konya govori sve.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 21 jun 2023, 00:46

Virtu4l je napisao/la:
21 jun 2023, 00:24
zaostrog je napisao/la:
21 jun 2023, 00:19
Željezničar je ubjedljivo najveći klub za koji je pašče branilo.
zaostrog je napisao/la:
20 jun 2023, 22:48
Umri Ibrahime.
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
21 jun 2023, 00:23
Balvan, ološ, ker
Odakle toliko mržnje u nekolicini vas, baš me zanima. Šta se dogodi pa tako zglajzate.
Kompleksi od 96te pa na ovamo izbaciti Berberovica i Cimirota. Iz BiH samo su igraci iz Zelje pravili kakve takve karijere da si ih "morao" zvati. A uz to navijati za njih.

Evo na zor mora se golman iz Rakowa pozvati, kojem je sljedeci transfer u Crvenu Zvezdu. Ovako je u vakat Hebibovic bio bolji od Visce jer ovaj drugi je najbolji igrac Turske lige. A da, sad to nije jadna liga jer treba zvati Mujakica i Djokanovica koji "igraju" tamo.
Sehic kakav takav ima utakmica lige sampiona koliko Vladan branjenih u karijeri.
Pitanje je koliko Vladan zeli da brani za BiH.
Trenutno zbog "sukoba" u savezu sa Begom i Vladanom, on nas najbolji golman. Bega je radio pet puta vece gluposti, ali se nikad nije ovoliko vrijedjao.

Veceras je probao ispraviti situaciju, svakako bi onaj izasao jedan na jedan i dao gol ako ne bi odbranio on. Pogrijesio jeste, ali gol bi nam zabili 90%. A prije toga je izvadio jedan na jedan isto.

Sehic je u veoma losoj formi menj licno ide na zivce. Vakat je da se promjenj ali stvarno ne vidim ko bi ga to mogao zamjeniti a da ima nase papire?
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 21 jun 2023, 00:56, ukupno mijenjano 3 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2023, 00:49

zaostrog je napisao/la:
21 jun 2023, 00:41
Opet kažem, činjenica da mu je karijera: Mersin, Erzurum, Qarabag, Konya govori sve.
Apsolutno nevažno. Prvo, imamo li golmana sa boljom karijerom? Nemamo. Ponuda je uvijek imao, on se odlučio da ide tamo gdje će namlatiti para i biti nezamjenjiv.

Drugo, sa Qarabagom je igrao ligu šampiona, statistički bio među najboljim golmanima u Evropi.

Selektori su ga uvijek ostavljali na golu jer nisu htjeli rizikovati sa novim golmanom i bili su u pravu, do ovih kvalifikacija u kojima je katastrofalan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 21 jun 2023, 00:52

Virtu4l je napisao/la:
21 jun 2023, 00:49
zaostrog je napisao/la:
Opet kažem, činjenica da mu je karijera: Mersin, Erzurum, Qarabag, Konya govori sve.
Apsolutno nevažno. Prvo, imamo li golmana sa boljom karijerom? Nemamo. Ponuda je uvijek imao, on se odlučio da ide tamo gdje će namlatiti para i biti nezamjenjiv.

Drugo, sa Qarabagom je igrao ligu šampiona, statistički bio među najboljim golmanima u Evropi.

Selektori su ga uvijek ostavljali na golu jer nisu htjeli rizikovati sa novim golmanom i bili su u pravu, do ovih kvalifikacija u kojima je katastrofalan.
I nakon sezone kad je statistički bio među boljim golmanima u Evropi (što, usput, nije tačno, već je imao najviše odbrana u Ligi prvaka, a što je savršeno logično, jer je branio u najlošijoj ekipi, koja je dozvoljavala najveći broj šuteva prema golu), on glupan ode u Zumzurum nekakav, za koji većina nas nije čula. U tom momentu ga je, zbog neambicioznosti, trebalo otjerati. Isto kao što je i Begovića trebalo otjerati kad je s 28 godina pristao biti rezerva u Chelseaju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 21 jun 2023, 01:00

Virtu4l je napisao/la:
21 jun 2023, 00:49
zaostrog je napisao/la:

