FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sretno u Europi!
Valjda se moze nafatat onda kakvih par igraca iz hrvatske, srbije, crne gore, slovenije...
Zamisli situaciju sta moze da ti radi cetnik. Nakrcas ekipu super kvalitetnim igracima ex yu zemalja, i on ti naredne godine samo ukine ovaj dio da se ne smatraju oni strancima. Pa ti mjenjaj citavu ekipu q ih zaboli. Ako mi ne otjeramo Mirvica, Vico ce to zavrsiti..
Nasa oficijalna jos nista nije objavila u vezi izvlacenja, znaju li ikako da je danas izvljacnje bilo?
Sarajevo ljubavi moja.
Da je to sve kraj sezone za novu sezone bilo bi sramota. a ne sada kad klubove imaju svoje planove i igrace vec potpisali. sada moras sve od 0 poceti
Zamisli situaciju sta moze da ti radi cetnik. Nakrcas ekipu super kvalitetnim igracima ex yu zemalja, i on ti naredne godine samo ukine ovaj dio da se ne smatraju oni strancima. Pa ti mjenjaj citavu ekipu q ih zaboli. Ako mi ne otjeramo Mirvica, Vico ce to zavrsiti..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije lose iz razloga sto ce sada stranci morati biti kvaliteta tipa Renana. I nije lose sto ces igrace koji su pristojni za zamjenu moci ostati u klubu (Martinovic, Ikic).
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- JavierBosnia
- Kontakt:
https://fksarajevo.ba/vijesti/osvajac-k ... vropi/6572
U 15:30h objava
A odma nakon izvlacenja su na drustvenim mrezama stavili
Kupi naocale
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa on ga grli, ljubi, ide na vecere s njim.nokee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:03Zamisli situaciju sta moze da ti radi cetnik. Nakrcas ekipu super kvalitetnim igracima ex yu zemalja, i on ti naredne godine samo ukine ovaj dio da se ne smatraju oni strancima. Pa ti mjenjaj citavu ekipu q ih zaboli. Ako mi ne otjeramo Mirvica, Vico ce to zavrsiti..
Ajla ga u komunikaciji, konstantno, oslovljava sa Sefe (Vicu).
- FKS -
-
- Kontakt:
Nije problem imat 5 stranaca i rotirat ih,ovo smece prwvilo ne vazi za evropu barem. Skrojis ekipu sa 5 stranaca,rijesavas se ovih sa ex Yu i oni samo iz cista mira uvedu ovo pravilo. Ibretim se svega mi da ima budala da uloze i marku ovdje u sport.
Ma bitno je posratiJavierBosnia je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:05https://fksarajevo.ba/vijesti/osvajac-k ... vropi/6572
Kupi naocale
-
- Kontakt:
Grle ga svi i pozrdavljaju,jel ti jos treba on na ledjima pored nas samih? Sta da mu kaze Mirvic,da mu hebe mater itd covjek odgojen vani,totalno drugi mentalni sklop.Hajdeee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:05Pa on ga grli, ljubi, ide na vecere s njim.nokee je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:03Zamisli situaciju sta moze da ti radi cetnik. Nakrcas ekipu super kvalitetnim igracima ex yu zemalja, i on ti naredne godine samo ukine ovaj dio da se ne smatraju oni strancima. Pa ti mjenjaj citavu ekipu q ih zaboli. Ako mi ne otjeramo Mirvica, Vico ce to zavrsiti..
Ajla ga u komunikaciji, konstantno, oslovljava sa Sefe (Vicu).
Pravi kvalitet uvijek ispliva, tako da je dobro ovo pravilo jer se masa igrača (uključujući vječne talente) konačno više neće moći pomicati po ligi iako su go qrc i igrali su samo zato što nisu stranci.
Te bajke ala "gušimo naše talente" su smiješne. Ko biva mi Brazil pa će propadati. Propadaju loši igrači i neradnici - tako i treba biti.
Daš dobre uslove i neće biti nikakav problem dovesti dobrog igrača iz komšiluka.
Inače, ždrijeb poprilično dobar. Proći ćemo i sa ljigavcem na klupi.
Te bajke ala "gušimo naše talente" su smiješne. Ko biva mi Brazil pa će propadati. Propadaju loši igrači i neradnici - tako i treba biti.
Daš dobre uslove i neće biti nikakav problem dovesti dobrog igrača iz komšiluka.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 20 jun 2023, 16:11, ukupno mijenjano 3 puta.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ako ne vazi za evropu hajde i nekako, ali tesko da mozemo prezimiti u evropimosarajvosa83 je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:06Nije problem imat 5 stranaca i rotirat ih,ovo smece prwvilo ne vazi za evropu barem. Skrojis ekipu sa 5 stranaca,rijesavas se ovih sa ex Yu i oni samo iz cista mira uvedu ovo pravilo. Ibretim se svega mi da ima budala da uloze i marku ovdje u sport.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Vracaj Cirjaka 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne baš odmah, postavili su 45 minuta nakon Torpeda.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:05https://fksarajevo.ba/vijesti/osvajac-k ... vropi/6572
Kupi naocale
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Kakvi nasi talenti,dobro je ovo da su barem na 5 stranaca ostavili. Sad mozes dovest i neke perspektivne i mlade igrace iz Ex Yu drzava.scholsey je napisao/la: ↑20 jun 2023, 16:08Pravi kvalitet uvijek ispliva, tako da je dobro ovo pravilo jer se masa igrača (uključujući vječne talente) konačno više neće moći pomicati po ligi iako su go qrc i igrali su samo zato što nisu stranci.
Te bajke ala "gušimo naše talente" su smiješne. Ko biva mi Brazil pa će propadati. Propadaju loši igrači i neradnici i tačka.
Ovo novo pravilo ide na ruku samo Borcu i hercegovcima, kojo dovode igrače iz Hrvatske. Nama nikako ne odgovara.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajde Saraj`vo U INAT DUSMANIMA BOSNE! 

- 1 9 4 6 -