GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:24
napoleon72 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:17
Sto nam ne odgovara? Prvo mozes zadrzat sve ove prosjecne igrace za klupe (Ilija, Ikic, mozda Soldo) bez po muke, i Cirjak da je ostao top bi sad dosao kao alternativa. Drugo, sjetite se koliko smo jakih stranaca u zadnjih nekoliko godina imali a da.su bili Hrvati ili Srbi: Stanojevic, Benko, Milicevic, Lazic, Velkoski dok je bio mladji... Moze se probrat. A trece i najbitnije, iz srpske lige ce i dolazit polovnjaci, mislite da ce neko iz Zvezde ili Partizana doci Borcu? Hoce qrac. Pa izuzev ta dva kluba, nasa liga je jaca od njihove. Igraci koji se ovdje pate tamo su bili ubice (Mrkaic, Haskic, Melunovic). Sa Zrinjskim i Hrvatima je vec druga prica mada njih svakako dugo necemo skinut. Jbg, startna pozicija je svima ista. Pare imamo. Sad treba znat sklopit ekipu. Ne znam sta ste zakukali, ovo je odlicna stvar.
Ne može ti nikako biti odlična stvar kad su ti ograničili strance van balkana na 3. A mi dogovorili jednog stranca već, drugog stranca imali u planu dovesti( Jradi ), plus trebali smo zadržati Musu, a nakon ovog zakona ti je to pod upitnikom. A pri tome odluku donose krajem juna. Borac i onaj kreten njihov su sigurno pojačanja i rok planirali prema ovom novom pravilniku, a mi pojma nismo imali. Sad su nam skroz planove poremetili na manje od mjesec dana od europe.
Kakve planove? E jesmo planski dovodili, svaka nam cast.
Kyeremeh ako i ne moze dobit papire svakako je truba igrac, osim brzine nema nista. Viveros ako vec dolazi, prva postava, Ikic domaci rezerva. Ikic je za Kyeremeha Rashford. Musa takodje truba, u svjetlu ovog pravila ostavit Mulalica da se fajta sa Beganovicem, Musa vozdrica. Gulisha svakako posudba, pricalo se? Et da dodje taj Jradi, on, Viveros i Renan prva postava, Gulisa na tribine i nekad u rotaciju s nekim od ovih. Kyeremeh takodje ako ne dobije SR papire, ako i dobije jos bolje. Za Jradija ne znamo kakav je, kao ni za Viverosa. Sad imas Avrama kao domaceg igraca, imas Soldu i Iliju uz Besima, Zeljkovica i Anicica, ne moras vise krpit poziciju sa Trakom nikako. Delac ako je otpao, imas hrpu golmana iz HR da dovedes.
Zamisli da u jednom trenutku imas u rosteru Milicevica, Lazica, Ikica, Benku, Stanojevica, Krstu u prajmu, Avrama, Pejovica kad je htio da igra... I svi domaci igraci.