Samo ne u Tursku. To bi mu bio kiks karijere.zaostrog je napisao/la: ↑17 jun 2023, 22:56Očigledno je da je momak jači nivo od NK Osijek. Ne bi trebao imati problema da ide dalje, na puno ozbiljniji nivo. Priča se o Bešiktašu, Feneru, mada ja nisam siguran da bi mu to bila najbolja odluka. Ali eto, ok.
I bezveze se potencira ta priča za hrvatsku reprezentaciju. Evo ko hoće i u šta god hoće, da će za 2 godine biti na nivou da će svako priznati da bi bio dio hrvatske reprezentacije. Ne kažem za prvu postavu, ali među 5 stopera bi se gurao čim pređe u jači klub.
Adrian Leon Barišić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Adrian Leon Barišić
1921
Mamić je i luđak i genijalac.
Lik izmišlja **** igrače.
Nevjerovatno šta dobra omladinska škola radi, kad je se trpa parama. Naravno pomaže i članstvo u EU, zbog kojeg ti je puno lakše utopit igrača nekom.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ma meni je Leon bio stvarno odlican, nevjerovatno koliko odskace od Sanicanina npr.
Jedina mrlja na ovu partiju je reakcija kod prvog gola gdje je mozda mogao napraviti ofsajd zamku, da je bio brzi ostao bi Bernardo u ofsajdu al jbg.
Gledao sam Lux dns i trebali bi s ovakvom partijom iz prvog pol da dobijemo, moramo jer inace gotove kvale
Jedina mrlja na ovu partiju je reakcija kod prvog gola gdje je mozda mogao napraviti ofsajd zamku, da je bio brzi ostao bi Bernardo u ofsajdu al jbg.
Gledao sam Lux dns i trebali bi s ovakvom partijom iz prvog pol da dobijemo, moramo jer inace gotove kvale

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne previše bitno. Počeo je Dinamo prodavati igrače i prije nego je Hrv ušla u EU, kao što bi nastavio i da Hrvatska još nije u EU.
Čestitke na debiju, ALB je budućnost naše reprezentacije.
- JohnCleese
- Kontakt:
Dobar igrač, ali nedovoljno pronicljiv čim je izabrano BiH reprezentaciju pored Hr ili pored nijedne reprezentacije.
Valjda ovom greškom neće sebi nauditi profesionalnoj karijeri.
Sretno.
Sretno.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
- Kontakt:
Emocije nakon debija su pomiješane. Ponosan sam što sam debitovao za svoju državu i to je poseban osjećaj. Još debi pred 80.000 ljudi, ali je pomiješano s tugom jer mislim da smo zaslužili više. Ovo je mlada ekipa. Protiv Luksemburga je sve osim tri boda neuspjeh. Moramo se tako postaviti i to je najbitnija utakmica, moramo se regenerirati i spremiti te ostvariti pobjedu.

1921
Ima još nekoliko veoma talentovanih hrvatskih igrača koje bi trebali kaparisati na ovakav način. Onaj mali Sučić iz Zrinjskog se ne smije izgubiti.JohnCleese je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:33Dobar igrač, ali nedovoljno pronicljiv čim je izabrano BiH reprezentaciju pored Hr ili pored nijedne reprezentacije.
Sretno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Leon jako dobro odigrao i zaslužuje mjesto u prvih 11. Iz sastava treba izbaciti Saničanina koji je imao par kikseva večeras uključujući i ofsajd pozicije koje je kvario svojim lošim postavljanjem. Zamjena u Partizanu i standarni reprezentativac ne ide.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- ASD
- Kontakt:
Treba ozbiljno pratiti HNL. Liga je strašno skočila zadnjih godina.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:50Ima još nekoliko veoma talentovanih hrvatskih igrača koje bi trebali kaparisati na ovakav način. Onaj mali Sučić iz Zrinjskog se ne smije izgubiti.JohnCleese je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:33Dobar igrač, ali nedovoljno pronicljiv čim je izabrano BiH reprezentaciju pored Hr ili pored nijedne reprezentacije.
Sretno.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Oke partija, ali nekako su sva trojica nazad bila klimava.
Naravno prvi put igraju zajedno, ali mora se što prije uigrati trojka i ne mijenjati duži period.
Portugalci su u petercu imali puno prostora da prime loptu, ošutaju neometano itd.
Naravno prvi put igraju zajedno, ali mora se što prije uigrati trojka i ne mijenjati duži period.
Portugalci su u petercu imali puno prostora da prime loptu, ošutaju neometano itd.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnCleese
- Kontakt:
Ima i to su momci koji su imali dodira sa nasim mlađim reprezentacija ili našom ligom.ASD je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:37Treba ozbiljno pratiti HNL. Liga je strašno skočila zadnjih godina.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:50Ima još nekoliko veoma talentovanih hrvatskih igrača koje bi trebali kaparisati na ovakav način. Onaj mali Sučić iz Zrinjskog se ne smije izgubiti.JohnCleese je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:33Dobar igrač, ali nedovoljno pronicljiv čim je izabrano BiH reprezentaciju pored Hr ili pored nijedne reprezentacije.
