FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Davno je to bilo kad sam bio na tekmi cetvrtfinala Europa lige protiv Dinama iz Minska.Cinimi se da smo ih tad uzeli 2-0 na Grbavici.Stadion pun Jug pun zastava sjevera tad nije bilo.E dobra stara vremena.Te godine sam imo 18 kuka pa vi sad saberite.Jel još ko ovdje od raje bio na toj tekmi.Alipasino Veteran stara kuka.Mojne samo Becu protiv njih ispuhace ko balun.
Živ bio prijateljuAlipasino je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:04Davno je to bilo kad sam bio na tekmi cetvrtfinala Europa lige protiv Dinama iz Minska.Cinimi se da smo ih tad uzeli 2-0 na Grbavici.Stadion pun Jug pun zastava sjevera tad nije bilo.E dobra stara vremena.Te godine sam imo 18 kuka pa vi sad saberite.Jel još ko ovdje od raje bio na toj tekmi.Alipasino Veteran stara kuka.Mojne samo Becu protiv njih ispuhace ko balun.

I da opet dočekaš europske uspjehe našeg Želje.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
JestBojudaosinebu je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:03Samo reci jel Biber da izvrsimo harakiri kolektivnoHilmo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:36Meni se na treningu Bilal okej za rotacije čini, goropadan ,ima finu lijevu nogu , moze posluziti na zadnjem veznom a i na stoperskoj poziciji.. Beća bi vrlo lako mogao na posudbu negdje, a u narednim danima potpisat će još jedan centralni vezni igrač naše je dijete iz Igmana dolazi, otputovao je sa ekipom na Zlatibor (nije među navedenim igračima sa zvanične).
Najbolji je on, on je šampion !
🔵⚪🔵⚪
🔵⚪🔵⚪
-
- Kontakt:
Hocel neko odgovarati za to sto amateri idu na pripreme sa nama. Koji su kriteriji za to, jel igraci placaju pripreme il im klub placa to sto idu. Jel se mogao neko od nas prijaviti da ide?Joseph21 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:35JestBojudaosinebu je napisao/la: ↑20 jun 2023, 18:03Samo reci jel Biber da izvrsimo harakiri kolektivnoHilmo123 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:36Meni se na treningu Bilal okej za rotacije čini, goropadan ,ima finu lijevu nogu , moze posluziti na zadnjem veznom a i na stoperskoj poziciji.. Beća bi vrlo lako mogao na posudbu negdje, a u narednim danima potpisat će još jedan centralni vezni igrač naše je dijete iz Igmana dolazi, otputovao je sa ekipom na Zlatibor (nije među navedenim igračima sa zvanične).
Upravo sam prije nekoliko dana pisao kako mi skinemo gace cim nekog jaceg izvucemo ili "100%" prolazimo ako nekog slabijeg izvucemo. I evo ga i ovaj put isto, odmah predaja prije nego smo poceli i da se spremamo za utakmicu. Taj mentalitet doprinosi da se tako i igraci osjecaju i da razmisljaju kao gubitnici.
Koga god da smo izvukli morali bi igrati sa njima kao i sa minskom, ja ne vidim zasto se mi ne bi svim silama borili da prodjemo i zasto ne bi mogli proci minska? Jesu jaci, pa sta? Pola lige je bilo jace od nas pa smo zavrsili treci.
Mislim da je vrijeme da svi zajedno podrzimo ove momke a na njima.je da vjeruju da cemo proci i da se bore za to do zadnjeg atoma snage. Nismo izvukli man city jbt
SVE DO KRAJA ŹELJO NEMA PREDAJE!
Koga god da smo izvukli morali bi igrati sa njima kao i sa minskom, ja ne vidim zasto se mi ne bi svim silama borili da prodjemo i zasto ne bi mogli proci minska? Jesu jaci, pa sta? Pola lige je bilo jace od nas pa smo zavrsili treci.
Mislim da je vrijeme da svi zajedno podrzimo ove momke a na njima.je da vjeruju da cemo proci i da se bore za to do zadnjeg atoma snage. Nismo izvukli man city jbt
SVE DO KRAJA ŹELJO NEMA PREDAJE!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I onda kažu za nekog pljuvač, crnjake baca, a mi nikad, ali nikad, sa lošijom ekipom od trenutne, nismo izašli na Euro scenu.
