Odlicna utakmica crnozutih pcelica

...
Dominirali smo tokom citavih 90 minuta, prelijepa igra prelijepe akcije finte pete ovo ono u stilu Barcelone smo veceras igrali, samo nismo zabijali ko Barca

... Imali smo najmanje jedno 8 100% prilika, ako ko zna tacan broj neka napise... Koln smo rasuli ko rizu, ali stari problem se ponavlja realizacija, jednostavno ne zabijamo. Ok ne moze se svaka zabiti ali moze barem svaka 3 uc ha ya ... 2 precke , Rensing u stilu Neuera veceras branio ...
Majstorski gol Lewandowskog i napokon dobra utakmica, njegova najbolja u crno zutom dresu ... Ali opet cu reci Lewa igra na pogresnoj poziciji jer da smo na onoj utakmici imali drugog igraca jos bi vise prilika stvorili sigurno...
Barrios jednostavno nije na svom nivou, nije lose odigro nije ni dobro odigro zlatna sredina, ali jbg moro je malo bit smireniji ispred gola u par navrata, ako zelimo igrat u lp i zabiljezit kakav lijep rezultat realizacija se mora popravit jer u lp nemozes tek tako lako rasut nekog protivnika i fulat 10 sansi a pobjedit, i to nam se dokazalo i u euroligi, i to je jedini razlog radi cega smo ispali REALIZACIJA ! Ni jedan protivnik nas nije nadigro ove sezone ni u jednom takmicenju, ali realzacija bruka... Treba vjerovat Lucasu, zna on zabit i te kako ali nesto mu ne ide bas i protiv bayerna je fulo zicer, i da ne nabrajam gdje jos... On gori od zelje da zabije gol ali jednostavno se spetlja nekako izabere komplikovaniji nacin skoro pa uvijek, ali hajde proradit ce on ABD sledece godine siguran sam u to...
Sto se tice utakmice odlicno smo igrali, svi su bili na svom nivou danas, pisonja uz sahina i gotzea po najbolji na terenu i lewa je bio solidan... Kada vidim jednog Santanu kako igra fenomenalno dobro, onda se samo zapitam **** te pa koliko je taj hummels ili subotic dobar kad za santanu nema mjesta.... Hummy nije igrao radi nekih stomacnih tegoba.. Ali hajde neka malo predahne ha ya

... Na Kloppa sam ljut jedino sto galami na sudije a ne na napadace nase nesposobne, i mislim da je Kehla trebao malo ranije uvesti u igru, i imao bih jos jednu zamjerku bilo bi lijepo da malo stanemo na loptu a ne citavih hebenih 90 minuta gas gas gas i naprijed, jer tako gubimo previse snage i to bi nas sledece sezone moglo kostati jer igranmo na 3 fronta a klopp ne rotira jbg, ok kad je protivnik u posjedu presing trka treba ali kad imamo loptu moramo znat kontrolisat tempo na osnovu rezultata, jer da je umjesto kolna bila neka ozbiljnija ekipa iz onih polu kontri bi nam zabili sigurno, nadam se da ce se to popravit sto prije i ucvrstit jer tad bi bili savrseni...
Prije utakmice protiv Paulia sam najavio kako cemo napravit malu seriju pobjeda i to se potvrduje, sledeca utakmica protiv Hoffenheima u gostima, teska utakmica ali ne preteska, mislim da bi trebali nastavit nasu seriju pobjeda , i ocekujem da Barrios dodje sebi, ok zabio je 2 gola u zandje 3 utakmice ali je mogao zabit u te 3 utakmice sigurno 6 komada, ne kritikujem ga samo znam da on moze puno bolje realizovat sanse to je pozitivna kritika

... Sve u svemu bitno je da smo uzeli 3 boda i da smo usvrstili prvu pozciju, dokazali kvalitet i dominaciju...
Sutra mozemo opsteno pratit utakmice bayerna i prekosutra bayera i nadat se eventualnim kiksevima

...