Sretno.
Da dovedemo igrača iz HNLa koji se tamo izgradio i etablirao, a mi mu sad pronađemo neku bh vezu preko bakinog porijekla moramo imati perfektog iluzionistu za pregovarača, inače cemo dobiti slabiju verziju Cipetica.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Barisic je igrao po meni solidno. Narocito za prvi nastup. Dok bude jos malo osjetio atmosferu i povezao se sa igracima, mogao bi biti jos bolji. Meni je i sinoc vec bio solidan. Imao je npr nekih situacija kao ono kada je jednom povukao naprijed i dodao prejaku loptu za Dzeku. Nema taj osjecaj od koga sta moze ocekivati jer je kratko tu. Nije znao npr da Dzeko ne trci nego da mu moras dodati u noge ili nista od akcije.
Ali sve ce se to vremenom popraviti. Ako nista, i da bude igrac sa klupe koji ce ulaziti povremeno, mozemo se uzdati da ce pristojnu partiju napraviti.
Ali sve ce se to vremenom popraviti. Ako nista, i da bude igrac sa klupe koji ce ulaziti povremeno, mozemo se uzdati da ce pristojnu partiju napraviti.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Drago mi je da smo ga kaparisali ali realno nije sinoć odigrao ništa posebno.
Ali za prvu utakmicu sasvim ok.
Mlad je, igra dobro za Osijek, ima dobru agenciju i mislim da je transfer u Lige 5 neminovnost. Nadam se u Bundesligu jer vidim da mu je to želja. Ima dosta prostora za napredovanje i samo mu poželjeti da zahvaljujući dobrim igrama bude budućnost našeg tima.
Ali za prvu utakmicu sasvim ok.
Mlad je, igra dobro za Osijek, ima dobru agenciju i mislim da je transfer u Lige 5 neminovnost. Nadam se u Bundesligu jer vidim da mu je to želja. Ima dosta prostora za napredovanje i samo mu poželjeti da zahvaljujući dobrim igrama bude budućnost našeg tima.
- Felixians4
- Kontakt:
Medijskim praćenjem i hajpovanjem preko podcast, Twittera i slično. Suđenje, infrastruktura, transparentnost, financije, liga raste, no čisto kvalitativno osim Dinama to nije bolje nego primjerice 2009. 2013. ili 2017. U bliskoj budućnosti trebalo bi biti, posebno Hajduk i Osijek se nameću, a uvijek postojana Rijeka sa posebnim izričajem Kvarnerskog mentalnog sklopa pod Miškovićem čvrst je snagaASD je napisao/la: ↑18 jun 2023, 00:37Treba ozbiljno pratiti HNL. Liga je strašno skočila zadnjih godina.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:50Ima još nekoliko veoma talentovanih hrvatskih igrača koje bi trebali kaparisati na ovakav način. Onaj mali Sučić iz Zrinjskog se ne smije izgubiti.JohnCleese je napisao/la: ↑17 jun 2023, 23:33Dobar igrač, ali nedovoljno pronicljiv čim je izabrano BiH reprezentaciju pored Hr ili pored nijedne reprezentacije.
Sretno.
HNL **** samo posjeta. Osim Hajduka i Dinama sve ostalo je srednja žalost, čak i Rijeka i Osijek. Što realno nije ni čudo kad je ostatak lige mahom sastavljen od malih mjesta, zagrebačkih gradskih i prigradskih naselja.Felixians4 je napisao/la: ↑18 jun 2023, 12:14Medijskim praćenjem i hajpovanjem preko podcast, Twittera i slično. Suđenje, infrastruktura, transparentnost, financije, liga raste, no čisto kvalitativno osim Dinama to nije bolje nego primjerice 2009. 2013. ili 2017. U bliskoj budućnosti trebalo bi biti, posebno Hajduk i Osijek se nameću, a uvijek postojana Rijeka sa posebnim izričajem Kvarnerskog mentalnog sklopa pod Miškovićem čvrst je snaga
Edit: Hoću reći da Dinamo i Hajduk imaju ogroman monopol kada su u pitanju navijači i simpatizeri.
Zbog sj.ebanosti ove naše države, nacionalnih tenzija i međugradskih nadjebavanja, BHPL žabokrečina kudikamo bolje stoji po tom pitanju.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ne znam kako neko istovremeno može i pokloniti dva gola protivniku i imati ovakvu statistiku:
92/104 dodavanja
7/9 dueli
6/10 duge lopte
92/104 dodavanja
7/9 dueli
6/10 duge lopte
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koliko je samo zaspao kod prvog gola, onaj tamnoputi ga je zatvarao dobrih 3-4 sekunde.
Niko ni da povikne leđa ili nesto.
Niko ni da povikne leđa ili nesto.
⚜️~⚜️~⚜️
Glavu gore momčino!
Uzmite u obzir raja da mu je partner bio Sanicanin.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!