Fuj. Odron.
Jesul' Rustemovići i Biberi igrači koji nam se nude, a prošle godine nisu uopšte htjeli pregovarati sa nama?
E aferim ako je tako..
Fuj. Odron.
Jesul' Rustemovići i Biberi igrači koji nam se nude, a prošle godine nisu uopšte htjeli pregovarati sa nama?
E aferim ako je tako..
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam kakvom su se logikom vodili pri dovodjenju igraca. Sto npr Rustemovic i Biber umjesto neka druga dva random igraca. Isto ko da igras ruletu, pa sta te zapadne.
MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:09Ovo sa ukidanjem statusa stranaca igracima iz Srbije i Hrvatske je i definitivni kraj BH fudbala. Bih ce biti poligon za kaljenje hrvatskim i srpskim nizeligasima. I do sad smo to u velikoj mjeri bili, al sad ce se zakucati do kraja. Vise ce igraca iz Srbije i Hrvatske igrati u premijer ligi nego u HNL-u i prvoj ligi Srbije.
Pa čim je Tegeltija neki dan zakmečao da je premalo stranaca dozvoljeno, 2 hefte kasnije se ono mijenja:
https://hayat.ba/tegeltija-kritikovao-f ... or/951995/
Ne bih da ga uzdižem da ne dižem raji očekivanja, ali Hrvati ga baš hvale da je prekucao tamo i da je igrač za puno veći rang od 3. HNL. Mislim da bi nas mogao pozitivno iznenadit.MojaMalenkost je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:32Kakav je ovaj Allyson? Iz nekoliko usta sam cuo da je isti Santos![]()
Hvala pasa za video.Eto zamislite sad kako je meni bilo tesko gledat Mesu Skoru Fiću Sabana Žvaku i ostale.Zamisli sad razlike Mekić Beca i Mesa i Skoro.Ili Galić Drina i Sabanhadzovic I Baljic.Ove će izbacit iz Evrope nece ni igrat tako da idemo direktno u 2 krug.
-
- Kontakt:
Ja nez jesmol ikad sa gorom ekipom izasli u evropu..mada nw treba se predavat nisu ni oni bauk
A i ovaj Basic sa svojom mitologijom nakom sa kojom pokusava ispast simpatican mi polako pocinje ic na racku..ok nisi ti kriv al de ne dipr vise svijuti
A i ovaj Basic sa svojom mitologijom nakom sa kojom pokusava ispast simpatican mi polako pocinje ic na racku..ok nisi ti kriv al de ne dipr vise svijuti
https://sportsport.ba/fudbal/trener-din ... car/453154Tako će Dinamo Minsk ekipu Željezničara ugostiti u Netanyi (Izrael). Upravo u Izraelu su Bjelorusi prošle godine ugostili ekipu crnogorskog Dečića.
Ne mozemo mi Izrael izbjeći pa makar kad bi i arapsku ligu igrali.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj da igramo protiv Los Angeles Galaxya prijateljskubraco je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:19https://sportsport.ba/fudbal/trener-din ... car/453154Tako će Dinamo Minsk ekipu Željezničara ugostiti u Netanyi (Izrael). Upravo u Izraelu su Bjelorusi prošle godine ugostili ekipu crnogorskog Dečića.
Odigrala bi se u Jerusalemu
- MocMahale444
E cuj kod čîfûta, gurbeta, ubica. Hej u čîfûtàni da igras revans
pisam se na dinamo minsk.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ako izgubimo prvu utakmicu sa 2 ili vise razlike, ne trebamo ni ici na revans. Dzaba trosimo pare na transport i hotelebraco je napisao/la: ↑20 jun 2023, 19:19https://sportsport.ba/fudbal/trener-din ... car/453154Tako će Dinamo Minsk ekipu Željezničara ugostiti u Netanyi (Izrael). Upravo u Izraelu su Bjelorusi prošle godine ugostili ekipu crnogorskog Dečića.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Treba istupiti iz UEFA-e i priključiti se azijskom savezu, ionako "evropske" utakmice igramo većinom po Aziji.
Jesmo baksuzi u p.m. Da hoće ih suspendovati 28. juna, 'ebo ih Putin i Lukašenko.
Jesmo baksuzi u p.m. Da hoće ih suspendovati 28. juna, 'ebo ih Putin i Lukašenko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.