Ma tu i tamo što se tiče tog za "boljeg". Moglo se sve ove godine lobirati i izvući nešto. Čak i bez toga, Begović je liferovan. Realno, taman da samo trenira u Engleskoj, bolji je od Šehića. Ali eto, osjetljiva tema. Drugo, da je neko primijetio prije par godina problem Šehića, Kovačević bi odavno bio tu. Na stranu što sad znamo kakav je i što to poništava sve, ali direktno je propao zbog Šehića. Opet kažem, možda bi najvažnija reakcija bila da je neko iskazao potrebu, pa da se lobiralo i ganjalo po Evropi. Nađu nekom crncu iz Ajaxa da mu je majka iz BiH, sumnjam da se nije mogao iskopati golman.

A bio je tanak i ranije, vjeruj mi. Prošli kvalifikacioni ciklus, ako ništa drugo, sjećamo se Kazahstana. A nije samo Kazahstan, i taj ciklus je unosio nemir svojim akrobacijama.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 21 jun 2023, 02:01

Nadam se da će neko napraviti kompilaciju njegovih pacerskih golova za koje je direktno ili indirektno kriv. Ima puno materijala.
41:34

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2023, 02:04

Usro prvi gol, morao je sugerisati sta se desava, skino zicer na 1-0, usro drugi gol mada ruku na srce bila bi velika prilika za njih, ovako je samo primio gol i uz to jos i levat ispao, umjesto mozda samo da primi gol. S loptom uzasan, nesiguran, ispucavanja ocajna - imam osjecaj ili je nabije Dzeki u kakvoj god je on situaciji ili je nabije napamet, trece nema.
Boljeg nemamo.

Vladan je Srbin koji zeli igrati za Srbiju i ne znam sto se on dovodi u kontekst nase reprezentacije!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 21 jun 2023, 02:09

Do neke 2019-20 je bio možda naš ponajbolji pojedinac i hvaljen od svakog, omiljen medju navijačima. Nažalost godine i limiti su izašli na vidjelo
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 21 jun 2023, 02:10

Kad se prica o golmanima, nema potrebe da se spominje Asmir Begovic kao neka opcija. Prime Asmir je najbolji golman u historiji reprezentacije, ali on je svoje zavrsio kad je svjesno odlucio da bude rezerva. Godinama je rezerva, i isprofilisao se kao #2. Rezervni golman imaju bitne uloge u svim timovima, ali su samo rezervni golmani. Asmir da stane na go busili bi ga ko djevrek. Sehic se potpuno pogubio i treba traziti boljeg, ali ja ne znam ko bi to mogao biti.
1921

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 21 jun 2023, 02:23

A ko bi nama udovoljio...ne valja Sehic, ako Vasilj bude branio, svi ce govoriti kako je to Vicino maslo. Ako Piric bude branio, onda je Husarin pulen...stvarno ne znam vise
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 jun 2023, 02:26

Vala kako god okreneš, s golmanima smo tanki k'o bašlija.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 21 jun 2023, 02:31

Meni je najfascinantnije kako lik ne zna primiti loptu, a ne zna je ni nabiti iz prve. Imam osjećaj da bi je promašio kad bi probao živu loptu nabiti iz prve.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 21 jun 2023, 02:32

TonySosa je napisao/la:
21 jun 2023, 02:31
Meni je najfascinantnije kako lik ne zna primiti loptu, a ne zna je ni nabiti iz prve. Imam osjećaj da bi je promašio kad bi probao živu loptu nabiti iz prve.
Redovno umjesto igranja na prvu on primi loptu i dovede sebe u jos tezu situaciju od prvobitne i onda uputi uzasan pas/centarsut, kojeg je valjda mogao i iz prve uputiti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 21 jun 2023, 05:52

Gubit cemo sve dok nam ovaj Grinch bude prvi golman
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2023, 06:10

Amatercina zesca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 21 jun 2023, 06:41

Taraba
ISTINA ZA VEDRANA!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Cwirek, hurem, Mostarska, napapijri1987, riki46, sagitarius, zeljooo13, Zglavkar i 54 gosta.